2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Hoşgeldin diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hoşbulduk... Zaman öyle hızlı geçiyor ki merak etmeyin siz de kısa zaman sonra bir bakmışsınız 30. haftanız dolmuş olur benim gibi...
Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
Kasık ağrılarım benim hamileliğimin ilk haftasından bu yana oluyordu elbnette ama şu sıralar öyle sancılar oluyor ki o ağrıları arar oldum:)

Test yaptıracak olan arkadaşlara tek bir diyeceğim var...... LÜTFEN AMA LÜTFEN İÇİNİZİ FERAH TUTUN...

Yavrunuz için moralinizi yükseltin. Geçtiğimiz kurban bayramına 2 gün kala usg kontrolümde sağ taraftaki bebeiğimin kafasında kist olduğu ve %75 kromozom anomalisi (down sendromu ) olacağı teşhiisi koyuldu ve bayram bana geçmek bilmedi. Bayram ardı aldığım 4lü test sonuçlarım temiz çıktı ve ardından girdiğim detaylı usg taramasında masada geçirdiğim 1 saati size tarif etmem mümkün değil....

Sonuç olarak çektiğim sıkıntı ve gözyaşı içerisinde geçirdiğim 2 hafta yanıma kar kaldı.
Tek bir doktorlar yetinmeyin derim. Şimdi çok şükür sağlıklı olduklarını biliyorum ve zevkle hazırlıklarını tamamlıyorum.

Yazılacak çok şey var elbette... Şimdilik hepinize sevgilerimi yolluyorum..
Asu
allah senide bzleride kurtarsın sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin işlhhh

Asu hanım, ikiz gebelik riskli bi hamilelik. Detaylı usg gireceğim içimde hala bi korku var. inşallah sağlıklı olduklarını öğrenirim. Kasık ağrılarınız heralde benim gibi ilk hamile kaldığınız andan beri oluyormuş da ne zaman geçti ve bu sancılarınız hangi haftada başladı? Doktorunuz bu konuda ne diyor?

naz bana tarama testleri yapılmadı. Salı günü detaylı ultrasana gireceğim. Onuda 16.aftadan sonra başlıyor yada 18. fark etmiyor... Henüz sana erken, bi kaç afta daha beklemen gerekiyor.

kelebek renkli mi aynı zamanda merak edip sormuştum ama cevap gelmedi?

senzek topiğe hoşgeldin. Bak bende 17. aftadayım bende hissetmedim ki beklemiyorumda 20 ila 22 arasında hissediliyormuş. Ama tecrübeli anneler şu sıralar hissedebilirmiş :-) Seninkilerin cinsiyetleri nedir? çift mi tek yumurta ikizleri mi? Amin allah seninde yardımcın olsun.

EVET CANIM RENKLİYDİ...bu arada 21 haftalıklar şimdi benimkiler...

Kızlar merhaba, hepinizin kandili kutlu olsun RABBİM bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.Ben 2005 yılından beri tüp bebek deniyorum şükürler olsunki dondurmuşlarımla denediğimde bebişlerime hamile kaldım benimde ikizlerim olacak teyzeleri ben çok zorlu yollardan geçtiğim için her yaşadığım problemde panik oluyorum.RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba nilu hanım, topiğe hoşgeldin. Sizinde kandiliniz mübarek olsun. allah sizede bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin 05den 12e kadar dile kolay 7yıldır uğraşmakkk... gözünüz aydın olsun hayırlı hamilelikleriniz olur inşallah allah sizinde yardımcınız olsun. Kaç haftalık hamilesiniz?

Merhaba nilu hanım, topiğe hoşgeldin. Sizinde kandiliniz mübarek olsun. allah sizede bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin 05den 12e kadar dile kolay 7yıldır uğraşmakkk... gözünüz aydın olsun hayırlı hamilelikleriniz olur inşallah allah sizinde yardımcınız olsun. Kaç haftalık hamilesiniz?

Hoşbulduk İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.10 haftalık hamileyim ben ama ara kanamalarım olduğu için hafta 1 doktordayım dün gece yine başladı şimdi hala devam ediyo onun için yakında panik atak olacağım acaba sizinde kanamalarınız oluyomu?

hoşbuldumm:) benimkiler çift yumurta ikizi cinsiyetleri kesin olmamakla birlikte biri kız biri oğlan ama salı günü ayrıntılı ya gırcem ozamn kesinleşir sanırım:)
Arkadaşım bugün sende benim gibi, ayrıntılı ultrasona girecektin. Sonuç nedir? Bebeklerin sağlıklı mı? Kaç haftalık olmuşlar? Cinsiyetleri neymiş?

nurum nasıl geçti ayrıntılı ultrasonun mrk ettim
kaç dk sürüyor normal usgden farkı ne?cinsiyet kesinleştimii?

nilucum hg aramıza cnm bebeklerim hayırlı olsun bnmde 10 12 haftalıkken kanamam olmuştu progestan içmiştim
allaha emanet bebeklerimiiz

Çok şükür herşey yolunda. Ayrıntılı ultrasonum 2li ve 4boyutlu ultrasondu. Yaklaşık bi 30dk kadar sürdü sürmedi. Normal usg den farkı renkli oluşu heryerini tek tek incelemek. BDP-AC-FL-HL vs. inceleyip gördük eşimle. Değişik bir duygu o an ancak yaşanır anlatılamaz:16: Cinsiyetini tee 1ay önce 14haftalıkken söylemişti ama ayrıntılı ultrasona kdr hem büyürler hemde daha net olur diiye kesin gözüyle bakmıyordum. 2tane oğluşum olacakmış:emir_bebek:

Çok şükür herşey yolunda. Ayrıntılı ultrasonum 2li ve 4boyutlu ultrasondu. Yaklaşık bi 30dk kadar sürdü sürmedi. Normal usg den farkı renkli oluşu heryerini tek tek incelemek. BDP-AC-FL-HL vs. inceleyip gördük eşimle. Değişik bir duygu o an ancak yaşanır anlatılamaz:16: Cinsiyetini tee 1ay önce 14haftalıkken söylemişti ama ayrıntılı ultrasona kdr hem büyürler hemde daha net olur diiye kesin gözüyle bakmıyordum. 2tane oğluşum olacakmış:emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

maşlhh cnm erkeklere
bnm dr daha bşy demedi bakalım ne zmn sokacak bni:)

Çok sevindim herşeyinn yolunda gittiğine:)benim bebişlerimde iilermiş çok şükür. 20. haftadayım bende cinsiyetleride bir kızım bide oluşum olcak mış:)

Çok sevindim herşeyinn yolunda gittiğine:)benim bebişlerimde iilermiş çok şükür. 20. haftadayım bende cinsiyetleride bir kızım bide oluşum olcak mış:)
Oyy oyy maşallah baana göre sen biraz daha geç girmişsin ayrıntılıya. Sonunda netleşti desene. Hadi bakalım hayırlı evlatların olsun inş. Bu arada senzek bebeklerin hareeketlerini hissediyor musun?

nurum nasılsın cnm kuzuların nasıll warmı harekeet?:emir_bebek:
İyiyim naz sen nasılsın? Bilmem anlayamıyorum ee malum içersi biraz kalabalık damar atmalarımı bebeklerin atışlarımı netleştiremiyorum, bazen birşeyler oluyor ama. Sonuçta tecrübeli değiliz hemen anlayalım. Sabır arkadaşım 20.aftadan sonra olur artık. Yoksa sen hissettin mi?

Oyy oyy maşallah baana göre sen biraz daha geç girmişsin ayrıntılıya. Sonunda netleşti desene. Hadi bakalım hayırlı evlatların olsun inş. Bu arada senzek bebeklerin hareeketlerini hissediyor musun?

İyiyim naz sen nasılsın? Bilmem anlayamıyorum ee malum içersi biraz kalabalık damar atmalarımı bebeklerin atışlarımı netleştiremiyorum, bazen birşeyler oluyor ama. Sonuçta tecrübeli değiliz hemen anlayalım. Sabır arkadaşım 20.aftadan sonra olur artık. Yoksa sen hissettin mi?
yok cnm yaa bnde hala hissedemedim dediğin gibi bşler oluyoo içerdde ama bağırsak hareketi gibii tekme gibii diil:34: az kaldıı daha çook yicez o tekmeleri sağdan soldan:1:

merhaba kızlar..benim oğlanlarda nerdeyse 21 haftalık oldular ama öyle belirgin bir hareket hissetmiyorum...yani bişeyler oluyo ama böle çok derinden sanki....

normalmi ki sizce

Back
X