2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kizlar simdi doktorumla konustum 12 yumurtamdan 2 tanesi dollenmis insallah onlarda bizi birakmazlar eger yarinda sorun olmazsa Pazartesi gunu transferimi gerceklestiricekler. Dualarinizi eksik etmeyin, benimkiler ayni kaderi paylasan tum arkadaslarla. Allah yardimcimiz olsun cok heycanli ve gerginim...

cnm bende merkezi aradım bugün eger bugün akşama kadar akışkan kırmızı kan gelirse pazartesi gel eger pazar günü akışkan kan gelirse salı gel dedi şimdi yavaş yavaş kırmızılar gelmeye başladı pazartesi ğitcem cnm bende.allah hakkımızda hayırlısını versin.

Canim benim yumurtaliklari baskilama ilacina reglimin 21.günü baslandi sonra regl oldum bir iki defa kan test yapildi hormonlara bakildi reglimin 5.günü gonalfa basladim sonra her 4günde bir yumurta takibi icin ultrasona girdim yaklasik 26gün sürdü ilaclarim ister istemezde alinan hormonlardan dolayi kilo aliniyor ama okadar asiri bir kilo farki olmuyor ben 3 kilo aldim doktorum bana normal dedi.
Eger baska sorun olursa cevaplamaya calisirim...

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58okundu

Kalan:47

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

bu topikte olsun yada diger topikte bakıyorum herkes birbirine destek oluyor sorular sorulup cevaplar yazılıyor kimse banane deyip geçmiyor ailelerimiz bile bu konuda bu kadar destek olamaz inş. olumlu sonuçlar almaya devam ederiz negatif ler üzüyor ama hiç yoktan tedavi imkanı var olmasa ne yapardık

kızlar benim sonucum negatif. gittim papağan aldım, artık o benim çocuğum olacak.

Canim inan cok üzüldüm ama böyle zamanlarda ne söyliyecegimi bilemeyenlerdenim Allah sabir versin...
Papagan konusundada cok iyi yapmissin bende ilk negatif sonucumdan sonra eve iki tane muhabbet kusu almistim...

giz1978 sana diğer topikte cevap yazdım bilgine..

besty sana yolun açık olsun ve şansın bol olsun diliyorum.. tüm gücümüzle arkandayız hadi bakalım.. bence gergin olma.. belirsizlikle baş edemediğin için gerginsin.. yinede 2 olasılık mükemmel.. iyi düşün..
iyi olsun..
ne yersek oyuz.. ne düşünürsek onu da kendimize çekiyoruz unutma...

kızlar benim sonucum negatif. gittim papağan aldım, artık o benim çocuğum olacak.

neme çok üzgünüm... ne desek boş.. biliyorum ama eyleme vurma şeklin çok hoşuma gitti..

bir papağan.. aslında ne çok yanlız hissediyorsun kendini fark ettim.. istediğin birşey yapmışsın mükemmel yaaa. koptum okuyunca...
ilk önce üzdün sonra gülümsettin..

bazan soruyorum kendime allahım bu ağır yük nasıl taşınır nasıl bunla hayata devam edilir diye.. cevabın peşindeyim:))
kendine iyi bak.. senden başka önemli yok unutma çocuklu çocuksuz neme tek ve biricik.. bunada şükr etmek gereklii..

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler

arkadaşlar böyle bi yazı buldum ve paylaşmak istedim, acaba içinizde deneyen oldumu ?

Yumurta kalitesini artırmak için ne yapmalı mucize bir karısım öneriyorumadet olunca baslıyorsun ve 20 gün kullanıyorsun....cörekotu,bal ve tarcın karısımından sabah aksam 3 cay kasıgıyiyorsun...ben cok faydasını gördüm ve hamile kaldım kullandıgım ayYumurta Kalitesini arttırıcıkarışım Tüp Bebek denemesiyaptıracak Arkadaşlar aşağıdaki karışımı enaz 1 ay denesinler. Bende hamile birarkadaşımdan duydum denedim ve inananmıyorum sonunda hamileyimmmmKeten tohumu, Tarçın, Karanfil, Çörekotu hepsini ezip incecik un halinegetiriyorsun içine bal katıyorsun kopkoyu bir harç oluyor. Her sabah 1 kaşıkyiyorsun. Transfer gününe kadar. Böyleymiş tarif inşallah işinize yarar. Bentransferden sonra 2-3 gün daha yedim bebişler güçlü olsun tutunsun diye...Bana ölçü gramla söylediler ama ben evde olduğu kadar gözkararıkullandım.
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığıKeten tohumu,
1 dolu yemekkaşığı Tarçın
1 dolu yemekkaşığı Çörekotu

Son düzenleme:

evet dogru canım yumurta kalitesini arttırıyor başta görseydim keşke uygulardım

cnm ben dr aradım bugünkü e2 sonucu 6880 çıkmış şimdi cetrotit kullanıcakmışım 2 gün düşürmeye çalışıyolar şimdide benim kızdığım biliyosun bende pko var ne diye bu kadar uzun gonal f kullandırıyosun önce çıkarmaya çalışıyolar şmdide düşürmeye bakalım p. tesi ne diycek inşallah bu hafta içinde toplanır haberi aldığımdan beri ağlayıp duruyorum sinirlerim çok yıprandı artık zavalla babacımda beni teselli etmeye çalışıyo hakkımızda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…