allah senide bzleride kurtarsın sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin işlhhhHoşgeldin diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hoşbulduk... Zaman öyle hızlı geçiyor ki merak etmeyin siz de kısa zaman sonra bir bakmışsınız 30. haftanız dolmuş olur benim gibi...
Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
Kasık ağrılarım benim hamileliğimin ilk haftasından bu yana oluyordu elbnette ama şu sıralar öyle sancılar oluyor ki o ağrıları arar oldum:)
Test yaptıracak olan arkadaşlara tek bir diyeceğim var...... LÜTFEN AMA LÜTFEN İÇİNİZİ FERAH TUTUN...
Yavrunuz için moralinizi yükseltin. Geçtiğimiz kurban bayramına 2 gün kala usg kontrolümde sağ taraftaki bebeiğimin kafasında kist olduğu ve %75 kromozom anomalisi (down sendromu ) olacağı teşhiisi koyuldu ve bayram bana geçmek bilmedi. Bayram ardı aldığım 4lü test sonuçlarım temiz çıktı ve ardından girdiğim detaylı usg taramasında masada geçirdiğim 1 saati size tarif etmem mümkün değil....
Sonuç olarak çektiğim sıkıntı ve gözyaşı içerisinde geçirdiğim 2 hafta yanıma kar kaldı.
Tek bir doktorlar yetinmeyin derim. Şimdi çok şükür sağlıklı olduklarını biliyorum ve zevkle hazırlıklarını tamamlıyorum.
Yazılacak çok şey var elbette... Şimdilik hepinize sevgilerimi yolluyorum..
Asu