slm arkadaşlar günlerdir kafam çok karışık ve kimseye anlatamıyorum içim içimi yiyo.perşembe günü rahim filmi çektirdim ve sağ tüp tıkalı gözüktü.eşimde ve bende başka sorun yok.temmuz 18 de tüp bebek tedavim başlıyo.tek tüp tıkalı olduğu için tutma olasılığı düşük mü nolur yardımcı olun bana kafayı yemek üzereyim
sagol cnm o senin güzelliğin.makyaj var kız yüzümde ondan parlıyom bende beyaz tenliyim.geçen sene aşılama filan a vardı hadi mikraop kapmıyım diye girmedim denize, havuza.bu senede eşim iş degiştirdi izini yok bide tüp bebek tedavisi yine korkuyorum aman bişey olmasın diye bi gidersem tatile dönmicem yani anlıcagın.burda suni bronzlaştırıcılarla buronzlaşıyoz ama solaryum ışınlar bişey yapmazmı ki?
canım tüp bebek tedavisinde tüplere ihtiyacın yok ki.o yüzden endişelenmene hiç ama hiç gerek yok.embriyoyu direkt rahme koyuyorlar zaten o yüzden tüplere gerek yok.çünkü biliyorsun tüpler yumurtanın rahme tasınması için gerekli.tamamen bosuna endişelenmişsin
merhaba arkadaşlar. ben de aranııza katıldım. 27 yaşımdayım.sebepsiz infertiliteyim. temmuz ayını beklıyorum.3. denemem olacak.tedavi merkezim daha belli değil.ya maya ya da Hakan Şatıroğlu Kliniği olacak.ikilemdeyim.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim.
cnm aramıza hoşgeldin.liefde birazdan listeye ekler seni. cnm söylediğn merkezler hakkında pek bilğim yok çünkü ben bursadayım.arkadaşlar yardımcı olacaktır.allah emeklerini boşa çıkartmasın.
sevgili arkadaşlar can yoldaşlarım kaderdaşlarım.
2 aydan uzunca bir süredir burada aynı hayalleri kurduk aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldük birbirimizi tanımadan adını bilmeden dular ettik ortak temennilerde bulunduk.Hepinizden çok şey öğrendim hayata hayallerime daha bir sıkı sarıldım mucizelerin olduğunu burada öğrendim.
şimdi bunları neden yazıyorum biliyorsunuz eşimin test yaptırması gecikti bir türlü önümüzü göremedik bu son zamanlarda gerçi gelecek hafta testi yaptırmasını beklesemde yaptırmayabilir diyorum yinede.Yani belkide tedavimizi erteleyeceğiz yada gelecek ay başlayacağız bilemiyorum henüz hiç bir şey net değil .Fakat ben düşündüm ve bu süre zarfında bu konudan biraz uzaklaşmaya karar verdim.
kısa bir tatile çıkmayı sonrasında yoluma bakmayı düşünüyorum.Bu süre zarfında foruma yazmama kararı aldım mutlaka okuyacağım msnden haberlerinizi alacağım fakat foruma yazmayacağım kafamı iyice boşaltmak istiyorum çünkü.
Aklım dualarım hep sizinle olacak umarım bir gün yeni bir nick alıp şükürler olsun bende hamileyim diyebiliriim.Hepinizden güzel sonuçlar almak dileğiyle.Unutmayın bunların hepsi birer imtihan sabırla bekleyip RABBİMİZDEN isteyeceğiz sonunda muradımıza kavuşacağız inşallah.
Hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar varsa benimde hakkım helal olsun .hepinizi çok seviyorum inanın ben burada olmasam bile dualarım burada olacak.Sizi takip ediyor olacağım.Üyeliğimi silmelerini rica ettim başka türlü girip yazbileceğim çünkü.Lütfen beni yanlış anlamayın sadece kafamı boşaltma çabam bunlar.Umarım başarılı olurum.
sevgiyle kalın hamiş kalın inş.Allaha emanet olun.Dualarınızda benide unutmayın lütfen.
gecmiş olsun arkadaşım bence laparaskopi yaptır cünkü daha garanti olur ne varsa kesin cıkar kafandai soru işaretleri gider
gecmiş olsun arkadaşım bence laparaskopi yaptır cünkü daha garanti olur ne varsa kesin cıkar kafandai soru işaretleri gider
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
2|ailhan76|37|||||HAMİLE
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi
11|Blast||||||30 Haziran test tarihi
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi
13|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Test tarihi 2 temmuz
14|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Temmuz test tarihi
16|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı
17|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı
18|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplandı
19|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|26 haz. yumoslari toplanacak
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|25 haz.yumoşlar toplandı
21|marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
22|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
24|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
27|Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
28|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|yakında başlıyor.
29|anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
31|aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
32|semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
33|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyacaktı?
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||
38|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|
39|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
40|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
41|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
42|melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
43|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
44|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
45|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
46|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
47|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Beklemede
48|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
49|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|?
50|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||
51|ebrudur| |Temmuz ||||
52|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
53|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
54| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem
55|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|
56|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
57| ozlmozcn | |Haziran ||||
58|psikolog1707||Haziran ||||
59|symrna35||Haziran||||
60|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
61|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
62|artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
63|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
64|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
masallah ewestcim cok sevindim hayirli haberler insallah
sevgili arkadaşlar can yoldaşlarım kaderdaşlarım.
2 aydan uzunca bir süredir burada aynı hayalleri kurduk aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldük birbirimizi tanımadan adını bilmeden dular ettik ortak temennilerde bulunduk.Hepinizden çok şey öğrendim hayata hayallerime daha bir sıkı sarıldım mucizelerin olduğunu burada öğrendim.
şimdi bunları neden yazıyorum biliyorsunuz eşimin test yaptırması gecikti bir türlü önümüzü göremedik bu son zamanlarda gerçi gelecek hafta testi yaptırmasını beklesemde yaptırmayabilir diyorum yinede.Yani belkide tedavimizi erteleyeceğiz yada gelecek ay başlayacağız bilemiyorum henüz hiç bir şey net değil .Fakat ben düşündüm ve bu süre zarfında bu konudan biraz uzaklaşmaya karar verdim.
kısa bir tatile çıkmayı sonrasında yoluma bakmayı düşünüyorum.Bu süre zarfında foruma yazmama kararı aldım mutlaka okuyacağım msnden haberlerinizi alacağım fakat foruma yazmayacağım kafamı iyice boşaltmak istiyorum çünkü.
Aklım dualarım hep sizinle olacak umarım bir gün yeni bir nick alıp şükürler olsun bende hamileyim diyebiliriim.Hepinizden güzel sonuçlar almak dileğiyle.Unutmayın bunların hepsi birer imtihan sabırla bekleyip RABBİMİZDEN isteyeceğiz sonunda muradımıza kavuşacağız inşallah.
Hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar varsa benimde hakkım helal olsun .hepinizi çok seviyorum inanın ben burada olmasam bile dualarım burada olacak.Sizi takip ediyor olacağım.Üyeliğimi silmelerini rica ettim başka türlü girip yazbileceğim çünkü.Lütfen beni yanlış anlamayın sadece kafamı boşaltma çabam bunlar.Umarım başarılı olurum.
sevgiyle kalın hamiş kalın inş.Allaha emanet olun.Dualarınızda benide unutmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?