kader arkadaşlarım son 10 gün.tedavime az bi zaman kaldı çok heyecanlıyım.iğneyi herkes evinde kendi mi yapıyo.:44:
ewt cnm hemde kendin yapabilirsin zaten acıtmıyo :)
bana doktor kontrolü altında yapılacak hem ben korkarım canım yaa.bişey daha sorcam bu iğneler kaç gün sürüyo benim kısa protokol olcak
Merhaba arkadaslar bu sabah benim de yumurtalarim toplandi.E2 degerin yuksek, 23 yumurta toplandi.umarim transferim gerceklesir. İlk tedavimizde 30 yumurta ve yuksek E2 nedeniyle 9 embriyo dondurulmustu.dondurlmus 2 transferim oldu.ikisinde de gebelik oldu ama 5 haftada düşükle sonuclandi.pco olmamama ragmen vucudum aşiri tepki veriyor. 100 IU lik dozlara ve son gun 75 IU doza ragmen halen ohss riskim var.yarin kac olgun ymurta kaci dollenmis ogrenecegiz. Sorun esasinda esimde.sayi,hareket ve sekilde sorun vsr. Tedavideki herkese bol şans dilerim. Sevgiler hepinize.
olur canım agrı sonuçta rahime l atılıyor adet agrısı gibi karnın özellikle korkma sakın kendini sıcak tut yeter ,
yarın sabah aramalrı gerkir bize haber ver kaç tanesi döllenmiş ne durumda kaç hücreli amma meraklıyımdegilmi
liefde cnm nasılsın? liste için arayışa devam ediyosun hala hııııııı?
cnm türkiyeden takip ediver birazda değişiklik olsun
kızlar yasin işinide hızlandıralım biraz benimde az zamanım kaldı bugün allahın izniyle 3. iğnemi vurdum .banada liste tutucak birini aratmayın sonra
hadi bakalım adeti biten başlasın
ececim yaaa benim 100 den 11 tane kaldı ama okuyamıyorum. sayıyı düzeltip 89 a çekermisin tatlım. üstümde kalmasınn....
Canım Allah im inşallah bu sefer yüzünü güldürsün. Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle takil canım rahat ol Rabbim ol dediyse herşey boş. Kendini yorma yeter. Tahlil tarihim 17 si seninde öylemi inşallah müjdeli haberler veririz burdan birbirimize..
inş. canım, güzel haberi alırız ikimizde. bana 18 i dediler test tarihi için ama sabredebilecek miyim bilmiyorum. forumlarda herkes idrar testine güvenmeyin yazmış ama ben ayın 15 den başlarım gibi geliyor testlere:) hatta kanda pozitif çıkınca bile yapayım diyorum çift çizgi nasılmış diye
7 yıldır göremedik bi.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Kgt :3 okunacak
Lovely05:5 okunacak
Hbb07: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Blast: 3 okundu
semacat: 1 okundu
Kevsernesibe:2 okunacak
Medart: 3 okunacak
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
Melisela: 5 okunacak
guzelsoy1979:3 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 1- okundu 9-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:58 okundu
Kalan:37
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
cnm merak ettim nerde toplandı yumurtaların
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. dün transferim oldu.ilk denememiz.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
yasin okuyorsunuz sanırım.ben de 10 tane okuyabilirim..
okunacak diye ekliyorum cnm listeye okuyunca haber verirsin okundu diye değiştiririm.allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?