canım eşinin spermlerimi dondurulmuş anlamadım yoksa azoda sperm mi bulunamadı
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Bfatoş:10 okunacak
semacat: 1 okundu
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:3 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 1- okundu 9-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:51okundu
Kalan:58
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
Yok bulunmustu dondurdular bugunde actılar ama hareketli çıkmadılar
canım yumurtaların kaliteli ise ve sperm hareketi varsa bir ihtimal olabilir ve tabiki bu merkez seçimiylede alakalı bendede döllenme olmadı en son günde oda 4 hücreliydi yani umudunu kaybetme canım
kızlar allah aşkına kafam karıştı ya ben yeni adet oldum ya sevineyim mi üzüleyimmi çünkü benimki özel degil mecbur pazartesini bekliyecegim ve herhalde kısa protokol geçen sefer öyle olmuştu ama pazartesi nerdeyse 3 gün olacak gerçi cuma saat 6 da olup pazartesi akşam 6 da vurunsam yani 3 günüm sakıncası olurmu dr bana 1.2 gün demişti of ya
bu arada pazartesi ignelere başlanıyor listeme eklansin canımcıgım
Kızlar bugun 12 adet yumurta toplandı benden ancak esımın dondurulan spermlerı acıldıgında hareketlı sperm yoktu morfolojılerıne bakarak dollemeyı deneyecegız dedıler moralım cok bozuldu...Bu halıyle yınede saglıklı embrıyo elde etmek mumkunmudur yardımlarınızı esırgemezsenız sevınırım
bi arkadaşımın da eşinde problem vardı memorial da yaptılarr.1 tane yerleştirildi ve ilkinde tuttu.15 gün öncede doğum yaptı.Olacaksa oluyo yani.Bende pazartesi sonucumu öğrenicem çok heyecanlıyım.Herkes için hayırlısı
Yok bulunmustu dondurdular bugunde actılar ama hareketli çıkmadılar
Evet Anatolia da yaptırdım,sonucu öğrenir öğrenmez burdan paylaşıcam arkadaşım.Allah hepimizin dualarını kabul etsin,kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah...
arkadaşlar selam..bugün çatlatma iğnemi yapıyorum,pazar yumurta toplama işlemim var..Allah hayırlısını versin inşallah cümlemize..[/QUOT
Şimdiden tedavin hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun...Dualarımız seninle...
arkadaşlar selam..bugün çatlatma iğnemi yapıyorum,pazar yumurta toplama işlemim var..Allah hayırlısını versin inşallah cümlemize..[/QUOT
Şimdiden tedavin hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun...Dualarımız seninle...
saol canım inşallah..transfere kadar zaman geçmek bilmiyo transferden sonra napıcaz bilmiyorum..sen nasıl geçiriyosun zamanı stres yapmıyomusun benim yapım gereği stresli bi insanım napıcam bilmiyorum..
besty şimdi üzülme zamanı değil bence düşünce gücünle onları kendine çekmeye çalış.. hareketlenip dölleyeceklerini düşün ve aklından bir kaç sayı embryo sayısı geçir ve gözünü kapatıp hayal et..
ki sana gelsinler.. hadi daha işin var.. enerjini buna harca bence...
kızlar idrar testi yaptım ve negatif. bir dahaki sefere inşallah....
kızlar idrar testi yaptım ve negatif. bir dahaki sefere inşallah....
neme selam bence kan testi yaptırmalısın..
bir miktar değer varsa bile o da takip edilmeli..
sana ne kadar zor gelsede kan testi yaptır. sonuç çok farklı gelebilir.. süpriz bile olabilir...
yarın kan testi yaptıracağım. aslında bugün yarın kan testinde hayal kırıklığın auğramamak için yapmıştım. en azından yarın ahazırlıklıyım artık. burada hamile arkadaşlar önceden yapmış ve çıkmış. ben o yüzden çok ümitlenmiyorum. hatta açıkçası hiç ümitli değilim. neyse hayırlısını diledik allahtan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?