Merhabalar, ben de dün 10.günümde test yaptım, önce idrar sonra kan, ikisi de negatifti.( sonrasında pembe bir kaç damla kanamam oldu. dr. u aradım ilaçları keser dedim ama 10. gün yaptırdığım testin hiç bir anlamı olmadığını söyledi... 4 temmuz test günüm, ben çoktan umudumu kaybettim tabii ki ama yine de acaba bir mucize olur mu diye düşünmekten de kendimi alamıyorum... o bir kaç damladan başka kanamam olmadı, dr a bunu da söyledim, işte o yüzden sakın ilaçlarını kesme dedi... bana yine umut verdi, her seferinde tekrar tekrar üzülüyorum
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Bfatoş:10 okunacak
semacat: 1 okundu
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:3 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 1- okundu 9-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:57okundu
Kalan:51
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
kimsecikler yok ya nerdesiniz huuuuuu hamiş haberleri bekliyoruz
kızlar tanıdık buldum yarın 9 da kan verip sonuçla pazartesi ignelere başlıyorum şükür işim rast gidiyor
Kızlar heysemden haberi olan var mı çok merak ettim testi yaptırmış olmalıydı
canım teşekkürlerCanim ben varim sorun neydi?
kızlar cnm çok sıkkın ben bu akşam 8,15 te çatlama iğnemi vurulacaktım ama az önce acıbademden aradılar sabah verdiğim e 2 tahlili yüksek çıkmış bende pko var ya o yüzden yarın sabah tekrar vericekmişim e2 tahlili p.tesi yumurtalar toplanacaktı kesin oda iptal oldu şahin beyi pazar günü test sonucunu bildirmek için arıycakmışım ona göre tekrar bi program yapıcakmış offffff ya ne sevinmiştim
canım hiç korkma arkadaşımınki 4000 lerdeydi yanşıl degilse iptal olacaktı ama sonraki gün tahlilde düşük çıktı ve transferi oldu
neden önce önlemini almıyorlar ya dozu düşürebilirlerdi deger kaç senin hiç sıkma canını ne olur bekle
bak ben dün adet oldum kendimi yedim pazartesiye kaldı iptal olacak diye hemşireyle konuştum yarın gidip acilden kan verecegim pazarteside igneler dua et ne olur sorun olmıyacak inş......
Canim o belli olmuyor benim bildigim önemli olan iki günde bir %60 artmasiymis 7.günde test sonuclari 5kusur olupta 12.günde 40 lara ulasanlar var.
Senin testinin 7 cikmasinin nedenlerinden biride kulandigimiz progesteron hormonundan kaynakli olabilir genelde düsük cikan test sonuclarindan sonra ilaclar birakilir birakilmaz sifirlaniyor bazen tam terside olabililiyor gec yerlesme ile gebelikte olabiliyor canim benim bildigim bukadar istersen sen doktoruna detaylica bir danis belkide burda baska arkadaslarda vardir bu konuda benden daha bilgili olan bi topic ac istersen orda bir sor...
Bu arada seninle test günlerimiz ayni canim, insallah bizde burada hamile oldugumuzu yazariz pazartesi günü...
canım hiç korkma arkadaşımınki 4000 lerdeydi yanşıl degilse iptal olacaktı ama sonraki gün tahlilde düşük çıktı ve transferi oldu
neden önce önlemini almıyorlar ya dozu düşürebilirlerdi deger kaç senin hiç sıkma canını ne olur bekle
bak ben dün adet oldum kendimi yedim pazartesiye kaldı iptal olacak diye hemşireyle konuştum yarın gidip acilden kan verecegim pazarteside igneler dua et ne olur sorun olmıyacak inş......
arkadaşlar heysemden haberi olan varmı????
10. gün sonuç 1.2 efsune . bizim işimiz gerçekten zormuş
allah hayırlısını versi hepimize
kızlar cnm çok sıkkın ben bu akşam 8,15 te çatlama iğnemi vurulacaktım ama az önce acıbademden aradılar sabah verdiğim e 2 tahlili yüksek çıkmış bende pko var ya o yüzden yarın sabah tekrar vericekmişim e2 tahlili p.tesi yumurtalar toplanacaktı kesin oda iptal oldu şahin beyi pazar günü test sonucunu bildirmek için arıycakmışım ona göre tekrar bi program yapıcakmış offffff ya ne sevinmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?