hoşgeldin cnm aramıza.allah hakkında hayırlısını versin inşallah .yasin listesine ekliyorum seni okunacak diye okuyunca haber verirsin.
yaş,hangi merkez,sorun,kaçıncı deneme belirtirsen liefde gelince seni listeye ekler birazdan.
ececim nasilsin yazilarini okudum hayirlisiyla baslicaksin tedavine, facebookta mj yazmissin bana gordum canim bende sana yazdim. simdi adetin kirmizi geliyormu pazartesi baslican dimi simdi
buldun yani sonunda iyi olmuş.gelince görürüz artık
tamam inş. haber veririm,tamam güzel olur liste baya kalabalık, inş bol bol dualarla birbirimize yardımcı oluruz.benim yaş 28,sebepsiz infertilite,1. denemem,
evet cnm adetim dün başladı ama pemde pembe 1-2 damla geldi.bugün merkezi aradım hemşireyle konuştum adetin sökülmesi lazımmış.dün sayılmaz dedi bugün akşama kadar gelrse pazartesi gel yok pazar gelisede salı gel dedi buğün başaldı yavaş yavaş pazartesi ğitcem bişey çıkamzsa yine başlıcam allah kısmet ederse inşallah.
anladim canim benimde bu sefer direkt kirmizi kan geldi adetimde ondan once kac gun damla damla leke gelirdi niye oluyor acaba oyle. bi de ben baska bir topikte okudum ben bos gebelik gecirdim ya bana kan pihtilasmasi testini sor dediler, bugun dusundum acaba sahin beye mail atsammi diye sonra vazgectim gidince nasil olsa sorarim. bide zamanim yok ya bisey cikacak ta baslayamayacagim diye korkuyorum bi daha yaptiramam en azindan seneye kadar.
cnm kan pırtılaşması testini yaptırda gel gösterirsin burda şahin beye bir kan vercen zaten orada yapıramazmısın gelmeden? daha önce ki tahlil evrak neyin varsa alda gel ben bi eve gidip alayım deme şansın yok unutma bişeyini orada.
kan pırtılaşmasını önlemek için iğne vurmuşlardı bana transfer sonrası birde ertesi ğün kendim vurayım diye .ama sen önlemini alda gel bence burda ugraşma vaktin yetsin rahat rahat.
canim burda yaptiramam burdaki sistemi bir bilsem varya kafayi yersin oyle bir test icin doktordan randevu almam gerek doktorumun o testi uygun gorup onaylamasi lazim. burda ozel devlet kavrami yok robot gibiyiz kurallara uymak zorundayiz... bide burada elimize hicbir evrak verilmiyor hepsi dosya halinde doktorda . ben sahin beyle maillestigimde bana tibbi gecmisinizi anlatabilirmisiniz dedi ben hepsini anlattim tamam adetin ikinci gunu gel dedi. zaten bana burada yapilan testler adetliyken kanini alip birkac test var o, rahmim guzelmis, rahim kalinligi iyimis zaten onu yumurta takibinde bakiyorlar bide rahim filmi cektirdim okadar. Turkiyede kisacik zamanda eminim daha cok test yaparlarhayilisi Allah emeklerimizi bosa cikarmasin ben inaniyorum sanki ilkinde hamile kalacakmisim gibi geliyor ama kismet tabi bu isler Allah ne yazdiysa o olur
anladım cnm .allah orada kimseyi hasta etmesin desene.
buraya geldiğinde bütün tahlilierin yapılır o zaman zaten herşeye kanda bakıyolar 2 saattede çıkıyo bütün sonuçlar özelde.devlette yaptırırsan en geç ertesi ğün çıkıyo yani burda o kadar ugraşmadan halledersin.bu ayın 21 inde yani adetinden önce gelcen zaten sen türkiyeye dimi?
ön görüşmeyi filan önceden yaparsın şahin beyle tedaviye başlayana kadarda herşeyi halledersin merak etme.
allah gönlüne göre versin cnm inşallah ilk denemede tutarda bebeginle evine dönersin.
amin canim cumlemizin gonlune gore versin adetten 10 gun once geliyorum bende doktorla sirf konusamaya giderim adetten once, zaten kisacik tatilim var bir senedir bu ani bekliyorum dakikalarimizi bile dolu dolu gecirmek istiyoruz o yuzden sadece bi konusurum doktorumla sonrada adetle baslarim tedaviye cok sikmakta istemiyorum kendimi butun tatilim boyunca.canim benim cikmam lazim askumun cani sikildi biraz
sen yalnizmisin bugun evde:) iyi geceler canim optum seni canim arkadasim
evet cnm yanlızım ama eşim gelcek birazdan .tamam cnm yarın görüşürüz öptüm seni kendine iyi bak iyi geceler cnm
merhaba arkadaslar forumu okuyabildigim kadar okudum.nemecim çok üzüldüm.ama biliyorsun şükretmek lazım.şükürlerimizin bir saniyesi bile 1000 yıllık ibadete bedelmiş.sabırlı olucaz.bnede donudurulmuşları temmuzda kullanayım diyordum ama agustosa kalacak.temmuzda ailelerin yanna tatile gidicez ve onların tedaviden haberleri yok.agustosta yapılınca işten rapor almam gerekecek o da sıkıntı ama napalım seçmek zorunda kalıyor insan.içimde hep bir ağlamaklılık var gülümsesem de kahkaha atsam da o hep orda.iki ,üç kadın bir araya gelince konu hep aynı.onlara ve etraftan bebek soranlara derdini anlatamayıp rol yapmak bana çok acı veriyor.şimdi tatilde de ne kadar akraba varsa herkesten aynı soruyu duyucagım.neyse kendimi düzeltmeye çalışıyorum ben.
avatarin cok tatli bu arada Allah boyle guzel evlatlar nasip etsin canim bize[/QUOT
sağol cnm.amin allah cümlemize saglıklı sıhatli hayırlı evletlar nasip etsin
canım üzülme belkide geç dölleniyodur seninki ondan çıkmamıştır dr. dinle kesme ilaçlarını daha günün var olumlu düşün lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?