2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba arkadaşlar.. Transferim gerçekleşti bugün. Allah im cümlemize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Sevgiler..

Merhaba arkadaşlar.. Transferim gerçekleşti bugün. Allah im cümlemize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Sevgiler..

allahım tamamına erdirsin canım bu günlerin tadını çıkar bebişinle kavuştun şükür inş. annesine tutunur canım kaç hücreli peki kaçıngün embriyorusu

merhaba avci82,
bende bugün transferle 2 bebeğimle beraberim. inş. 9 ay bizimle olurlar bebişlerimiz.
ben yatamıyorum nedense bu sefer oturuyorum şu an biile.artık 5. denemeden sonra sıkıldım yatmaktan

merabalarrr arkadaşlarr ben bir süredirr yoktmmm 2yıllık evliymm 1buçuk yıldrr bebek özlemi çekiyorzz birkere aşılama yaptrdmm olumsuzz sonuç aldımm eşiminde benimde çiddi bir problemimizz yokmuşş sadeçe bi idrar yolu inthabmm vardı onuda bittiğini söyledi doktrmm buarada 24yaşındaymm ve tüp bebek yaptrmaya kaarr verdik eşimle bugun çünküü delii gibiii bebekk istyrmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bana yardmçı olrmusnuzz nedir bu tüp bebek nasıl bi süreçtenn geçiliyoo nekadara mall oluyoo yardmlarnızzz içinn şimdidennn teşekrrlerr arkadaşlarrr

kızlar mrh benimde bu sabah 8,30 ta yumurtalarım toplandı 22 tane olmuş hala sancım var sizdede bu kadar ağrı oldumu arkadaşlar

kızlar mrh benimde bu sabah 8,30 ta yumurtalarım toplandı 22 tane olmuş hala sancım var sizdede bu kadar ağrı oldumu arkadaşlar

olur canım agrı sonuçta rahime l atılıyor adet agrısı gibi karnın özellikle korkma sakın kendini sıcak tut yeter ,

yarın sabah aramalrı gerkir bize haber ver kaç tanesi döllenmiş ne durumda kaç hücreli amma meraklıyımdegilmi

cnm mrb ben de daha önce 2 defa denedim.. tutmadı.. yumurta toplama işlemi sonrası bende de müthiş sancı oldu.. öğrendiğim kadarıyla da çalışkan ve fazla yumurta toplanması sonucu sancı oluyomuş... kabız yapıcı şeylerden uzak kaldım bol su içerek atlattım.. inş. transferin başarılı geçer mutlu haberi alırsın.. ii günler..

Merhaba arkadaslar bu sabah benim de yumurtalarim toplandi.E2 degerin yuksek, 23 yumurta toplandi.umarim transferim gerceklesir. İlk tedavimizde 30 yumurta ve yuksek E2 nedeniyle 9 embriyo dondurulmustu.dondurlmus 2 transferim oldu.ikisinde de gebelik oldu ama 5 haftada düşükle sonuclandi.pco olmamama ragmen vucudum aşiri tepki veriyor. 100 IU lik dozlara ve son gun 75 IU doza ragmen halen ohss riskim var.yarin kac olgun ymurta kaci dollenmis ogrenecegiz. Sorun esasinda esimde.sayi,hareket ve sekilde sorun vsr. Tedavideki herkese bol şans dilerim. Sevgiler hepinize.

merhaba avci82,
bende bugün transferle 2 bebeğimle beraberim. inş. 9 ay bizimle olurlar bebişlerimiz.
ben yatamıyorum nedense bu sefer oturuyorum şu an biile.artık 5. denemeden sonra sıkıldım yatmaktan
Canım Allah im inşallah bu sefer yüzünü güldürsün. Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle takil canım rahat ol Rabbim ol dediyse herşey boş. Kendini yorma yeter. Tahlil tarihim 17 si seninde öylemi inşallah müjdeli haberler veririz burdan birbirimize..

allahım tamamına erdirsin canım bu günlerin tadını çıkar bebişinle kavuştun şükür inş. annesine tutunur canım kaç hücreli peki kaçıngün embriyorusu
Âmin canım inşallah cümlesiyle beraber.. 3 . Gün transferiydi canım valla kaç hücreli söylediler ama İnan unuttum o telaşdan iyi kalitede olduğunu söylediler inşallah Rabbim nasip eder..

[/Cmrblr arkadaşlar benim de muhtemelen haftaya transferim olck.. dondurlmuşlarla (blastokist embriyoları) Daha önce 2 kez başarısız denemem oldu.. bunun üzerine araştırmaya gidildi neden tutmadığına dair.. histeroskopi temiz çıktı şükürler olsun.. ama kan testim de protein s düşüklüğü bulundu.. kanda pıhtılaşma yanii şimdi hem estrafem hem de çocuk asprini kullanıyorm.. bilgisi olan var mı arkadaşlar bu konuda?? şimdiden tşklr.. allah hepimize sıkıntısız hayırlı bebişler nasip etsin...

Canım benimde 15 tane toplanmıştı hassasiyet vardı 3 gündür halada var biraz ben kabız oldum maalesef o daha kötü ağrı yaptı sana tavsiyem bol su iç hareket et kabız olma onun dısında sadece oturup kalkarken bi hassasiyet oluyo sadece. Allah rast getirsin tedavinde basarılar dilerim canım

kuzum geçmiş olsun inşş bu sefer bebişin seni anne yapar

canım kan pıhtılaşması bendede var tedviler esnasında bu iğnleri kulanacaksın gerekirse 9 ay yapılacak başka bir şey yok

kizlar listeyi tutmak isteyen hickimse yokmu aranizda ben giremicem uzun sure sonra liste vardi ne oldu demeyin:82::82::82:

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
ailhan76|37|||||HAMİLE
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|7 Temmuz test tarihi
mavi0||||||7 temmuz test tarihi
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | 9 temmuz test tarihi
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|10 Temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |ignelere basladi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|ignelere basladi
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|ignelere basladi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||ignelere basladi
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

cnm bende gonalf ve merional kullanıyorum şimdilik daha sorada cetrotide de ilave edilecek aldım dolapta yani sırasını bekliyo
cnm yan etkisinin böyle kanama olucagını filan sanmıyorum ben daha öncede puregon,ve cetrotide eş başka bir iğne kullanmıştım hiç kanamam filan olmadı ama hemşirede olabiliyo demiş neyse;
dr seni arar geçerli bir sebebi vardır cnm sıkma canını.

liefde cnm nasılsın? liste için arayışa devam ediyosun hala hııııııı?
cnm türkiyeden takip ediver birazda değişiklik olsun
kızlar yasin işinide hızlandıralım biraz benimde az zamanım kaldı bugün allahın izniyle 3. iğnemi vurdum .banada liste tutucak birini aratmayın sonra
hadi bakalım adeti biten başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…