aaa bende diyordum bu kız nerelerde diye canım ama laptop yapılsada randıman vermez pek sana artı masraf çıktı desene durduk yere neyse canım en kısa zamanda aramıza tekrar dön inşallah randevun nasıl geçti ne durumdasın inan hep aklımdasın ne yaptın diye yumoşların ne alemde bu arada güzelsoy1979 nasıl? dualarım seninle sende dualarını esirgeme güzelim herşey gönlünce olsun en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum öpüyorum
6. 8. haftalarda kalp atışı duyuluyo sanırım dr hem keseyi hemde kalp atışını düşünerek 10 gün sonra demiş olabilir..hamile olduğunu öğrenincede bitmiyo dimi..Allah sağlıkla versin canım..
mrb kızlar,ben malesf ohss oldum 2 gün hast. yattım,bugün 8buçuk gibi transferim olacak inşallah,sonra bi süre daha hast. yatacakmışım,çok kötüyüm,nefes alamıyorum,yürüyemiyorum,kaç gündür serum ve sondayla yaşıyorum,yumurtaklarım o kadar büyümüşki idrar torbama baskı yapıyormuş bu yüzden idrarı normal yoldan yapamıyorum ayrıca ateşim ve bulantım var.ne olur dualarınızı eksik etmeyin,Rabbim hepimize yardımcı olsun
kızlar merhabalar gonal iğne kullanan var mı acaba
Herkese mrb, benim dün yumoşlarım toplantı toplam 19 adet bugün eşimi aramışlar bilgi vermişler toplam 12 adet embriyom oluşmuş ve pazartesi yani 18.07 transefer yapacaklarmış çok geç değilmi transfer için bir aksilikmi var acaba bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyorum...
.çok sık giremiyorum
canım sana şimdiden hayırlı olsun diyorum.iyice dinlen.benim dün 2 gibi transferim oldu. benim 7 idi döllenen ama sayı giderek azaldı hatta bir ara olmayacak diye çok üzüldüm.cumaya kadar bölünme devam ederse ve istenilen kalitede olursa dondurulacakmış yoksa hiç dondurulmuşum olmayacak.yinede buna şükür 7 hücreliydi yerleştirilen.. bebişim..:).test tarihim 25 temmuz..
diğer transferi olan kızlara hayırlı olsun sıkı tutunurlar inşallah..çok kişiyiz ard arda olan.. inşallah arda arda da hamiş haberleri de...:) veririz.
allah hepimizin bebişlerini korusun...çok sık giremiyorum ..
canım ikimiz de aynı anda başlamışız iğnelere inş bayrama ayırlı haberlerle gireceğiz sen nerde devam ediyorsun
evet canım ben kullandım hayırdır bişimi sorucaksın
evet cnm ikimiz aynı anda hamile kalcaz inşallah
ben izmirde kent hastanesine israel beye gidiyorum. cumartesi günü yumurta takibi için gideceğim. birde ikinci iğneye başlayacağım sanırım. sen nereye gidiyorsun?
Selamlar herkese, Transferim oldu hastane odasında yatıyorum)) Teorik olarak anneliğim başladı umarım sonuna kadar devam eder...
Beni de ekler mısınız listeye. Tam 1 saat önce oldu transferim.
Tedavisi sürenlere, yeni başlayanlara sabır ve saglık diliyorum. Sonuc bekleyenlere 2 kere sabır diliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?