2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

neme cnm idrar testine bakma sen yarın kan testi yaptır.idrar testlerinde bazen çıkmıyo kanda çıkıyo.üzme kendini yarın kan testini yaptır dön eve merkezden arayıp söylerler sonucu daha ben bu sefer öyle yapcam orda sonuç beklemek çok zor oluyo .inşallah kanda çıkar cnm.

sağolun arkadaşlar, hayırlısı olsun yarın kesin sonucu yazarım sizlere... hepinizi öpüyorum.

kızlar ya bişey sorcam bu sabah 9 gibi adetim geldi demiştim ya pembe pembeydi iç çamaşırıma gelmiş.ama bugün bi daha gelmemiş yarın cumartesi bekliyim öteki gün gideyim diyicem ama pazar günü merkez kapalı napıcam ben pazartesiye kalcak mecburen geçmi olur?

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Bfatoş:10 okunacak

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:57okundu

Kalan:51

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Benim de adet kanmasi gibi kanama 8. gunde basladi. Hla da ara ara devam ediyor. Ama bebis/ler tutunmus, dayaniyorlar. Yarin sabah yine kan testim var. Bendeki sorun progesteronun az gelmesi idi. Doktor jelden igneye gecip miktari arttirinca zaman icerisinde durdu. Umudunu sakin kaybetme. Progestan ne kullaniyorsun? Adetine kac gun vardi?

Merkezi ara istersen bazen özel merkezlerde bile pazar günü takip oluyor,örneğin benim transferim pazar günü oldu.Ama merkeze ulaşamazsan pazartesi günü de geç olmaz

Canim bence hemen yarin git. Ne kaybedersin ki? Icin rahat etmis olur hem.

Canim bence hemen yarin git. Ne kaybedersin ki? Icin rahat etmis olur hem.

cnm sabaha kadar bekliyim bugün çok az geldi zaten 2-3 damla pembe oda.kasıklarım çok agrıyo gece biraz daha gelirse sabah dru arayıp gidicem artık en azından baksın pazar iğnelere başala der dr da dimi? yada pazartesi günü gel der.ay sökülür inşallah bu gecede rahatlarım bende.

Cok iyi dusunmussun canim. Gunler tedavide onemli biliyorsun. Hadi hayirlisiyla baslarsin insallah. Ben de bu aksam heyecandan uyuyamayacam herhalde. Yarin deger katlanmismi cikacak diye. Herseyin hayirlisi.

Cok iyi dusunmussun canim. Gunler tedavide onemli biliyorsun. Hadi hayirlisiyla baslarsin insallah. Ben de bu aksam heyecandan uyuyamayacam herhalde. Yarin deger katlanmismi cikacak diye. Herseyin hayirlisi.

ay cnm inşallah katlanmıştır degerin.allah hakkında hayırlısını versin cnm.

canım 1 tane ekler misin?

bişey sorcam 4 temmuzda sonucumu öğrenicem.En az kaç çıkması lazım hamileyim diyebilmem için.Tabi her an herşey olabilir biliyorum ama yinede merak ettim.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Bfatoş:10 okunacak

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58okundu

Kalan:50

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Ama 30 çıkanlar olmuş burda okudum tam emin olamamışlar.Benim geçen sene 7 çıkmıştı.2 gün sonra sıfırlanmıştı.
Yani biraz daha yüksek çıkması gerekmiyo mu

Canim o belli olmuyor benim bildigim önemli olan iki günde bir %60 artmasiymis 7.günde test sonuclari 5kusur olupta 12.günde 40 lara ulasanlar var.
Senin testinin 7 cikmasinin nedenlerinden biride kulandigimiz progesteron hormonundan kaynakli olabilir genelde düsük cikan test sonuclarindan sonra ilaclar birakilir birakilmaz sifirlaniyor bazen tam terside olabililiyor gec yerlesme ile gebelikte olabiliyor canim benim bildigim bukadar istersen sen doktoruna detaylica bir danis belkide burda baska arkadaslarda vardir bu konuda benden daha bilgili olan bi topic ac istersen orda bir sor...
Bu arada seninle test günlerimiz ayni canim, insallah bizde burada hamile oldugumuzu yazariz pazartesi günü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…