şimdilik olmuyor ama ilk hamileliğimde çok oldu, hatta ben onun kramp olduğunu bile anlamadım. doğuma 3 gün kala bacağımdan sakatlandığıı zannedip ortopediye bile gittik, kimse de diyemedi ki bu kramp. ama eminim o kramptı çünkü kahvaltı yapıp yemek yemeye başlayınca hafifledi ve ben doktorun odasına gitttiğimde geçmişti.
şimdi bu hamilliğimde çok dikkatliyim, kalsiyum ve magnezyum takviyesi zaten alıyorum ve beslnememe de dikkat ediyorum.
doktoruna bu şikayetini söyle, belki aldığın kalsiyum ve magnezyum yeterli gelmiyordur.
merhabaaa
belli olcak demişsinizz henüz belli dgeilmi ikiz olup olmadıgı
benimd eçok geç belli olmuştu 14 haftalıkken anladıla rikiz oldugunu
avatar resmindekide oglunuz sanırımmm
ismide benim ogluşumun ismindenn
hakkınızda hayırlısı olsun inşş
mesela koltuğu çekmiştir ama vileda uzanamayacağı yerdedir..bende mutfakta iş yapıyorumdurr..seslenirrr bana giderim viledayı uzat derr düşün yanee
gebeliği ilerlemiş ikiz anneleri kaçıncı aydan sonra ağırlaşıyorsunuz doktor 5.aydn sonra çalışmasan iyi olur dedi ama şükür şu anda iyiyim napsam karar veremedim:26:
benim tanıdığım bir öğretmen arkadaş 6,5 ay kadar çalışabildi onun da son ay girdiği ders sayısını azalttılar oturup kalkamadığını söyledi. çalışma şartları da önemli tabi, sürekli aykta çalışıyorsan biraz zor ama masa başındaysan daha uzun süre çalışabilirsin.
benim tanıdığım bir öğretmen arkadaş 6,5 ay kadar çalışabildi onun da son ay girdiği ders sayısını azalttılar oturup kalkamadığını söyledi. çalışma şartları da önemli tabi, sürekli aykta çalışıyorsan biraz zor ama masa başındaysan daha uzun süre çalışabilirsin.
masa başı çalışıyorum ama akşama kadar oturmakta bazen sıkıntı verşyo kasık ağrısı yapıyo bakalım 1-2 aya kadar görüürüz önümüzü
sabahtan akşma oturmak zaten normaldede bel ve kasık ağrısı yapar cnm biraz dolaşcan merdiven varsa inip çıkcan ne bileyim belli olur dediğin gibi önümüzdeki aylarrr
haklısın cnm masabaşı çalışan daha uzun süre çalışabilir ben 8.ayın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum tabi nasip kısmet inşallah işim yakın rahat yani yorulmuyorum öle abartılcak şekilde öğretmelein işi daha zor bence devamlı koşturmaca öğrencileriyle ilgilenmek zorunda şuana kadar bi problemin olmadı çok şükürrrrrr
masa başı çalışıyorum ama akşama kadar oturmakta bazen sıkıntı verşyo kasık ağrısı yapıyo bakalım 1-2 aya kadar görüürüz önümüzü
bence bir iki aya kalmaz burnumuzun önünü bile göremez oluruz
benim eylül sonunda normal doğum tarihim. ikizlerde doktorum 36. haftadan sonra küvöz gerekmeyeceğini söyledi, bkarasınız 36 haftalıkken sezeryana alırlar. öncesi zaten ağustos ve ramazan ayı,benim ramazan ayında işlerim pek olmaz, önemli bir sıkıntım olmazsa ücretli iznimin 6 haftasını doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum. inşallah hamileliğimiz çok ağır geçmez de planladığımız gibi çalışabiliriz, sonra da bebişlerle bol bol ilgileniriz.
bu rarada ikizlerde doğum izni doğumdan önce 10 hafta doğumdan sonra 8 hafta olmuş bilgilerinize
mrhaba kızlar ;
dr dan geliyorum.bebekler iyiymiş çok şükür.haziranın 2.3 haftası doğum olur diyor .epidural sezeryanla alırız dedi.
hayırlısı artık sağsağlim gelir inşallah hepimizin bebekleri
kızlar selam herkese...
benimkilerde ikiz...ikiside erkek...mayısın sonu yada haziranın ilk haftası doğum dedi doktor..en geç tabiyki...
ama bana kalırsa 20 güne sonra filan gelir..
benimkilerin ikiside erkek olduğu için karnım öne doğru sipsivri oldu..sanki top koymuş gibi..arkadan baktığınızda hamile olduğumu anlamazsınız yani :))))
artık zorlanıyorum ..özellikle gece uykuları pek kalmadı...ateş basıyor bunaltıyor..sağa yada sola dönerken baya bir zamanım gidiyor
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
mrhaba kızlar ;
dr dan geliyorum.bebekler iyiymiş çok şükür.haziranın 2.3 haftası doğum olur diyor .epidural sezeryanla alırız dedi.
hayırlısı artık sağsağlim gelir inşallah hepimizin bebekleri
kızlar selam herkese...
benimkilerde ikiz...ikiside erkek...mayısın sonu yada haziranın ilk haftası doğum dedi doktor..en geç tabiyki...
ama bana kalırsa 20 güne sonra filan gelir..
benimkilerin ikiside erkek olduğu için karnım öne doğru sipsivri oldu..sanki top koymuş gibi..arkadan baktığınızda hamile olduğumu anlamazsınız yani :))))
artık zorlanıyorum ..özellikle gece uykuları pek kalmadı...ateş basıyor bunaltıyor..sağa yada sola dönerken baya bir zamanım gidiyor
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
inşallaahhh canımmbenimm sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın..dinlen sende bugün bak doktora gittin geldin bsayar başındasın uzan yaawww..ben bulduğum 5 dk yı değerlendiriyorum vallaa..salı günü gitcez bizde doktora duyarız kalp atışlarını artık dedi bakalım kaça tane kalp atışımız olcak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?