kızlar günaydın herkesde bir stres olacak olmayacak yapmayın diyecegim ama bende aynı
ecem canım bende iki gündür derdime derman arıyorum ve buldum bende dün hastalandım pazartesi 4 gün oluyor geçmi erkenmi bilemedim tedavim öteki aya kalacak diye korktum tüp bebek hemşiresini aradım 4 güne kadar şansınız var dedi yani benim pazartesi şansım varmış ona göre stres yapma fakat benimki devlet has. oldugu için önce fsh bakıyorlar ee tabi öglen sonuna kalıyor tanıdık buldum bugün yada yarın kan verip pazartesi inş. ignelere başlıyacagım
canım teşekkürlerbenimde ilk defa uzun protokol olacak şimdi ginera ( do. kon. ha. ) kullanıyorum bittikten sonra hemen ilaçlara ( sanırım menogon)başlicaz regli olana kadar, ilaç kullanırken gegli olana kadar sıkı takipmi oluyor yoksa regliden sonramı, canım bunu öğrenmek istemiştim, ben birde kilo verme aşamasındayım anlaşılan hemen kilo alıcam ya
kızlar benim sonucum negatif. gittim papağan aldım, artık o benim çocuğum olacak.
kızlar benim sonucum negatif. gittim papağan aldım, artık o benim çocuğum olacak.
bu topikte olsun yada diger topikte bakıyorum herkes birbirine destek oluyor sorular sorulup cevaplar yazılıyor kimse banane deyip geçmiyor ailelerimiz bile bu konuda bu kadar destek olamaz inş. olumlu sonuçlar almaya devam ederiz negatif ler üzüyor ama hiç yoktan tedavi imkanı var olmasa ne yapardık
Kizlar simdi doktorumla konustum 12 yumurtamdan 2 tanesi dollenmis insallah onlarda bizi birakmazlar eger yarinda sorun olmazsa Pazartesi gunu transferimi gerceklestiricekler. Dualarinizi eksik etmeyin, benimkiler ayni kaderi paylasan tum arkadaslarla. Allah yardimcimiz olsun cok heycanli ve gerginim...
canım verdiğin bilgiler için teşekkürlerCanim benim yumurtaliklari baskilama ilacina reglimin 21.günü baslandi sonra regl oldum bir iki defa kan test yapildi hormonlara bakildi reglimin 5.günü gonalfa basladim sonra her 4günde bir yumurta takibi icin ultrasona girdim yaklasik 26gün sürdü ilaclarim ister istemezde alinan hormonlardan dolayi kilo aliniyor ama okadar asiri bir kilo farki olmuyor ben 3 kilo aldim doktorum bana normal dedi.
Eger baska sorun olursa cevaplamaya calisirim...
mrh nasılsınız kızlar
arkadaşlar böyle bi yazı buldum ve paylaşmak istedim, acaba içinizde deneyen oldumu ?
Yumurta kalitesini artırmak için ne yapmalı mucize bir karısım öneriyorumadet olunca baslıyorsun ve 20 gün kullanıyorsun....cörekotu,bal ve tarcın karısımından sabah aksam 3 cay kasıgıyiyorsun...ben cok faydasını gördüm ve hamile kaldım kullandıgım ayYumurta Kalitesini arttırıcıkarışım Tüp Bebek denemesiyaptıracak Arkadaşlar aşağıdaki karışımı enaz 1 ay denesinler. Bende hamile birarkadaşımdan duydum denedim ve inananmıyorum sonunda hamileyimmmmKeten tohumu, Tarçın, Karanfil, Çörekotu hepsini ezip incecik un halinegetiriyorsun içine bal katıyorsun kopkoyu bir harç oluyor. Her sabah 1 kaşıkyiyorsun. Transfer gününe kadar. Böyleymiş tarif inşallah işinize yarar. Bentransferden sonra 2-3 gün daha yedim bebişler güçlü olsun tutunsun diye...Bana ölçü gramla söylediler ama ben evde olduğu kadar gözkararıkullandım.
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığıKeten tohumu,
1 dolu yemekkaşığı Tarçın
1 dolu yemekkaşığı Çörekotu
ben uzun zaman oldu saklıyordum denerim diye, fakat emin deyildim teşekkürler. mutlaka denicemevet dogru canım yumurta kalitesini arttırıyor başta görseydim keşke uygulardım
test sonucun gelsin öyle değelendir bence..
ben hafat sonuna gelen olaylarda acaba doktorlar anında müdahale yerine temebellikmi ediyolar diye sıkıntılanıyorum..
neden hemen doktorunu sen aramıyorsun. için içini yiyeceğine.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?