2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

tamam inş. haber veririm,tamam güzel olur liste baya kalabalık, inş bol bol dualarla birbirimize yardımcı oluruz.benim yaş 28,sebepsiz infertilite,1. denemem,

ececim nasilsin yazilarini okudum hayirlisiyla baslicaksin tedavine, facebookta mj yazmissin bana gordum canim bende sana yazdim. simdi adetin kirmizi geliyormu pazartesi baslican dimi simdi

evet cnm adetim dün başladı ama pemde pembe 1-2 damla geldi.bugün merkezi aradım hemşireyle konuştum adetin sökülmesi lazımmış.dün sayılmaz dedi bugün akşama kadar gelrse pazartesi gel yok pazar gelisede salı gel dedi buğün başaldı yavaş yavaş pazartesi ğitcem bişey çıkamzsa yine başlıcam allah kısmet ederse inşallah.

liefdecim ben senin gelmene anca yetişirim zaten benim tedavim uzun protokol degil ama uzun sürüyo nedense? yumurtalar yavaş gelişiyo herhalde.bide uzun protokol olsa napcam bilmiyom zaten

anladim canim benimde bu sefer direkt kirmizi kan geldi adetimde ondan once kac gun damla damla leke gelirdi niye oluyor acaba oyle. bi de ben baska bir topikte okudum ben bos gebelik gecirdim ya bana kan pihtilasmasi testini sor dediler, bugun dusundum acaba sahin beye mail atsammi diye sonra vazgectim gidince nasil olsa sorarim. bide zamanim yok ya bisey cikacak ta baslayamayacagim diye korkuyorum bi daha yaptiramam en azindan seneye kadar.

cnm kan pırtılaşması testini yaptırda gel gösterirsin burda şahin beye bir kan vercen zaten orada yapıramazmısın gelmeden? daha önce ki tahlil evrak neyin varsa alda gel ben bi eve gidip alayım deme şansın yok unutma bişeyini orada.
kan pırtılaşmasını önlemek için iğne vurmuşlardı bana transfer sonrası birde ertesi ğün kendim vurayım diye .ama sen önlemini alda gel bence burda ugraşma vaktin yetsin rahat rahat.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
2|ailhan76|37|||||HAMİLE
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
11|Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|HAMİLE
11|Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
13|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
14|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
15|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Temmuz test tarihi
17|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|7 Temmuz test tarihi
18|mavi0||||||7 temmuz test tarihi
19|cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | 9 temmuz test tarihi
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|10 Temmuz test tarihi
21|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|transferini bekliyor
22|marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
23|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
24|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
25|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
26|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
27|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
28|Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
29|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|yakında başlıyor.
30|anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
31|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
32|aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
33|semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
34|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
35|lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |ignelere basladi
36|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
37|gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
38|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor
39|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||
40|mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|
41|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
42|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
43| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem| temmuzu bekliyor
44|liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| temmuzu bekliyor
45|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
46|melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
47|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
48|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
49|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
50|Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
51|pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
52|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
53| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
54|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
55|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Beklemede
56|ebrudur| |Temmuz ||||
57|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
58|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
59|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
60| ozlmozcn | |Haziran ||||
61|psikolog1707||Haziran ||||
62|symrna35||Haziran||||
63|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
64|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
65|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
66|artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
67|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
68|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
70|asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

canim burda yaptiramam burdaki sistemi bir bilsem varya kafayi yersin oyle bir test icin doktordan randevu almam gerek doktorumun o testi uygun gorup onaylamasi lazim. burda ozel devlet kavrami yok robot gibiyiz kurallara uymak zorundayiz... bide burada elimize hicbir evrak verilmiyor hepsi dosya halinde doktorda . ben sahin beyle maillestigimde bana tibbi gecmisinizi anlatabilirmisiniz dedi ben hepsini anlattim tamam adetin ikinci gunu gel dedi. zaten bana burada yapilan testler adetliyken kanini alip birkac test var o, rahmim guzelmis, rahim kalinligi iyimis zaten onu yumurta takibinde bakiyorlar bide rahim filmi cektirdim okadar. Turkiyede kisacik zamanda eminim daha cok test yaparlar hayilisi Allah emeklerimizi bosa cikarmasin ben inaniyorum sanki ilkinde hamile kalacakmisim gibi geliyor ama kismet tabi bu isler Allah ne yazdiysa o olur

anladım cnm .allah orada kimseyi hasta etmesin desene.
buraya geldiğinde bütün tahlilierin yapılır o zaman zaten herşeye kanda bakıyolar 2 saattede çıkıyo bütün sonuçlar özelde.devlette yaptırırsan en geç ertesi ğün çıkıyo yani burda o kadar ugraşmadan halledersin.bu ayın 21 inde yani adetinden önce gelcen zaten sen türkiyeye dimi?
ön görüşmeyi filan önceden yaparsın şahin beyle tedaviye başlayana kadarda herşeyi halledersin merak etme.
allah gönlüne göre versin cnm inşallah ilk denemede tutarda bebeginle evine dönersin.

amin canim cumlemizin gonlune gore versin adetten 10 gun once geliyorum bende doktorla sirf konusamaya giderim adetten once, zaten kisacik tatilim var bir senedir bu ani bekliyorum dakikalarimizi bile dolu dolu gecirmek istiyoruz o yuzden sadece bi konusurum doktorumla sonrada adetle baslarim tedaviye cok sikmakta istemiyorum kendimi butun tatilim boyunca. canim benim cikmam lazim askumun cani sikildi biraz
sen yalnizmisin bugun evde:) iyi geceler canim optum seni canim arkadasim

evet cnm yanlızım ama eşim gelcek birazdan .tamam cnm yarın görüşürüz öptüm seni kendine iyi bak iyi geceler cnm

merhaba arkadaslar forumu okuyabildigim kadar okudum.nemecim çok üzüldüm.ama biliyorsun şükretmek lazım.şükürlerimizin bir saniyesi bile 1000 yıllık ibadete bedelmiş.sabırlı olucaz.bnede donudurulmuşları temmuzda kullanayım diyordum ama agustosa kalacak.temmuzda ailelerin yanna tatile gidicez ve onların tedaviden haberleri yok.agustosta yapılınca işten rapor almam gerekecek o da sıkıntı ama napalım seçmek zorunda kalıyor insan.içimde hep bir ağlamaklılık var gülümsesem de kahkaha atsam da o hep orda.iki ,üç kadın bir araya gelince konu hep aynı.onlara ve etraftan bebek soranlara derdini anlatamayıp rol yapmak bana çok acı veriyor.şimdi tatilde de ne kadar akraba varsa herkesten aynı soruyu duyucagım.neyse kendimi düzeltmeye çalışıyorum ben.

insallah tedavine basler hamis olursun canim anliyorum seni bende ailemin oraya gittimigimde herkes soruyordu artik babam nerseyse utanmasa isdeyecek o halde yani bizde tedaviye baslayali 2 ay olacak nerdeyse bakalim kismey se haftalara filan toplama gunu verecekler ama suan yasadigim yerde hic akrabamiz yok o yonden sasnliyim soran eden yok ama bir yandanda uzuluyorum tek basimiza olacagiz hakkimizdan ne hayirlisiysa onu versin rabbim

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Lovely05:5 okunacak

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58okundu

Kalan:42

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

canım üzülme belkide geç dölleniyodur seninki ondan çıkmamıştır dr. dinle kesme ilaçlarını daha günün var olumlu düşün lütfen...

saol canım inşallah. ilaçlara devam yapıcak bişey yok... transfer edilen emriyoları sürekli rüyalarımda görüyorum, transfer edilişlerini, orada tutunduklarını falan tekrar tekrar görüyorum, farketmeden baya bir bağ kurmuşum galiba :):)

sonuç bekleyen arkadaşlar nerdesiniz yaaaa.....
günler ilerledikçe bana bi haller oluyor...umutsuzluğa düşüyorum sanki hiç belirti de yok yaaa....
üfff internetten belirti okuya okuya bi hal oldum...
sizde ne var ne yok bi anlatın kurban olurum....

eğitimciyim senle günlerimiz aynı ne durumdasın yaz hele....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…