mrb arkadaşlar bende aşılama ile 7 haftalık hamileyim 6. haftada öğredndik bebeklerimizin ikiz olduğunu ama doktorum ikinci kesemizi pek sağlıklı görmüyo o daha küçükmüş diğerine göre büyük olan kesenin gelişimi kalp atışı normal ama diğeri o na göre daha küçükmüş fakat onunda kalp atımı başlamış ama yavaşmış böyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan varmı arkadaşlar çok tedirginim 10 gün sonra tekrar ult. randevum var o zaman daha kesin söyleyebilirim dedi yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba canımcım..ii bebişlerrr baya iyiler..bu hafta ortalama 14-15-16mm olmuşlar:))veee hatttaaaaa 6.kesede gözüktü o biraz daha ufak kalmış 9mm büyük bi ihtimalle geri kalcak gelişmicek dedi doktor..haftaya kalp atışlarını duyarız dedi:))duyalımdaa artık kaç tanesi sağlıklı olcak nolcak ne bitcek ona göre önümüzü görelim..haftaya salı gene ultrasonum var..sen nasılsın canım nasıl gidiyor??
gebeliği ilerlemiş ikiz anneleri kaçıncı aydan sonra ağırlaşıyorsunuz doktor 5.aydn sonra çalışmasan iyi olur dedi ama şükür şu anda iyiyim napsam karar veremedim:26:
canım ;bünyeden bünyeye değişiyor ama dr haklı.5 ayda işi bıraktım ozamanlarda iyiydim sadece yürüyüşümde biraz yavaşlama ve çabuk yorulma hallri vardı.bide korkudan yavaş hareket ediyordum.ters ve dikkatsiz bir hareket kötü sonuçlar doğurabilir.ben ilk kızımda çok iyiydim ama ikiz gebelik çok ama çok farklıymış.şuan 30.cu haftamıza girdik ve ben çok halszim sadece yemek yapıyorum ve aileden kimse yok yanımda .dikkat etmek gerekiyor.
ben şunu biliyorum iş herzaman olur .ama bebeklerimiz sağlıklı olsunlar ve zaten 5.aydan sonrada dinlenmeye ihtiyacı oluyor insanın
saol cnm bende kararsızdım işyerinden ne zaman izne çıkacağımı soruyorlar acaba çalışabilirmiyim dedim ama haklısın riske atmamak lazım
cnm bide 2li 3 lü 4 lü ve ayrıntılı ultraosn hangilerini yaptırdın ?
sadece bana tam haftasını hatırlamıyorıum 14.hafta olabilir ense kalınkğı ölçümü .şeker testi ve kan alınarak 2li test yapıldı.sonra 20 yada 22 haftaftalardı ayrıntılı ultrasonda ölçümlere bakldı down sendromu riski için başkada bişey yapılmadı .zaten 2kiz gebeliklerde tam sonuç alınamıyormuş
canım ;bünyeden bünyeye değişiyor ama dr haklı.5 ayda işi bıraktım ozamanlarda iyiydim sadece yürüyüşümde biraz yavaşlama ve çabuk yorulma hallri vardı.bide korkudan yavaş hareket ediyordum.ters ve dikkatsiz bir hareket kötü sonuçlar doğurabilir.ben ilk kızımda çok iyiydim ama ikiz gebelik çok ama çok farklıymış.şuan 30.cu haftamıza girdik ve ben çok halszim sadece yemek yapıyorum ve aileden kimse yok yanımda .dikkat etmek gerekiyor.
ben şunu biliyorum iş herzaman olur .ama bebeklerimiz sağlıklı olsunlar ve zaten 5.aydan sonrada dinlenmeye ihtiyacı oluyor insanın
uzaktamı şehir dışındalarmı hepsi canım benim zor olmazmı yaaww..gerçi benim kaynanam üstümdede noluyo??sadece yemek faydası var oda ben 4kat çıkıyorum akşamları sadece başka hiç bi işe yaramıyor..bende de nefeste tıkanmalar varr..karnım sipsivri yaaa..daha6.haftanın içindeyiz ve kotlarımı giyemiyorum sıkıyor kızlarr yaawff....
uzaktamı şehir dışındalarmı hepsi canım benim zor olmazmı yaaww..gerçi benim kaynanam üstümdede noluyo??sadece yemek faydası var oda ben 4kat çıkıyorum akşamları sadece başka hiç bi işe yaramıyor..bende de nefeste tıkanmalar varr..karnım sipsivri yaaa..daha6.haftanın içindeyiz ve kotlarımı giyemiyorum sıkıyor kızlarr yaawff....
canım ben istanbuldayım onlar mersin ve adanadalar.ben yanımda lmamalarınaı fazla takmıyorum çünkü ben sakinlik isteyen biriyim ve bana karışılmasını pek istemiyorum.ben 2 aylık olduğunda hamile pantolonu almıştım.utana sıkıla ve kadına 4 aylık demiştim.okadar büyük duruyorduki.
canım ben istanbuldayım onlar mersin ve adanadalar.ben yanımda lmamalarınaı fazla takmıyorum çünkü ben sakinlik isteyen biriyim ve bana karışılmasını pek istemiyorum.ben 2 aylık olduğunda hamile pantolonu almıştım.utana sıkıla ve kadına 4 aylık demiştim.okadar büyük duruyorduki.
bende mi anormallik var anlamadımkıyafet konusunda zaten 1 kg almışım normalde dar kıyafet giymiyorum kapalı bayanım o yüzden kıyafetlerimin olması normal dimi
valla al benden de o kadar..kocam tutturdu eşpfman la git şirkete diyo klotlu çorap giyiyorum elbise giyirotum yada taytım var ama sıkmıyor karnımı felan her gün üstümde lastikli olduğu için karnım ağırmıyor..şu midemin yanması ve ekşimesi olmasabaya iyi olcakta...kaynanamda gıcık ediyo beni şikayetlerim erken başlamış heralde kadın sen 1tane taşımışın dicem bozcam zor tutuyom kendimi vallahaftasonuda kadın tuttum evi temizlettim hiçte umrumda değil madem çalışıyom..adam yaparım ben temizlik diyoda adamın yapcağı temizlik nolcak bide arkasından koşturuyom bide yarım yamalak yapıyo çıldırıyom..
kızlar ama benim eşim çok iyi temizlik yapıyo gerçekten benim kadar iyi yani
kızlar ama benim eşim çok iyi temizlik yapıyo gerçekten benim kadar iyi yani
benimkide yapıyor yapmasına çok güzel ama yarım yapıyorr..koltukları çeker halıları silker..vileda iyi yapar saçları felan iyice toplattırır..bide bana söylenir sanki ben isteyerek döküyormuum gibi ama o kadarcık..tozz almazzz mesela:)))viledadaki pis suyu döker banyo temizlenmez yarım kalır mesela...oda benim işime gelmiyor valla gene ben arkasından koştuktan sonra buuu nee yaawww..daha fazla yoruluyom bu sefer bide..ben başka iş yaparken mutlaka 10 defa seslenir öbür taraftann..yokk anammm yokkk..kadın en iyisi...umurumdada değil niye çalışıyoz daha iyi şartlarda yaşamak için...
haklısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?