2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhabalar, ben de dün 10.günümde test yaptım, önce idrar sonra kan, ikisi de negatifti. ( sonrasında pembe bir kaç damla kanamam oldu. dr. u aradım ilaçları keser dedim ama 10. gün yaptırdığım testin hiç bir anlamı olmadığını söyledi... 4 temmuz test günüm, ben çoktan umudumu kaybettim tabii ki ama yine de acaba bir mucize olur mu diye düşünmekten de kendimi alamıyorum... o bir kaç damladan başka kanamam olmadı, dr a bunu da söyledim, işte o yüzden sakın ilaçlarını kesme dedi... bana yine umut verdi, her seferinde tekrar tekrar üzülüyorum

canım üzülme belkide geç dölleniyodur seninki ondan çıkmamıştır dr. dinle kesme ilaçlarını daha günün var olumlu düşün lütfen...

kızlar günaydın herkesde bir stres olacak olmayacak yapmayın diyecegim ama bende aynı

ecem canım bende iki gündür derdime derman arıyorum ve buldum bende dün hastalandım pazartesi 4 gün oluyor geçmi erkenmi bilemedim tedavim öteki aya kalacak diye korktum tüp bebek hemşiresini aradım 4 güne kadar şansınız var dedi yani benim pazartesi şansım varmış ona göre stres yapma fakat benimki devlet has. oldugu için önce fsh bakıyorlar ee tabi öglen sonuna kalıyor tanıdık buldum bugün yada yarın kan verip pazartesi inş. ignelere başlıyacagım

Cnm 3 tane okudum ekleyebilirmisin? BLAST

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
2|ailhan76|37|||||HAMİLE
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
11|Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|HAMİLE
11|Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi
13|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
14|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|2 temmuz test tarihi
15|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Temmuz test tarihi
17|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|7 Temmuz test tarihi
18|mavi0||||||7 temmuz test tarihi
19|cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | 9 temmuz test tarihi
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|10 Temmuz test tarihi
21|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|transferini bekliyor
22|marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
23|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
24|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
25|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
26|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
27|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
28|Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
29|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|yakında başlıyor.
30|anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
31|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
32|aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
33|semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
34|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Ignelere basladi
35|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyacaktı?
36|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
37|gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
38|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor
39|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||
40|mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|
41|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
42|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
43| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem| temmuzu bekliyor
44|liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| temmuzu bekliyor
45|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
46|melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
47|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
48|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
49|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
50|Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
51|pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
52|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
53| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
54|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
55|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Beklemede
56|ebrudur| |Temmuz ||||
57|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
58|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
59|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
60| ozlmozcn | |Haziran ||||
61|psikolog1707||Haziran ||||
62|symrna35||Haziran||||
63|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
64|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
65|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
66|artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
67|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
68|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

kimsecikler yok ya nerdesiniz huuuuuu hamiş haberleri bekliyoruz

kızlar tanıdık buldum yarın 9 da kan verip sonuçla pazartesi ignelere başlıyorum şükür işim rast gidiyor

kimsecikler yok ya nerdesiniz huuuuuu hamiş haberleri bekliyoruz

kızlar tanıdık buldum yarın 9 da kan verip sonuçla pazartesi ignelere başlıyorum şükür işim rast gidiyor

hadi gozun aydin ertelenmeyecek tedavin hayirlisiyla guzel sonuclar al insalllah

kızlar cnm çok sıkkın ben bu akşam 8,15 te çatlama iğnemi vurulacaktım ama az önce acıbademden aradılar sabah verdiğim e 2 tahlili yüksek çıkmış bende pko var ya o yüzden yarın sabah tekrar vericekmişim e2 tahlili p.tesi yumurtalar toplanacaktı kesin oda iptal oldu şahin beyi pazar günü test sonucunu bildirmek için arıycakmışım ona göre tekrar bi program yapıcakmış offffff ya ne sevinmiştim

Canim ben varim sorun neydi?
canım teşekkürler benimde ilk defa uzun protokol olacak şimdi ginera ( do. kon. ha. ) kullanıyorum bittikten sonra hemen ilaçlara ( sanırım menogon)başlicaz regli olana kadar, ilaç kullanırken gegli olana kadar sıkı takipmi oluyor yoksa regliden sonramı, canım bunu öğrenmek istemiştim, ben birde kilo verme aşamasındayım anlaşılan hemen kilo alıcam ya

canım hiç korkma arkadaşımınki 4000 lerdeydi yanşıl degilse iptal olacaktı ama sonraki gün tahlilde düşük çıktı ve transferi oldu

neden önce önlemini almıyorlar ya dozu düşürebilirlerdi deger kaç senin hiç sıkma canını ne olur bekle
bak ben dün adet oldum kendimi yedim pazartesiye kaldı iptal olacak diye hemşireyle konuştum yarın gidip acilden kan verecegim pazarteside igneler dua et ne olur sorun olmıyacak inş......

sadece tlf arayıp yarın tekrar kan tahlili yaptırmam gerektiği söylendi değerimi bilmiyorum benimde sormak aklıma bil e gelmedi aslında acaba sabah aç karnına gittim onunda bit etkisi olabilirmi ilk kez bu kadar erken çağırdılar bugüne kadar da herşey normaldi şahin bey çok memnundu ne olduysa bugün oldu canım bakalım yarın eşimle gidip acilden e 2 tahlili vericekmişiz

Teşekkürler verdiğin bilgiler için.İkimiz içinde hayırlısı ,Pazartesi görüşürüz inş..sevgiler

cnm bu arada inşallah seninde tedavin sorunsuz devam eder nedense başlarken hep bi aksilik çıkıyo bende tam başlıycam derken histereskopi istediler benden 2 ay önce ama çok şükür o günlerden bu günlere geldik yanlız hergün hastaneye gitmek zor geliyo bakalım artık ama dualarım seninle cnm inşallah yarın herşey yolunda gider haber ver bana

merhaba arkadaşlar
dün 10.günümdü kan testi yaptırdım , sonuç 1.2 yani negatif.bir şeyler olmuş olsaydı değer biraz yüksek çıkardı.5 in altı oldugunda hiç umut yok. umarım diğer arkadaşların sonucu olumlu olur

10. gün sonuç 1.2 efsune . bizim işimiz gerçekten zormuş
allah hayırlısını versi hepimize

Lütfen üzülme herşey için hayırlısı.Benimde 10. günüm bugün ama 12. günü beklicem.dayanmak zor ama bekllicem.Nasipse olacak değilse yapacak bişey yok tabiki.Biz elmizden geleni yapalım,gerisi allah'a kalmış.Bigün inş bizimde yüzümüz gülecek.

test sonucun gelsin öyle değelendir bence..
ben hafat sonuna gelen olaylarda acaba doktorlar anında müdahale yerine temebellikmi ediyolar diye sıkıntılanıyorum..
neden hemen doktorunu sen aramıyorsun. için içini yiyeceğine.....

heysem selam,

ben hala senin neden 12. günü beklemediğini anlayamadım ama.. heyecanını anlayabiliyorum..

değer düşük ama hala 12. gün testi değil.. bence 12. günde kan testi vermelisin.. kendini zamanı gelmeden yok idrar testi yok kan testi çok yordun..

dipsiz kuyuda gibi hissediyorsun kendini ve seni yukarı çekecek bir arayışın bu erken testler .. ama bir o kadar zamanı beklemediğin için olgunlaşmamış sonuçlar..

doktoruna telefonla sorsana bunu nasıl değerlendirmek lazım diye..?? değeri ve günü söyle... bakalım ne diyecek..

ne olursa olsun bu kaçılacak bir kader değil. zaten sana ait kaçamazsın ama yüzleş ve o acıyı kabul ettiğinde bence hiç beklemediğin şekilde anne olacaksın. çünkü bunu çok istiyorsun hissediyorum..
seni,n için hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…