cnm ben dr aradım bugünkü e2 sonucu 6880 çıkmış şimdi cetrotit kullanıcakmışım 2 gün düşürmeye çalışıyolar şimdide benim kızdığım biliyosun bende pko var ne diye bu kadar uzun gonal f kullandırıyosun önce çıkarmaya çalışıyolar şmdide düşürmeye bakalım p. tesi ne diycek inşallah bu hafta içinde toplanır haberi aldığımdan beri ağlayıp duruyorum sinirlerim çok yıprandı artık zavalla babacımda beni teselli etmeye çalışıyo hakkımızda hayırlısı canım
cnm ben dr aradım bugünkü e2 sonucu 6880 çıkmış şimdi cetrotit kullanıcakmışım 2 gün düşürmeye çalışıyolar şimdide benim kızdığım biliyosun bende pko var ne diye bu kadar uzun gonal f kullandırıyosun önce çıkarmaya çalışıyolar şmdide düşürmeye bakalım p. tesi ne diycek inşallah bu hafta içinde toplanır haberi aldığımdan beri ağlayıp duruyorum sinirlerim çok yıprandı artık zavalla babacımda beni teselli etmeye çalışıyo hakkımızda hayırlısı canım
cnm üzme kendini ya .düşürürler 1-2 gün bekleyince.şahin bey ne diyo?
annendeysen gelsene bana.
canım sıkma kendini hemen inş. düşecek haberdar et bilinçsizler işte genelde oluyor bu
arkadaşlar böyle bi yazı buldum ve paylaşmak istedim, acaba içinizde deneyen oldumu ?
Yumurta kalitesini artırmak için ne yapmalı mucize bir karısım öneriyorumadet olunca baslıyorsun ve 20 gün kullanıyorsun....cörekotu,bal ve tarcın karısımından sabah aksam 3 cay kasıgıyiyorsun...ben cok faydasını gördüm ve hamile kaldım kullandıgım ayYumurta Kalitesini arttırıcıkarışım Tüp Bebek denemesiyaptıracak Arkadaşlar aşağıdaki karışımı enaz 1 ay denesinler. Bende hamile birarkadaşımdan duydum denedim ve inananmıyorum sonunda hamileyimmmmKeten tohumu, Tarçın, Karanfil, Çörekotu hepsini ezip incecik un halinegetiriyorsun içine bal katıyorsun kopkoyu bir harç oluyor. Her sabah 1 kaşıkyiyorsun. Transfer gününe kadar. Böyleymiş tarif inşallah işinize yarar. Bentransferden sonra 2-3 gün daha yedim bebişler güçlü olsun tutunsun diye...Bana ölçü gramla söylediler ama ben evde olduğu kadar gözkararıkullandım.
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığıKeten tohumu,
1 dolu yemekkaşığı Tarçın
1 dolu yemekkaşığı Çörekotu
kızlar birşey soracagım oduki gonal 300 yada 400 kullanacım ve birde yanında menegen miydi bunları raporlu raporsuz ne kadar ödediniz ya eczacılar farklı alıyormuş şimdiden fikir edineyim dedim
arkadaşlar gerçekten güzel yorumlarınız beni mutlu etti. ben nedense iyiyim, çok üzülmedim. ama biraz inancımı yitirdim, sanki bu yolla (sizler sakın üzerinize almayın) ben bu işi başaramam gibi... neyse hepinizi çok seviyorum.
selam kızlar, yazılarınızı epeydir takip ediyorum, ben de tüp bebeğe başladım iğnelerin 2. günündeyim.Allah hepimizin yardımcısı olsun, yasin 5 tane alabilirim..
liefde cnm hoşgeldin.nerelerdesin ? bitmedimi hazırlıklar yoksa
ayni anda bende sana yazmisim
geldim canim bitmez benim isim valla bugun de carsiyi alt ust ettim bitane elbise aldim bi tanede etek cok guzel denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?