Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cnm bnde ikiz anne adayıyım tek yumurta ikizi tek kesedeler
bana henüz hhiçbir tahlil fln yapılmadı ztn ikizlerde ikili test fln yapılmıyomuş ne yapıır bilmiyorum
ewet cnm kmse gelmiyoa.s tbr ederim arkadaşım inş. sorunsuz bi hamilelik geçirirsin. Senin bebişlerin birbirlerine benzeyecek ama benimkiler benzemiceklerCinsiyetlerini biliyor musun? Kaç aftalıksın şuan? İkili - üçlü - dörtlü olsun hiçbir test uygulanmıyor diye biliyorum ama bakalım artık neler ola... Biz yeni anne adaylarını bilgilendirende yok baksana, seninde dediğin gibi ben değilde aslında gelen-giden yok.
cnm hg aramıza belli oldumu ikizmiymiş kesin? hmm geçmişinede üzüldüm bu riskler bzm için allah bidaha yaşatmasınselam kızlar bende galiba ikiz anne adayıyım yarın keseyi görürsek net öğrenicez kısmetse
ben ayrıca bundan 6 ay önce doğum yaptım tek yumurta ikizi kızlarım biri karnımda diğeri erken doğumdan sonra vefat etti tecrübeli sayılırım ikiz gebelik çok riskli bir süreç aslında Allah hepimizin yardımcısı olsun aman diyorum ( tecrübelerimden ) sakın dr kontrollerinizi ihmal etmeyin ve tek dr la kalmayın son zamanlarda kendinizi hiç yormayın ve erken doğuma hazırlıklı olun benim gibi çok erken değil tabiki 30 haftalardan sonra yemenize içmenize çok dikkat edin ki bebişler daha gelişsin kilolu olsun yer sıkıntılarından sebep minik oluyorlar çünkü Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hoşgeldin cnmm bebklerin hayırlı uğurlu olsun o telaş korku bzdede war allah werir sabrını:)slm kızlar bende 8 haftalık hamileyim ikiz annesiyim çift yumurta ikizi birbirine benzemez mi yani tam bu konuda bilgim yok.doktoruma gittim dün gebelik için tahliller eksik dedi söyledi isimlerini ama aklımda tutarsam iii tabii ne testi yapıyolar yaptıran var mı ben kan ve idrar testi yaptırdım sadece. cok değişik duygular içindeyim yaaa korku,sevinç,kaygı,endişe,nasıl baş edicem Allah yardımcımız olsun hepimizin maddi manevi...
Çift yumurta ikizine bakılarak tek yumurta ikizleri daha riskli, çünkü çift yumurta ikizi rahim içinde olsun,doğum esnasında ve doğum sonrasında olsun daha tekil gebeliğe yakın özellikler taşıyor, plesantaları ayrı olduğu içinde eşit şekilde büyüyorlar bildiğim kadarıyla. bu yüzden çift yumurta ikizi tek yumurta ikizine göre daha avantajlı oluyor. ama arkadaşım inşallahhhhh bu aynısı olmaz, hayırlısıyla kucağına alırsın bebeklerini. bu sefer hem tecrübelisinde dahada dikkatli olursun. allah tekrarını göstermesin. hayırlı hamileliklerin olsun inş.selam kızlar bende galiba ikiz anne adayıyım yarın keseyi görürsek net öğrenicez kısmetse
ben ayrıca bundan 6 ay önce doğum yaptım tek yumurta ikizi kızlarım biri karnımda diğeri erken doğumdan sonra vefat etti tecrübeli sayılırım ikiz gebelik çok riskli bir süreç aslında Allah hepimizin yardımcısı olsun aman diyorum ( tecrübelerimden ) sakın dr kontrollerinizi ihmal etmeyin ve tek dr la kalmayın son zamanlarda kendinizi hiç yormayın ve erken doğuma hazırlıklı olun benim gibi çok erken değil tabiki 30 haftalardan sonra yemenize içmenize çok dikkat edin ki bebişler daha gelişsin kilolu olsun yer sıkıntılarından sebep minik oluyorlar çünkü Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aleykumselam. İlk bu haftada kan ve idrar testi yapılıyor, ondan sonrada hiç bi test yapılmıyor. çünkü sonucu yanıltıcı olabildiği için. Hayır arkadaşım benzemezler Cinsiyetleri,kan gurupları farklı olabilir, kiloları ztn farklı oluyor bunuun gibi vs.... Aynı anda rahim içinde gelişmiş aynı anne babadan doğan iki çocuk ne kadar farklılık taşıyorsa çift yumurta ikizlerinde okdr farklı olabilir.Korku tüm hamilelik boyunca oluyor. İkizlerin hamileliğide doğumdan sonra bakımıda elbette zor ama alalh bize veriyorsa elbette kolaylığınıda verecektir. Hayırlı hamileliklerler dilerim...slm kızlar bende 8 haftalık hamileyim ikiz annesiyim çift yumurta ikizi birbirine benzemez mi yani tam bu konuda bilgim yok.doktoruma gittim dün gebelik için tahliller eksik dedi söyledi isimlerini ama aklımda tutarsam iii tabii ne testi yapıyolar yaptıran var mı ben kan ve idrar testi yaptırdım sadece. cok değişik duygular içindeyim yaaa korku,sevinç,kaygı,endişe,nasıl baş edicem Allah yardımcımız olsun hepimizin maddi manevi...
çok şükür 33 haftama kadar geldim inş sorunsuz bişekilde doğuma giderim yaklaştıkça korkularımda artıyor tek başına bakan varmı ikizlerine?Çok zor olduğu kesinde tek başıma kalkabilirmiyim diye düşünüyorum birde 2 yaşında kızım var tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum...
Merhaba arkadaşım topiğe hoşgeldin, evet malesef pek gelen giden yok o kadar ikiz gebelik yaşayanımız var olduğu halde, halbusaki hepimiz takipte olsak hamilelik süresince birbirimizden aydınlatıcı bilgileri alırdık ya neyse...
Ooo maşallah cinsiyetlerini kaçıncı aftanda öğrendin arkadaşım? Doktorum bana bu 2dir söyledi ama ben hala tam olarak büyümedikleri için kesin gözüyle bakmıyorum:) Detaylı ultrasonda artık net anlaşılır. Buarada detaylı ultrasona girmedin galiba? Her 2testten bahsettiğine göre. İkiz gebelikte sonuc yanıltıcı olabildiğinden.
Çiftyumurta ikizleri içinde olsun tek yumurta olsun artık iyice bilgilendik canım)) Benimkilerde ayrı yumurta ikizleri
![]()