2011 İkiz Anneleri ve Adayları

canım senın asılama felanmı oldu?benımde tup bebek yoluyla oldu...bence canını sıkma...arkadasında dedıgı gıbı 5 taneyı tasımak cok zor emınım..2 tane bıle zorken?ve hepsı erken dogup gıdebılır allah korusun...nasıl bakılacagını gectım senın ve onların saglıgı ıcın boylesı daha ıyı emın ol...canını sıkma hayırlısı dıe dua ett....benım bı arakadsım tup bebek yoluyla hamıle kaldı..3 tane trasfer edıldı...3 ude tuttu..doktoru ona bırını sonlandırmamız lazım dedı..kesınlıkle kabul etmedı ve ıcerdede bolunduler sayıları 4 ecıktı...doktorlar hıc ona sormadılar bıle..senın saglıgın tehlıkeye gırere dıe 2 sını sonlandırdılar..sımdı 1,5 yasında 2 kızı var..o zaman oda cok uzulmustu ama yapacak bısy yok....hakkında hayırlısı olur ınsalahhh...

sağolasın canımm yaaww valla öyle bir yazmışki sanki ben istiyormuşum zevkle yapıyormuşum gibi..çnk ben kendimi telkin ettim bazı konularda..hangisi nasipse hayırlı ise bu dünyada ekmek yicekse o gelcek diye düşündüm hep..evet canım aşılama ile oldu bebeklerim..ilk aşılamada tuttu hatta 6keseydi ama o sonradan geri kalmıştı..

hayır ben ole demek ıstemedım yanlıs anladın sanırım..tabıkı cok zor bır durum kım ıster bunu ypmak ama saglıgınız acısından boylesı daha ıyı olacaktır...canını sıkma soylenenlerede kulagını tıka dıe ole yazdım..

yok kuzumm ben seni kastetmek istemedimki o arkadaş için yazdıydım senin söylediğine alınmadım...

tamam ustume alındım bırdenee ıcınde 5 kalp atması nasıl bır duyguuu...

Çok acayipp yaaww...görünceye kadar onların pıtpıt kalplerini ben hamile olabilceğimi düşünmüyodum..çok tuhaff yaaww..sanki hayat tutunmaya çalışan birer kelebek gibiler...bakalım ptesi gene ultrason varr ne kadar boyları olmuş hepsi duruyomu??ona görede bir program çizcek heralde doktorum..hamileik güzelde bende çok stresmi var bilmiyorumda eşimle tartışıyozz çookk bu aralar gene..onun savunması sen saldırıyosun bana diyorr..bende hayır şirkette 70tane işçi var hiç biri beni strese sokmuyor ama sen sokuyorsun diyorum..laff sokuyor..çıldırtıyor beni...daha anlayışlı olmasını beklerdim ben(

kaçıncı haftadasın canım ben 7. haftada duymuştum kalp atışlarını kiloyuda çok takma bence bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda veririrz elbet...:)

pazar 8 haftalık oluyolar cnm yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım umarım ikisindede kalp atışı olur .
Evet kiloyu veririz artık koştururken haklısın :)

Üzülme cnm benim yaa nolur . Evet bir çok kişiyle paylaşıyoruz bazen olumsuz konuşanlar oluyor. Sıkma canını Rabbim sana saglık versin bir kaç doktorla görüş öyle gerekiyorsa öyle olsun önce senin saglıgın ve saglıklı bebekler dünyaya getirmen önemli bu iki taneyse iki olsun
Sen desenki benim durumum 5 bebegim olucak ama ben bakamam kendim bir e düşürülsün istiyorum desen bende aaa ne kötü yavrularını istemiyo derim ama olay öle degil sen degil doktorun öle olmasını uygun görüyor.Önce senin saglıgın sonra saglıklı bebekler dünyaya getirmen önemli dualarım seninle cnm işallah operasyon rahat geçer A.E.O

Son düzenleme:

gücümüz eşlerimize yetiyor :) bende öyleyim aslında saldıran benim bagıran benim oturup aglayan gene benim yanıma yaklaşsa öff dur diyorum uzak dursa niye soguksun diyorum yapan benim amaaann napim onun çocuklarını taşıyorum az biraz kaprisimi çeksin :)
sen bide bu halde çalışıyomusun helal olsun sana ben düne kadar yatıyodum çokk agrılarım vardı günden güne ii hissediyorum kendimi

Bende doktora gittim 8 haftalık olanın kalp atışını duyduk diğer kesede büyüdü oda 6 haftalık 10 gün sonra onunda kalp atışı duyulurmuş zor olur keşki 1 tane olsaydı falan dedi doktor üzüldüm dayak yemiş gibi öle suskun oturuyorum biri bi şey desede aglasam diye bakıyorum nedense fecii ağlayasım var

ayyy doktoruna sinir oldum kusura bakma ama moralini nasıl bozmuş benim doktorumda ohh valla ne güzel 1 taşla 2 kuş yorumunu yapmıştı her gittiğimdede öle olumsuz bişey duymadım hiç nerdeymiş kuzucuklar diye bakıyo hepp

aynen kuzucum bende bi ağlasam rahatlıcakmışım gibi geliyor ama8,ve 9.haftanın verdiği bi stres galiba diye düşünüyorum..adamı boğasım vaarr onu evde bile görmek istemiyorum...çnk herşeyde para maddiyat çok harcamayalım deyip duruyor..2haftasonu kahvaltıya gittik dönüşte hep kafama kaktı..bende ben çalışmıyomuşum gb davraranıyosun 5tane canla hemde bel rahatsızlığımla işe gidiyorum..hala daha yaranamıyorum diyorum..her yediğin içitiğin kafana kakılırsa olcağı bu gerçi...cinnet geçircem az kaldı sanki...sakin ol sakin ol bebekler sakin olsunn...oldu gel de sen sakin ol hem iş hem ev hem işçiler hemde evde karı gb konuşan bi koca sonra sen cevap verince niye stres yapıyosunki??ama herkes söyliyceğini söylicek bi ben salak söyleyemicem..çnk niye stres yapmıcam içim içimi yemiş yememiş kimin umurunda??

bu arada sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin allahım..

Nerde kızz bu doktor cidden sinirimi bozdu bu doktor yok kanaman olabilir falan dedi şomm agızlı sayesinde paranoya oldum sagıma soluma dönmeye korkar oldum .yok taşımasıda dogumuda bakımıda zor olur bitane olsaydı daha iidi dedi . Allah vergisi yaa eşimde bu adam ne demek istiyo bize birini alalımmı dicek ne dicek diyo dedim yok daha neler .

Eşine söle seni öpsün öpsün başının üstünde taşısın elde neler var de adamın burnundan fitil fitil getirenler var . Ben sıkıntıdan akşama kadar ölee somurttum oturdum akşamda eşim içeri girerken niye mermere ayakkabıyla basıyosun benim halimmi var evim ne hale geldi bi işede yaramıyorum diye bi başladım aglamaya adamda ne oldugunu şaşırdı . ben silerim aglama diye ama bende kayış koptu bir saat agladım rahatladım . yer arıyomuşunda bana patladın dedi sustu garibim napsın ne zaman düzelicek benim bu halim yaaa ayıp oluyo adamcazıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…