2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrb kızlar,ben malesf ohss oldum 2 gün hast. yattım,bugün 8buçuk gibi transferim olacak inşallah,sonra bi süre daha hast. yatacakmışım,çok kötüyüm,nefes alamıyorum,yürüyemiyorum,kaç gündür serum ve sondayla yaşıyorum,yumurtaklarım o kadar büyümüşki idrar torbama baskı yapıyormuş bu yüzden idrarı normal yoldan yapamıyorum ayrıca ateşim ve bulantım var.ne olur dualarınızı eksik etmeyin,Rabbim hepimize yardımcı olsun

careful çok geçmiş olsun,
ben de bir kez ohss oldum, 6 gün yattım hastanede ama benim ki transferden sonra olmuştu. dondurma şansın varsa keşke dondursan çünkü gebelik ilerledikçe rahatsızlık daha da ilerliyor diye biliyorum.
moralini bozmak için yazmadım yanlış anlama sakın tabi ki doktorun daha iyi bilir. Ama önce bizim sağlığımız daha önemli.
inşallah gönlüne göre olur....

Kızlar ben dün akşam iğnelerime başladım iğneleri kendim yapıyorum bunları kendisi yapan varmı allah yardımcımız olsun inş çok heyecanlı bi süreç ...

bende dün iğnelerime başladım. ilk iğneyi de kendim vurdum. çok helecanlıydı
allahım isteyen herkese nasip etsin iinşallah...

[/QUOTE]

ya kızlar benim psikoloji sıfır olmıcakmış gibiiiii

geçmişşş olsuun

ahh canım bnde olmustum geçmiş olsun çok zor ama gececek bir hafta sonra falan ben test gününe 5 gün kala falan düzelmiştim.çok geçmiş olsun canım insallah atlatacaksın.
Kızlar ben dün akşam iğnelerime başladım iğneleri kendim yapıyorum bunları kendisi yapan varmı allah yardımcımız olsun inş çok heyecanlı bi süreç ...
benm eşim yapıyordu aslında kendin de rahat yapabiliyorsun ama benm içim dayanmıyordu
bende dün iğnelerime başladım. ilk iğneyi de kendim vurdum. çok helecanlıydı
allahım isteyen herkese nasip etsin iinşallah...

amin canım insallah:)

Arkadaşlar benim bugün transferim olalı 9.günüm bende bekleyenlerdenim, ilk transferim ama hiç kendimi kaptırmadım %80-90 olumsuz diye düşünüyorum geriye kalan pay tutarsa bir mucize olacak, transferimin ilk 5 gününe kadar evdeydim, evde vakit geçmiyor, insan kafasına daha çok takıyor, pazartesiden beri çalışıyorum işdeyken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum hatta bazen unutuyorum bile gün saydığımı, ama bilinç altıma yerleşmiş olsa gerek dün gece rüyamda hamile olmadığımı söylediler bana :)) yoksa rüyalarla kötü sonuca alıştırmamı yapıyolar bilmiyorum artık...Herşeyin hayırlısı...Belirti olarak dünden beri göğüslerimde acı başladı, öyle kasık ağrım falan yok yalnız 7.gün sol kasığımda kelebek gibi bir atma oldu yaklaşık 1 saat boyunca, onun dışında lekelenme falan da olmadı şimdiye kadar, akıntım bile çok gelmiyor nereye gidiyor bukadar jel bilmiyorum, belki hafta sonu kafama eserse idrar testi yapabilirim zaten o da hastalanmassam çünkü cumartesi regl günüm kan testi günümse salı günü, bakalım artık hayırlısı bana tek embriyo transferi yapıldı birde yumurta toplandığı günüde sayarsak 3.gün olduğundan çok umudum yok 1.kalite dediler ama az bölünmüştü o yüzden ama mucizeler heran gerçekleşebilir...Herkesin mucizesinin gerçekleşmesi dileğiyle...:80:

benimde transferin 9. günü ama ben yarın bakıcam..8. gün bhcg baktım negatifti.. 10. gün yarında bakıcam..test günüm ise 18 pazartesi o günde bakıcam....hadi hepimizin hakkında hayırlısı.. heyecanım çok kalmadı ama canım sıkılıyor...

ben de 10. günü test yaptırmıştım çıkmıştı. hem doktorum da lekelenmem olunca sen 10. gün bi test yaptır az çok belli olur demişti. iyi ki yaptırmışım 4 gün daha beklemek zorunda kalmadım.. yarın güzel haberlerini bekliyoruzzz

Son düzenleme:

pardon 1.gün derken transferin 1.günü mü anlamadım, bu arada hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Herkese mrb, benim dün yumoşlarım toplantı toplam 19 adet bugün eşimi aramışlar bilgi vermişler toplam 12 adet embriyom oluşmuş ve pazartesi yani 18.07 transefer yapacaklarmış çok geç değilmi transfer için bir aksilikmi var acaba bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyorum...

inşallah ama dün bakıp negatif çıkınca biraz deliliğe vurdum gibi:) 8. gün çok erken anlamsız dediler ama ben yokmuş gibi kendimi empoze etmeye çalışıyorum yoksa gene çok üzülücammm.....

inşallah ama dün bakıp negatif çıkınca biraz deliliğe vurdum gibi:) 8. gün çok erken anlamsız dediler ama ben yokmuş gibi kendimi empoze etmeye çalışıyorum yoksa gene çok üzülücammm.....

8. ün erken gerçekten bu yüzden hiç moralini bozma. çok umutlanmamak en iyisi gerçekten. süpriz olur inşallah...

kızlar selam..son 3 günüm kaldı..heyecan yok ama korku var tutmadıysa diye..rahmimin sol tarafında kist ağrısı gibi bi yoğunluk bi batma hissi var ara ara..kasık ağrım lekelenmem yok..başından beri olmıycak gibi geliyo ama pozitif olmaya evrene olumlu enerji göndermeye çalışıyorum:))
nasip bakalım artık Allah ım yüzümüzü güldürsün inşallah..

kendinde bi belirti arama. bak ben 5 haftalık oldum hala belirti yok. sadece kan testlerinden eminim hamile olduğuma. 10 gün sonra da doktora gideceğim bakalım ultrasona gireceğim . ancak o zaman emin olacağımm

arkadaşlar son adet tarihime göre hesaplamamda şu an tam 5 haftalık hamileyim. keseyi ne zaman görürüz acaba ultrasonda. doktoru dinlersem daha 10 gün var doktora gitmeme..

kendinde bi belirti arama. bak ben 5 haftalık oldum hala belirti yok. sadece kan testlerinden eminim hamile olduğuma. 10 gün sonra da doktora gideceğim bakalım ultrasona gireceğim . ancak o zaman emin olacağımm

inşallah kalp atışlarınıda duyar kucağınada alırsın..Allah ım bizede nasip etsin inşallah..

arkadaşlar son adet tarihime göre hesaplamamda şu an tam 5 haftalık hamileyim. keseyi ne zaman görürüz acaba ultrasonda. doktoru dinlersem daha 10 gün var doktora gitmeme..

6. 8. haftalarda kalp atışı duyuluyo sanırım dr hem keseyi hemde kalp atışını düşünerek 10 gün sonra demiş olabilir..hamile olduğunu öğrenincede bitmiyo dimi..Allah sağlıkla versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…