2011 İkiz Anneleri ve Adayları

canım öncelikle bebişlerin hayırlı olsun. lütfen negatif düşünme poziitif ol düşerse yerine küçük kese büyükkeseye yaklaşır mı büyür mü gibi düşün. sen istirahatını ve ilaçlarını kullan düzenli gerisi Allah tan, inşallah 10 gün sonra 2 minik kalp seninle olur.

iyi dileklerin için tşkr. ederim saol
seninde öylemiydi biri digerinin yarısı kadar ufamıydı yani kese göründügünde elimde degil merak ediyorum hiç uyumadım dün gece bir sürü hayal kurdum

cnm benim iki kese gözüktüğünde bakıyorumda benim daha 4 haftalıkken aralarında 1 gün varmış ölede devam ediyo çift yumurta ikizi benim çok bi fark var demediler hiç biri büyük diğeri küçük gibi normalmiş hatta çift yumurta ikizlerinde 3 hafta ara bile olabilirmiş gelişmelerinde okumuştum yine forumda
seninde öylemiydi biri digerinin yarısı kadar ufamıydı yani kese göründügünde elimde degil merak ediyorum hiç uyumadım dün gece bir sürü hayal kurdum

Son düzenleme:
bir kese diğerinden daha minikti ya da şöyle söyleyeyim biri yatay diğeri dikey duruyordu o nedenle gözüme ölçüleri farklı gelmişte olabilir..

Lütfen üzülme arkadaşim. Benim ilk kese görüldüğünde yaninda digeri kanama noktasi olarak tanimlandi. İkinci kontrolde yani ilk kesenin kalp atisini dinlemek icin gitttigimde ikinci kese olusmustu. Suan 20. Haftamdayim bebeklerin arasinda 1 gün var ve bu fark haftalara varabiliyor çoğul gebeliklerde. Sen ilaclarini al.dinlen. Bebeklerini düsün ve dua et. Saglikla bebeklerine kavuşmani dilerim.

canım benimde 2keseydi sonraki hafta 5e çıktı ondan sonraki haftada 6ya çıktı..6,kesem 9mm felandı diğerleri 15-16mm olmuştu..neyseehh sonraki hafta tekrar çağırdı kalp atışları için..5keseminde kalbini gördük 6.kese gitmiş kendini yok etmiş merak etme birbirlerine bişi yapmıyolar sadece içini ferah tut olumsuz düşünme:))doktorun dedği gb dinlen..

inanamıyorum sanaaa sonra ne oldu. ne kadarlıklar şuan doğdularmı
ben çok agrı çektim hele 2 hafta öldüm öldüm dirildim iki kese oluşması zorlamış ondan agrıların dedi doktor Allahtan hayırlısı ama bu fikrede alıştık işallah olur . senelerce istedim sonra kabullendim 1 oğlum var 11 yaşına giriyo olsun torunlarımı severim filan diye teselli ediyodum kendimi kii bi anda hamile kaldıgımı ögrendim test bile yapmak istemedim yoktur gene diye Allaha göre güçlük yok tabii hepimizin hakkında hayırlısını versin işallah AMİN

iyi dileklerin için tşkr. ederim Allah razı olsun cnm

bir kese diğerinden daha minikti ya da şöyle söyleyeyim biri yatay diğeri dikey duruyordu o nedenle gözüme ölçüleri farklı gelmişte olabilir..

büyük olana 98 dedi küçük olanada 45
kanaman olursa korkma diğeri düşe bilir dedi , küçülüp yokta olabilir yada büyümeye devamda edebilir 10 gün sonra gel dedi .Bakalım haftaya bu gün rahatlamış olucam kontrolüm var.

demekki problem bende değilmiş benimde ağrılarım çok vardı uykumu bölcek kadar artık ağlama derecesine geldim ve olmazsa bi daha çocuk düşünmüyorum dedim o ağrıları çekince doktorum bana yumurtlamadan dolayı ağrıların var dayan dedi.diğer 5 keseminde sağlıkları iyi şimdilik..sonradan oluşan 6.kesem diğerlerine göre küçüktü oda kendini yok etmiş dedi en son gittiğimde..sen canını sıkmaki bişi olmasın bebişlerine..geri kalanetkilemiyor diğerini zaten..canım kaç yaşındasın merak ettim.allah bağışlasın bak 11yaşına oğlun varmış..allahım ona uzun ömürler versin..bence sende kendini boşuna vesvese yapıp üzmeee nolurrr..kib...

benim 6.kesem ne büyüdü ne küçülddüüü öyleee kalakaldı..inşallah seninkide bir an önce hayırlısıyla sonuçlanır..kalp atışlarınıda duyarsınnn..ilk çocuğunda ultrason varmıydı bilmiyorum ama onların orda canlı olduğunu hissetmek varyaa ordaa kozalaktan çıkmaya çalışan bir kelebek gibi çırpınışını görmeekkk varyaaa arkadaşşşıımm çokkk hariikkaa birşeeeyyy...allahımm bu duyguyu herkese yaşatsınn..

iyi dileklerin için tşkr. ederim 32 yaşındayım oğlumda 8 aylık hamileyken bile çalışıyordum yaşında etkisi var tabi rahat hamilelik geçirmekte
Oğlum benim her şeyim aslına bakarsan ben olmazsa olsun oğlum var diyordum önceleri ama yaş ilerledikçe bazı olaylar yaşıyosun babamı kaybettim ablama kardeşime sarıldım agladım ben öldügümde evladım yanlız kalıcak demeye başladım . Şu zor dünyada sırtını yaslıcak bi kardeşi olsun istiyorum seneler sonra bir degil iki geliyo galiba Rabbime göre güçlük yok işte

valla bende ikisi kesin dünyaya merhaba desin istiyorum.insan anne babasını kaybedince yaslancak bir omuz arıyacak oda önce kardeşi oluyor tabiki.tedaviyle olduğu için bidaha uğraşmaktan çok korkuyorum.olmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum..haklısın arkadaşım allahım gönlüne göre versin...

merhaba arkadaşlar bende yeniyim 15 haftalık çift yumurta ikizleri bekliyorum inşallah....cinsiyetleri henüz belli değil...

arkadaşlar merhaba hepnızı tanımak adına sıkılmadan basdan ıtıbaren okudum...bende cıft yumurta ıkızlerıme hamıleyım..2 oglum olucak Allah nasıp ederse...24. haftanın ıcındeyım...Rabbım herkese saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsalah....bndan sonra sureklı takıp edecegım bu topıgı..

bende yeniyim canım ama sende hoşgeldin. Allah hayırlı doğumlar versin kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…