sağol canım.şuan zaten dinlenme koltuğunda oturuyorum.bilgisayarda yan tarafımda.
dr gittiğinde haber ver canım.güzel haberlerle gel inşallah
ıkız annelerı 12.günde test sonucu 340 cıktı sızce ikiz olabılırmı?
çoğuldur canımm oo genede doktor bilir ama benimde 14,günde 656çıktı:))ultrasona ne zmn gitcen??
tesekkurler canım,ultrasona 2 hafta sonra gitcem daha var zaman
canım sonuna yaklaşmıssın artık .tek yumurtamı çift yumurta ikizlerimi .hazırlıklarını yaptınmı.
artık zorlanman normal.aynı şeyleri bende yaşıyorum.kaçıncı haftadasın şuan.
canım sonuna yaklaşmıssın artık .tek yumurtamı çift yumurta ikizlerimi .hazırlıklarını yaptınmı.
artık zorlanman normal.aynı şeyleri bende yaşıyorum.kaçıncı haftadasın şuan.
o zaman geçmek bilmez şimdi benimki hemen çağırdı ultrasona yani hemen dedğim 3-5gün sonra..tedaviylemi kaldın hamile??
evet tedavıyle sen de ılkmı gıdeceksın ultrasona
yok canım benimkiler 6.haftadalar doludolu 6haftam bitti..3 oldu giriyorum her hafta ultrason kontrolüm var benim..boyutlarına ve çoğalmalarına bakıyorlar...
senınkıler normal gebelıkmı adetın gecınce 4-5 gun sonramı ultrasonla bakıldı? eger tedavı ıle olduysanbenımkılere cok gec bakılacak.. sen gıttıgınde keselerımı gordun kac keseydi?ay cok sordum kusura bakma:)
sen rüyanda bebeklerini gördünmü??ben hariç herkes benim çocuklarımı görüyomuş..bi ben göremedim çıldırcam..eşimin babanesi,kardeşi herkes görüyor..normalde anne görmeli bu rüyaları yaawww:84::84:
hazırlıklardan hiç bahsetme çünkü geriliyorum..şu anda ev taşınıyor..2+1 de oturuyordum.ikizler olcak diye şimdi 3+1 eve taşınıyoruz..taşınma telaşesi yani...düzenimi bir kursam rahatlicam..1 haftaya kadar biter heralde...onun dışında bebeklerle ilgili hazırlıklar bitti sayılır..çok az alınacak kaldı..
32 haftadayım..
iyiz cnm hakikaten çok cansız bu topik kimse yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?