yarın kan testi yaptıracağım. aslında bugün yarın kan testinde hayal kırıklığın auğramamak için yapmıştım. en azından yarın ahazırlıklıyım artık. burada hamile arkadaşlar önceden yapmış ve çıkmış. ben o yüzden çok ümitlenmiyorum. hatta açıkçası hiç ümitli değilim. neyse hayırlısını diledik allahtan.....
saol canım inşallah..transfere kadar zaman geçmek bilmiyo transferden sonra napıcaz bilmiyorum..sen nasıl geçiriyosun zamanı stres yapmıyomusun benim yapım gereği stresli bi insanım napıcam bilmiyorum..
Aslında stresli bir insanımdır belki de mesleğin getirdiği bir alışkanlık..Herşey düzgün olsun isterim,en ufak birşey de bile hemen strese girerim.Hatta eşimle bu yüzden çok kavga ederiz.Ama bu sefer öyle rahatım ki anlatamam..Acayip bir rahatlık var üstümde..Sehir dışında olduğumuz için transfer sonrası sadece eve gelene kadar yattım şimdi evin içinde sürekli dolanıyorum.İlk sefer kendimi çok kasmıştım sonuç negatif oldu.Rabbim istediyse olacak öyle düşünmek lazım..Rabbim hayırlısını versin..
slm arkadaşlar hamile olan arkdaşları tebrik ederim darısı test yaptıranlara ben galiba adetim başladı bugün kader neyapalım rabm yardım eylesin hepimize bugün transferimin 4.günüydü bukadar erken başlıyomu acaba
kızlar ya bişey sorcam bu sabah 9 gibi adetim geldi demiştim ya pembe pembeydi iç çamaşırıma gelmiş.ama bugün bi daha gelmemiş yarın cumartesi bekliyim öteki gün gideyim diyicem ama pazar günü merkez kapalı napıcam ben pazartesiye kalcak mecburen geçmi olur?
kızlar ya bişey sorcam bu sabah 9 gibi adetim geldi demiştim ya pembe pembeydi iç çamaşırıma gelmiş.ama bugün bi daha gelmemiş yarın cumartesi bekliyim öteki gün gideyim diyicem ama pazar günü merkez kapalı napıcam ben pazartesiye kalcak mecburen geçmi olur?
Canim bence hemen yarin git. Ne kaybedersin ki? Icin rahat etmis olur hem.
cnm sabaha kadar bekliyim bugün çok az geldi zaten 2-3 damla pembe oda.kasıklarım çok agrıyo gece biraz daha gelirse sabah dru arayıp gidicem artık en azından baksın pazar iğnelere başala der dr da dimi? yada pazartesi günü gel der.ay sökülür inşallah bu gecede rahatlarım bende.
Cok iyi dusunmussun canim. Gunler tedavide onemli biliyorsun. Hadi hayirlisiyla baslarsin insallah. Ben de bu aksam heyecandan uyuyamayacam herhalde. Yarin deger katlanmismi cikacak diye. Herseyin hayirlisi.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Bfatoş:10 okunacak
semacat: 1 okundu
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:3 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 1- okundu 9-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:57okundu
Kalan:51
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
4 temmuzda sonuç öğrenicem beta hcg kaç çıkmalı hamileyim diyebilmem için...
Canim 10 ve üzeri pozitif kabul ediliyor 20den itibarende idrarda salgilaniyor...
Ama 30 çıkanlar olmuş burda okudum tam emin olamamışlar.Benim geçen sene 7 çıkmıştı.2 gün sonra sıfırlanmıştı.
Yani biraz daha yüksek çıkması gerekmiyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?