Merhaba arkadaşlar.. Transferim gerçekleşti bugün. Allah im cümlemize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Sevgiler..
Merhaba arkadaşlar.. Transferim gerçekleşti bugün. Allah im cümlemize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Sevgiler..
kızlar mrh benimde bu sabah 8,30 ta yumurtalarım toplandı 22 tane olmuş hala sancım var sizdede bu kadar ağrı oldumu arkadaşlar
kızlar mrh benimde bu sabah 8,30 ta yumurtalarım toplandı 22 tane olmuş hala sancım var sizdede bu kadar ağrı oldumu arkadaşlar
sımsıkı tutunsun seni 9 ay bırakmasın inşşş
Canım Allah im inşallah bu sefer yüzünü güldürsün. Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle takil canım rahat ol Rabbim ol dediyse herşey boş. Kendini yorma yeter. Tahlil tarihim 17 si seninde öylemi inşallah müjdeli haberler veririz burdan birbirimize..merhaba avci82,
bende bugün transferle 2 bebeğimle beraberim. inş. 9 ay bizimle olurlar bebişlerimiz.
ben yatamıyorum nedense bu sefer oturuyorum şu an biile.artık 5. denemeden sonra sıkıldım yatmaktan
Âmin canım inşallah cümlesiyle beraber.. 3 . Gün transferiydi canım valla kaç hücreli söylediler ama İnan unuttum o telaşdan iyi kalitede olduğunu söylediler inşallah Rabbim nasip eder..allahım tamamına erdirsin canım bu günlerin tadını çıkar bebişinle kavuştun şükür inş. annesine tutunur canım kaç hücreli peki kaçıngün embriyorusu
Merhaba arkadaslar bu sabah benim de yumurtalarim toplandi.E2 degerin yuksek, 23 yumurta toplandi.umarim transferim gerceklesir. İlk tedavimizde 30 yumurta ve yuksek E2 nedeniyle 9 embriyo dondurulmustu.dondurlmus 2 transferim oldu.ikisinde de gebelik oldu ama 5 haftada düşükle sonuclandi.pco olmamama ragmen vucudum aşiri tepki veriyor. 100 IU lik dozlara ve son gun 75 IU doza ragmen halen ohss riskim var.yarin kac olgun ymurta kaci dollenmis ogrenecegiz. Sorun esasinda esimde.sayi,hareket ve sekilde sorun vsr. Tedavideki herkese bol şans dilerim. Sevgiler hepinize.
[/Cmrblr arkadaşlar benim de muhtemelen haftaya transferim olck.. dondurlmuşlarla (blastokist embriyoları) Daha önce 2 kez başarısız denemem oldu.. bunun üzerine araştırmaya gidildi neden tutmadığına dair.. histeroskopi temiz çıktı şükürler olsun.. ama kan testim de protein s düşüklüğü bulundu.. kanda pıhtılaşma yanii şimdi hem estrafem hem de çocuk asprini kullanıyorm.. bilgisi olan var mı arkadaşlar bu konuda?? şimdiden tşklr.. allah hepimize sıkıntısız hayırlı bebişler nasip etsin...
canım kan pıhtılaşması bendede var tedviler esnasında bu iğnleri kulanacaksın gerekirse 9 ay yapılacak başka bir şey yok
kizlar listeyi tutmak isteyen hickimse yokmu aranizda ben giremicem uzun sure sonra liste vardi ne oldu demeyin:82::82::82:
beni de listeye ekleyip öyle teslim eder misin cnm ben de haftaya transferim olcak da.. şimdiden tşklr :)
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar.bir sorum olacak ben yumurta geliştirmek için puregon,merional ,yumurta çatlamasın diyede cetrotide iğnesini aynı anda kullanıyorum.acaba aynı anda kullanmamın yan etkisi mi diye düşünüyorum hemşire öyle dedi çünkü.dr.hala ameliyattan çıkmamış.sabah kontrolüm var. hemşireye sordum böyle bi durum daha önce hiç oldumu diye hemşire bazen oluyo dedi.peki tedavi yarıda kesilirmi dedim duruma göre değişir dedi.
Allah yardımcım olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?