bazen yoğun oluyo bazen kimse olmuyo ..:)
merhaba anne adayları ikiz bebek büyütmek çok zor allah kolaylık versin ,, ben ikiz beklemiyorum ama beklemek istiyorum ama şuanda tek kese var çok ufak.
beniim sorum siz kaçıncı haftanızda ikiz olduğunu öğrendiniz
hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı diliyorum..
merhaba anne adayları ikiz bebek büyütmek çok zor allah kolaylık versin ,, ben ikiz beklemiyorum ama beklemek istiyorum ama şuanda tek kese var çok ufak.
hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı diliyorum..
merhabaa c.tesi kalp atışları için doktora gidicem çokk heyecanlıyım
ikiside gelişmişmidir acaba heyecandan uyuyamıyorum bide yemek yemekten uyuyamıyorum 20 günde 3 kilo aldım nolucak benim halim bilmiyorum
ooo yenı hamıleler var masallah kızlar ....saglıkla gelsınler ınşşşş ıkızlerınız ...bende hamıleyken cok yazıstım cok ıyı oluyoo .....ıyı bakın bebıslereee benım ücüz kız .....optum
ooo yenı hamıleler var masallah kızlar ....saglıkla gelsınler ınşşşş ıkızlerınız ...bende hamıleyken cok yazıstım cok ıyı oluyoo .....ıyı bakın bebıslereee benım ücüz kız .....optum
kaçıncı haftadasın canım ben 7. haftada duymuştum kalp atışlarını kiloyuda çok takma bence bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda veririrz elbet...:)
Maşallah seninkiler kocaman olmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bizden deneyimlisin deneyimlerini paylaş olur mu..arkadaşlar merhaba hepnızı tanımak adına sıkılmadan basdan ıtıbaren okudum...bende cıft yumurta ıkızlerıme hamıleyım..2 oglum olucak Allah nasıp ederse...24. haftanın ıcındeyım...Rabbım herkese saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsalah....bndan sonra sureklı takıp edecegım bu topıgı..
Maşallah seninkiler kocaman olmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bizden deneyimlisin deneyimlerini paylaş olur mu..
Merhaba;
Hoşgeldin,
İkili test yaptırmışsındır mutlaka. Nasıl oluyor bize de anlatı mısın.
teşekkürler
evet ıkızlerde 2.lı 3 lü test yapılmıyor..sadece 12. haftada ense kalınlıgı olcumu yapılıyorr..
evet canım bizimde ölçümlerimiz yapılmıştı. şükür biri 2 biride 1,5 çıkmıştı sorun yoktu yani çok şükür şu süreler hızlı geçsede sağ salim alsak çocuklarımızı kucağımıza..:)
tüm akadaşlaarr hepimize allah kolaylı versin...kolay doğumlarla bebeklerimizi kucaklarımıza almyaı nasip etsin..benim canım çok sıkıldı sizede bi danışmak istedim biliyorum kendimizi üzmememiz lazım bu dönemlerde ama insanların ağzıda torba değilki..çoğunuz biliyodur...benim 5tane canlı minik böceğim var ama vücudum sağlığım gereği 2hafta sonra operasyonla 2ye düşürcek doktorumm..başka forumdaki bir arkadaş biraz görüşü dindar ağırlıklıda kendisi...baya bana veryansın etmiş...kendim aldıyomuşum gbb sinirlerim çokk bozuldu..allah aşkına arkadaşlarr aptallıkmı bu düşüncem bana deyin??ben o 5taneye hayatta bakamam..hade baktım diyelim ama doktorum 2taneyi bile zor kaldırcan senn yaaa hepsi giderse yada sana bişi olursa diyorr lütfenn kıslaaarr bana yardım edin(
arkadaşım ;ben kararına tamamen saygı duyuyorum.5 tane çocuğa nasıl bakacam dan çok taşıman bile zor.ben şuan 31 haftalığım 2 tanede zorlanıyorum.ben .zorlanmayıda hadi bıraktım sağlıkları çok önemli. erkenmi gelecekler küvezemi konacak solunumları nasıl olacak kiloları iyimi ?????? daha neler neler
allah yardımcımız olsun hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?