2011 İkiz Anneleri ve Adayları

tedaviyle olduğu için belki artmış olabilir, belki...buradan bir arkadaş iki kesesindne birinin yavaş yavaş küçülerek kaybolduğunu yazmış , bir kaç sayfa önceydi istersen okuyabilirsin, sonuç ne oldu atıldı mı o cevap verebilir.

kızlar benim size sormak istediğim
-Kalsiyumum ve magnezyum kullanıyor musunuz?
-Ben iki minerali de içemiyorum, çok şekerliler...içek için 1 bardağa değil 1 sürahiye sulandırdım gene çok zor.hesapladım aynı kalsiyumu yarım litr sütten de alıyorum, süt içerek kalsiyumu hallettim ama mg'yi halledemedim. Magnezyumun yutulabilien tabletleri var mı?

Benim yataktan kalkarken kasiklarim agri giriyor. Dikatli, yavas yavas kalkmam lazim. Sizde de boyle birsey oluyor mu?

Haftaya Cumartesi ikiz olup olmadigi belli olacak.

Benim yataktan kalkarken kasiklarim agri giriyor. Dikatli, yavas yavas kalkmam lazim. Sizde de boyle birsey oluyor mu?

şimdilik olmuyor ama ilk hamileliğimde çok oldu, hatta ben onun kramp olduğunu bile anlamadım. doğuma 3 gün kala bacağımdan sakatlandığıı zannedip ortopediye bile gittik, kimse de diyemedi ki bu kramp. ama eminim o kramptı çünkü kahvaltı yapıp yemek yemeye başlayınca hafifledi ve ben doktorun odasına gitttiğimde geçmişti.

şimdi bu hamilliğimde çok dikkatliyim, kalsiyum ve magnezyum takviyesi zaten alıyorum ve beslnememe de dikkat ediyorum.

doktoruna bu şikayetini söyle, belki aldığın kalsiyum ve magnezyum yeterli gelmiyordur.

merhabaaa
belli olcak demişsinizz henüz belli dgeilmi ikiz olup olmadıgı
benimd eçok geç belli olmuştu 14 haftalıkken anladıla rikiz oldugunu
avatar resmindekide oglunuz sanırımmm
ismide benim ogluşumun ismindenn
hakkınızda hayırlısı olsun inşş

mrb arkadaşlar bende aşılama ile 7 haftalık hamileyim 6. haftada öğredndik bebeklerimizin ikiz olduğunu ama doktorum ikinci kesemizi pek sağlıklı görmüyo o daha küçükmüş diğerine göre büyük olan kesenin gelişimi kalp atışı normal ama diğeri o na göre daha küçükmüş fakat onunda kalp atımı başlamış ama yavaşmış böyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan varmı arkadaşlar çok tedirginim 10 gün sonra tekrar ult. randevum var o zaman daha kesin söyleyebilirim dedi yardımcı olursanız sevinirim...

kadersizmiyim mrh;

bugün dr gidecektin dimi gidebildinmi
nasılmış bebişler

merhaba canımcım..ii bebişlerrr baya iyiler..bu hafta ortalama 14-15-16mm olmuşlar:))veee hatttaaaaa 6.kesede gözüktü o biraz daha ufak kalmış 9mm büyük bi ihtimalle geri kalcak gelişmicek dedi doktor..haftaya kalp atışlarını duyarız dedi:))duyalımdaa artık kaç tanesi sağlıklı olcak nolcak ne bitcek ona göre önümüzü görelim..haftaya salı gene ultrasonum var..sen nasılsın canım nasıl gidiyor??

benim 5haftalıkken 2 kese gözüktü kızlar 14 haftaya kadar nasıl anlamamışlar

cnm benimde aralarında son gittiğimde 1 gün vardı buda normal dedi doktorum öle kese anormal falan demedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…