2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kader arkadaşlarım son 10 gün.tedavime az bi zaman kaldı çok heyecanlıyım.iğneyi herkes evinde kendi mi yapıyo.:44:

Sevgili arkadaşlar benim derdim çok büyük.Ben 6. yıl önce evlendim .altı yıldır vajınısmus belasıyla uğraşıyorum.Geçen yıl cesaret edip psikoterapiye gittim.Yok hipnozdu,yok parmak egzersizleri diye benim zaten internetten bildiğim zaten yapamadığım yolları önerdi.Ama ne yazıkki sonuç hüsran.Üstelik çok çocuk istiyorum.Ama ne yazık olmuyor.Ben 39 yaşındayım.eşim 46 yaşında .Eşimin romatizmal hastalığı olduğundan sürekli ilaç kullanıyor.Tek çarem tüp bebek ama vajınusmus varken tup bebek nasıl olacak bilmiyorum.Moral desteğinizi bekliyorum.

bana doktor kontrolü altında yapılacak hem ben korkarım canım yaa.bişey daha sorcam bu iğneler kaç gün sürüyo benim kısa protokol olcak

sen bilirsin cnm ama korkulacak bişey yok aslında.. benim ki uzun protokoldü 1 ay sürdü iğneler ama kısayı bilemiyorm

cnm merak ettim nerde toplandı yumurtaların

vermez olurmuyum cnm bende merakla bekliyorum kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun ağrısı sancısı olsada çok güzel bir duyguuuuuuuuu

ececim yaaa benim 100 den 11 tane kaldı ama okuyamıyorum. sayıyı düzeltip 89 a çekermisin tatlım. üstümde kalmasınn....

aklıma geldikçe yazıyorum buraya transferi gerçekleşen arkadaşlar transferden önce rahim duvarına baktılar mı.kalınlık 7 mm ve altında olunca kesinlikle tutmuyomuş.hergün yeni bişey öğreniyorum valla

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Lovely05:5 okunacak

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:2 okunacak

Medart: 3 okunacak

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okunacak

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58 okundu

Kalan:37

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

ececim benim iki okunacak yazıyordu biz üç tane okuduk düzeltebilirsin okusak söylerim yine

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Kevsernesibe:3 okundu

Kalan:36

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

aramıza yeni katılan arkadaşlar facebookta ' 2011 anneleri ' diye grubumuz var katılmak isteyen arkadaşlar haberiniz olsun diye yazdım
bu arada grup 2011 annelerine özel yani grup dışı diğer insanlar arkadaşlarınız göremiyo yani merak etmeyin.

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. dün transferim oldu.ilk denememiz.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
yasin okuyorsunuz sanırım.ben de 10 tane okuyabilirim..

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. dün transferim oldu.ilk denememiz.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
yasin okuyorsunuz sanırım.ben de 10 tane okuyabilirim..

okunacak diye ekliyorum cnm listeye okuyunca haber verirsin okundu diye değiştiririm.allah kabul etsin.

Miray15: 10 okunacak

Kevsernesibe:3 okundu

Kalan:26

:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…