tüm akadaşlaarr hepimize allah kolaylı versin...kolay doğumlarla bebeklerimizi kucaklarımıza almyaı nasip etsin..benim canım çok sıkıldı sizede bi danışmak istedim biliyorum kendimizi üzmememiz lazım bu dönemlerde ama insanların ağzıda torba değilki..çoğunuz biliyodur...benim 5tane canlı minik böceğim var ama vücudum sağlığım gereği 2hafta sonra operasyonla 2ye düşürcek doktorumm..başka forumdaki bir arkadaş biraz görüşü dindar ağırlıklıda kendisi...baya bana veryansın etmiş...kendim aldıyomuşum gbb sinirlerim çokk bozuldu..allah aşkına arkadaşlarr aptallıkmı bu düşüncem bana deyin??ben o 5taneye hayatta bakamam..hade baktım diyelim ama doktorum 2taneyi bile zor kaldırcan senn yaaa hepsi giderse yada sana bişi olursa diyorr lütfenn kıslaaarr bana yardım edin(
canım senın asılama felanmı oldu?benımde tup bebek yoluyla oldu...bence canını sıkma...arkadasında dedıgı gıbı 5 taneyı tasımak cok zor emınım..2 tane bıle zorken?ve hepsı erken dogup gıdebılır allah korusun...nasıl bakılacagını gectım senın ve onların saglıgı ıcın boylesı daha ıyı emın ol...canını sıkma hayırlısı dıe dua ett....benım bı arakadsım tup bebek yoluyla hamıle kaldı..3 tane trasfer edıldı...3 ude tuttu..doktoru ona bırını sonlandırmamız lazım dedı..kesınlıkle kabul etmedı ve ıcerdede bolunduler sayıları 4 ecıktı...doktorlar hıc ona sormadılar bıle..senın saglıgın tehlıkeye gırere dıe 2 sını sonlandırdılar..sımdı 1,5 yasında 2 kızı var..o zaman oda cok uzulmustu ama yapacak bısy yok....hakkında hayırlısı olur ınsalahhh...
sağolasın canımm yaaww valla öyle bir yazmışki sanki ben istiyormuşum zevkle yapıyormuşum gibi..çnk ben kendimi telkin ettim bazı konularda..hangisi nasipse hayırlı ise bu dünyada ekmek yicekse o gelcek diye düşündüm hep..evet canım aşılama ile oldu bebeklerim..ilk aşılamada tuttu hatta 6keseydi ama o sonradan geri kalmıştı..
hayır ben ole demek ıstemedım yanlıs anladın sanırım..tabıkı cok zor bır durum kım ıster bunu ypmak ama saglıgınız acısından boylesı daha ıyı olacaktır...canını sıkma soylenenlerede kulagını tıka dıe ole yazdım..
yok kuzumm ben seni kastetmek istemedimki o arkadaş için yazdıydım senin söylediğine alınmadım...
tamam ustume alındım bırdenee ıcınde 5 kalp atması nasıl bır duyguuu...
kaçıncı haftadasın canım ben 7. haftada duymuştum kalp atışlarını kiloyuda çok takma bence bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda veririrz elbet...:)
tüm akadaşlaarr hepimize allah kolaylı versin...kolay doğumlarla bebeklerimizi kucaklarımıza almyaı nasip etsin..benim canım çok sıkıldı sizede bi danışmak istedim biliyorum kendimizi üzmememiz lazım bu dönemlerde ama insanların ağzıda torba değilki..çoğunuz biliyodur...benim 5tane canlı minik böceğim var ama vücudum sağlığım gereği 2hafta sonra operasyonla 2ye düşürcek doktorumm..başka forumdaki bir arkadaş biraz görüşü dindar ağırlıklıda kendisi...baya bana veryansın etmiş...kendim aldıyomuşum gbb sinirlerim çokk bozuldu..allah aşkına arkadaşlarr aptallıkmı bu düşüncem bana deyin??ben o 5taneye hayatta bakamam..hade baktım diyelim ama doktorum 2taneyi bile zor kaldırcan senn yaaa hepsi giderse yada sana bişi olursa diyorr lütfenn kıslaaarr bana yardım edin(
Çok acayipp yaaww...görünceye kadar onların pıtpıt kalplerini ben hamile olabilceğimi düşünmüyodum..çok tuhaff yaaww..sanki hayat tutunmaya çalışan birer kelebek gibiler...bakalım ptesi gene ultrason varr ne kadar boyları olmuş hepsi duruyomu??ona görede bir program çizcek heralde doktorum..hamileik güzelde bende çok stresmi var bilmiyorumda eşimle tartışıyozz çookk bu aralar gene..onun savunması sen saldırıyosun bana diyorr..bende hayır şirkette 70tane işçi var hiç biri beni strese sokmuyor ama sen sokuyorsun diyorum..laff sokuyor..çıldırtıyor beni...daha anlayışlı olmasını beklerdim ben(
kızlar benim cinsiyetleri belli oldu bir prens ve bir prenses
Bende doktora gittim 8 haftalık olanın kalp atışını duyduk diğer kesede büyüdü oda 6 haftalık 10 gün sonra onunda kalp atışı duyulurmuş zor olur keşki 1 tane olsaydı falan dedi doktor üzüldüm dayak yemiş gibi öle suskun oturuyorum biri bi şey desede aglasam diye bakıyorumnedense fecii ağlayasım var
Bende doktora gittim 8 haftalık olanın kalp atışını duyduk diğer kesede büyüdü oda 6 haftalık 10 gün sonra onunda kalp atışı duyulurmuş zor olur keşki 1 tane olsaydı falan dedi doktor üzüldüm dayak yemiş gibi öle suskun oturuyorum biri bi şey desede aglasam diye bakıyorumnedense fecii ağlayasım var
ayyy doktoruna sinir oldum kusura bakma ama moralini nasıl bozmuş benim doktorumda ohh valla ne güzel 1 taşla 2 kuş yorumunu yapmıştı her gittiğimdede öle olumsuz bişey duymadım hiç nerdeymiş kuzucuklar diye bakıyo hepp
aynen kuzucum bende bi ağlasam rahatlıcakmışım gibi geliyor ama8,ve 9.haftanın verdiği bi stres galiba diye düşünüyorum..adamı boğasım vaarr onu evde bile görmek istemiyorum...çnk herşeyde para maddiyat çok harcamayalım deyip duruyor..2haftasonu kahvaltıya gittik dönüşte hep kafama kaktı..bende ben çalışmıyomuşum gb davraranıyosun 5tane canla hemde bel rahatsızlığımla işe gidiyorum..hala daha yaranamıyorum diyorum..her yediğin içitiğin kafana kakılırsa olcağı bu gerçi...cinnet geçircem az kaldı sanki...sakin ol sakin ol bebekler sakin olsunn...oldu gel de sen sakin ol hem iş hem ev hem işçiler hemde evde karı gb konuşan bi koca sonra sen cevap verince niye stres yapıyosunki??ama herkes söyliyceğini söylicek bi ben salak söyleyemicem..çnk niye stres yapmıcam içim içimi yemiş yememiş kimin umurunda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?