kızlaaarr merhaba maşallah ne kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz??hepinize sorum baştan beri keseler çift mi gözüktü artış oldumu yane??ben29 unda aşılama oldum..14.gün beta hcg 656 çıktı..zaten 656 yı görünce ben tahmin ettim çoğul gebelik diyee..ilk utrasonda çift kese görüldü..bu hafta ise 5keseceğim olmuşlar..böyle olup vücudunda kendiliğinden atanlar varmı??benimde babamın babası ikizmiş..torunlara geçermiş ama hiç bi kuzende olmadı velası kelam bide tedaviyle olunca keseler baayyyyaaa baayaa oldu:))haftaya gene ultrasonum varr..sanırım kalp atışlarını ortalama 7.ve8.haftalarda duymuşunuz..allahım hepimize kolaylık versin...bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
nasıl yani 5 kesen mi göründü benim baştan beri 2 keseydi cnm
canım benim.hayırlı olsun.benim 2 keseydi canım.
haberlerini bekliyoruz
tmm canım salı günü tekrar ultrason var valllaaa..hayırlısıyla kalp atışlarını duysam iyi olcak..şimdilik tek derdim de o..hepimize kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum...
amin cnm sağol peki içlerinde embriyo varmıydı
bilmiom(hiç bişi demedi dediği şey merak etmeyin vücut atacak onları, atmazsada en sağlamlarını sağlıklarını biz bırakcaz diğerlerini dondurcaz gibi bişi söyledi..
Benim yataktan kalkarken kasiklarim agri giriyor. Dikatli, yavas yavas kalkmam lazim. Sizde de boyle birsey oluyor mu?
Haftaya Cumartesi ikiz olup olmadigi belli olacak.
Benim yataktan kalkarken kasiklarim agri giriyor. Dikatli, yavas yavas kalkmam lazim. Sizde de boyle birsey oluyor mu?
Haftaya Cumartesi ikiz olup olmadigi belli olacak.
kadersizmiyim mrh;
bugün dr gidecektin dimi gidebildinmi
nasılmış bebişler
merhabaaa
belli olcak demişsinizz henüz belli dgeilmi ikiz olup olmadıgı
benimd eçok geç belli olmuştu 14 haftalıkken anladıla rikiz oldugunu
avatar resmindekide oglunuz sanırımmm
ismide benim ogluşumun ismindenn
hakkınızda hayırlısı olsun inşş
mrb arkadaşlar bende aşılama ile 7 haftalık hamileyim 6. haftada öğredndik bebeklerimizin ikiz olduğunu ama doktorum ikinci kesemizi pek sağlıklı görmüyo o daha küçükmüş diğerine göre büyük olan kesenin gelişimi kalp atışı normal ama diğeri o na göre daha küçükmüş fakat onunda kalp atımı başlamış ama yavaşmış böyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan varmı arkadaşlar çok tedirginim 10 gün sonra tekrar ult. randevum var o zaman daha kesin söyleyebilirim dedi yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?