2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ben de izmirdeyim. Sifa hastanesinde, umarım güzel bir tedavi olur? Fikrini merak ettim. İsrail Bey'den memnun musun?

ne güzel. artık teorik olarak hamilesin ve inanıyorum sana sıkıca tutunacak bebeğin. ben ilk önce smyra ya gittim pek doktorla muhattap olamadım. funda hanımı sadece 1 kere görebildim ve açıkçası beni orada rahatsız eden birşeyler vardı hep. vazgeçtimbende. israel beyin methini duydum ve görüşmeye gittik. çok konuşkan biri değil ama ben zaten muhabbet aramıyorum . bilgili tecrübeli bir doktora benziyor. ve bütün kontrollerime ve herşeyimle doktorla muhattap oldum. şimdilik memnunum şükür.

selam kızlar,
transfer gününü de sayarsam 9. günü devirdim bugün.
zaman yine geçmez oldu.
yarın yada cumartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.
ama negatif sonuç görmekten de çok korkuyorum. bi tarafım diyor ki bekle, hatta test tarihinde geçsin. kırmızılar gelmeyince de ki "aa galiba hamileyim...."
normal hamilelik yaşayanlar ne kadar güzel bir şey yaşadıklarının farkındalar mı acaba? yok toplanma tarihi yok transfer tarihi , test tarihi düşünmeden öğrenmek hamileliğini bizler için ne kadar uzak.......

Bende aynen senin gibi 9.günümdeyim, önce evde idrar testi yapayım diyorum cumartesi günü belki silik çizgiyi görebilirim, sonrada test günü test yaptırırım....benim umudumu kıran transferi yumurta toplama günün dahil 3 .günü yapmaları embriyo da 4 hücreliydi yani 8 hücreli değildi, ya gelişimini tamamlamadıysa rahimde diye...ama yinede bilmiyorum...offf ne zor yaa beklemek.

[/quote]
....................

kızlar merhabalar,

bişey sormak istiyorum size,benimde pazartesi yumurtalar toplanacak,gonal-f ve lucrin kullanıyorum,karnım acayip şişti ve ağrı yapmaya başladı,dr. bunun normal olduğunu döylüyor,yumurtalar büyüdüğü için,bugün ultrasonda 13 yumurtam görüldü,ancak ultrasondan sonra eve geldiğimde yaklaşık yarım pedlik kadar kanamam olduğunu farkettim,bu normal midir.sizde de oldu mu böyle bir durum???:44::44:

canım inşallah tutunmuştur bebişlerimiz, dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden. kimse bilmiyor bu defa sadece sizlerle paylaşıyorum hislerimi.bana iyi geldi forumdaki tüm arkadaşlara teşekkürler....

canım ben böyle bir şeyi hiç duymadım dr sorsaydın keşke

Hakkında hayırlısı olsun. Dileklerin gercek, bebesin kucağında olsun en kısa surede

Gonalf merional cetrodat üç tane igneye devam cumartesi kontrolum var. Pazartesi yada salı yumoşlarım toplanacak dualarınıza ihtiyacım var

Gonalf merional cetrodat üç tane igneye devam cumartesi kontrolum var. Pazartesi yada salı yumoşlarım toplanacak dualarınıza ihtiyacım var

cnm bende aynı ilaçları kullanıyorum bugün tedavinin kaçıncı günü ?
kaç yumurta gözüküyo bide gonalf kaç doz vuruyosun?

ben yarın vercem canım sonucu yazarım ama pazartesi gerçek günümüzz..yarından belli olur diyorum birazcık..kendi çok fena...haberlerini merakla ve umutla bekliyorumm..burada okuyyup umutlandığım o kadar çok hikaye varmı..umarız bir gün bizim hikayemizde umut olur başkalarına.
.progesteron beni mahfetti.....bu kadarmı alıngan bu kadarmı darılgan olunurya..dakikam dakikamı tutmuyor. ben kendime sinir olmaya başladımmmm

işte böyle 9. gün hikayemm

benim 4 gunum ve hersey yolunda gidiyor sanirim arada cok az bel agrilari oluyor acaba herkezdemi ayni seyle yasiyor heycanla 23 temmuzu bekliyorum

10. gün maşallah sayı baya var 300 gonalf, 150 merıonal fulya bahçecideyim sen nerde tedavi oluyosun

cnm bende 300 ganalf 75mineonal 1 citrotit 3 yumurtam oldu ama bursa acıbadem de tedavi ğörüyorum 4 temmuzda başladı tedavim 11. iğnemi vurdum

iyi akşamlar kızlar, 5 temmuzda transferim oldu. dr. cumartesi gel demişti. 1 gün önce gitsem kanda belli olur değil mi? ayrıca 3 - 3,5 saatlik yola çıksam bi zararı olur mu arkadaşın düğünü var da.

iyi akşamlar kızlar, 5 temmuzda transferim oldu. dr. cumartesi gel demişti. 1 gün önce gitsem kanda belli olur değil mi? ayrıca 3 - 3,5 saatlik yola çıksam bi zararı olur mu arkadaşın düğünü var da.

rabbim yüzünü gülüdrsün inşşş canım eğer gebelik varsa çıkar bizim merkezimiz 10. gün yatıryor ama duruma göre 8.9. gün yatırdığımızda oluyorrrr

Son düzenleme:

cnm yola çıkmak için dr una danış istersen o senin vücudunun yapısını daha ii bilir. kanda gebelik büyük ihtimalle azda olsa bi yükseliş vardır çıkar ama yinede temkinli olmaktya fayda var. sen ve bebegin herşeyden daha önemlisiniz kendini yormaman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…