2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım 6 tane ekler misin?

Yok bulunmustu dondurdular bugunde actılar ama hareketli çıkmadılar

canım yumurtaların kaliteli ise ve sperm hareketi varsa bir ihtimal olabilir ve tabiki bu merkez seçimiylede alakalı bendede döllenme olmadı en son günde oda 4 hücreliydi yani umudunu kaybetme canım

kızlar allah aşkına kafam karıştı ya ben yeni adet oldum ya sevineyim mi üzüleyimmi çünkü benimki özel degil mecbur pazartesini bekliyecegim ve herhalde kısa protokol geçen sefer öyle olmuştu ama pazartesi nerdeyse 3 gün olacak gerçi cuma saat 6 da olup pazartesi akşam 6 da vurunsam yani 3 günüm sakıncası olurmu dr bana 1.2 gün demişti of ya

bu arada pazartesi ignelere başlanıyor listeme eklansin canımcıgım

canım yumurtaların kaliteli ise ve sperm hareketi varsa bir ihtimal olabilir ve tabiki bu merkez seçimiylede alakalı bendede döllenme olmadı en son günde oda 4 hücreliydi yani umudunu kaybetme canım

İste hareketlilik yok ama morfolojilerine göre seçip dölliycez dedilr yani benim anladığım canlılar ama hareketlilikleri yok. Bilmiyorum bu durumda dölleme mümkün oluyormu

Canım benimde 3. gun basladı ve son derece ıyı gelışme surecı gecırdım onemlı olan yeterlı kanamanın olması zaten

bi arkadaşımın da eşinde problem vardı memorial da yaptılarr.1 tane yerleştirildi ve ilkinde tuttu.15 gün öncede doğum yaptı.Olacaksa oluyo yani.Bende pazartesi sonucumu öğrenicem çok heyecanlıyım.Herkes için hayırlısı

Cok tesekkur ederım moral oldu valla zaten Opudan sonra kasıklarımda agrı oldu onun sıkıntısıda var. Insallah sende hayıırlısıyla olumlu sonuç alırsın.

Yok bulunmustu dondurdular bugunde actılar ama hareketli çıkmadılar

besty şimdi üzülme zamanı değil bence düşünce gücünle onları kendine çekmeye çalış.. hareketlenip dölleyeceklerini düşün ve aklından bir kaç sayı embryo sayısı geçir ve gözünü kapatıp hayal et..
ki sana gelsinler.. hadi daha işin var.. enerjini buna harca bence...

arkadaşlar selam..bugün çatlatma iğnemi yapıyorum,pazar yumurta toplama işlemim var..Allah hayırlısını versin inşallah cümlemize..

Haklısın iyi düşünmem lazım moral çok önemli...Hakkımızda hayıırlısı olsun hepimiz için

kızlar idrar testi yaptım ve negatif. bir dahaki sefere inşallah....

Cnm kusura bakma direk anlaman dinlemeden atladim ama tup bebek yaptrdin ve idrar testi negatifse inanmaaa kan testi yaptirrr idrarada hemen. Cikmazz..adetin 10 gun gecmeden hatta bazilarinda 15gun gecmeden cikmazmis idrardaaa

kızlar idrar testi yaptım ve negatif. bir dahaki sefere inşallah....

neme selam bence kan testi yaptırmalısın..
bir miktar değer varsa bile o da takip edilmeli..

sana ne kadar zor gelsede kan testi yaptır. sonuç çok farklı gelebilir.. süpriz bile olabilir...

neme selam bence kan testi yaptırmalısın..
bir miktar değer varsa bile o da takip edilmeli..

sana ne kadar zor gelsede kan testi yaptır. sonuç çok farklı gelebilir.. süpriz bile olabilir...

neme listeye baktım daha senin test tarihin gelmemişki.. o idrar testini çöpe at.. yanılma payı çok büyük. çünkü daha adet günün geçmemiş...yarın kan testi yaptır..

yarın kan testi yaptıracağım. aslında bugün yarın kan testinde hayal kırıklığın auğramamak için yapmıştım. en azından yarın ahazırlıklıyım artık. burada hamile arkadaşlar önceden yapmış ve çıkmış. ben o yüzden çok ümitlenmiyorum. hatta açıkçası hiç ümitli değilim. neyse hayırlısını diledik allahtan.....

Seni çok iyi anlıyorum canım benim zaten tedaviye başlarken tutmama ihtimalini aklımızın bi köşesinde tutuyoruz ama yine de kan testi yaptırmadan emin olmamalısın..Senin de dediğin gibi hayırlısı Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…