Eşine söle seni öpsün öpsün başının üstünde taşısın elde neler var de adamın burnundan fitil fitil getirenler var . Ben sıkıntıdan akşama kadar ölee somurttum oturdum akşamda eşim içeri girerken niye mermere ayakkabıyla basıyosun benim halimmi var evim ne hale geldi bi işede yaramıyorum diye bi başladım aglamaya adamda ne oldugunu şaşırdı . ben silerim aglama diye ama bende kayış koptu bir saat agladım rahatladım . yer arıyomuşunda bana patladın dedi sustu garibim napsın ne zaman düzelicek benim bu halim yaaa ayıp oluyo adamcazıma
kızlar rahim ağzı uzunluna baktımı doktorlarınız ne sıklıkla bakıyolar sonuçlar nasıl????
canım gozun aydn...ne gusel ıkı mutllugda yasayacaksın...Rabbım saglıkla dogmalarını nasıp etsın...kızlar benim cinsiyetleri belli oldu bir prens ve bir prenses
gücümüz eşlerimize yetiyor :) bende öyleyim aslında saldıran benim bagıran benim oturup aglayan gene benim yanıma yaklaşsa öff dur diyorum uzak dursa niye soguksun diyorum yapan benim amaaann napim onun çocuklarını taşıyorum az biraz kaprisimi çeksin :)
sen bide bu halde çalışıyomusun helal olsun sana ben düne kadar yatıyodum çokk agrılarım vardı günden güne ii hissediyorum kendimi
aynen kuzucum bende bi ağlasam rahatlıcakmışım gibi geliyor ama8,ve 9.haftanın verdiği bi stres galiba diye düşünüyorum..adamı boğasım vaarr onu evde bile görmek istemiyorum...çnk herşeyde para maddiyat çok harcamayalım deyip duruyor..2haftasonu kahvaltıya gittik dönüşte hep kafama kaktı..bende ben çalışmıyomuşum gb davraranıyosun 5tane canla hemde bel rahatsızlığımla işe gidiyorum..hala daha yaranamıyorum diyorum..her yediğin içitiğin kafana kakılırsa olcağı bu gerçi...cinnet geçircem az kaldı sanki...sakin ol sakin ol bebekler sakin olsunn...oldu gel de sen sakin ol hem iş hem ev hem işçiler hemde evde karı gb konuşan bi koca sonra sen cevap verince niye stres yapıyosunki??ama herkes söyliyceğini söylicek bi ben salak söyleyemicem..çnk niye stres yapmıcam içim içimi yemiş yememiş kimin umurunda??
merhaba arkadaslar bızde 28 haftalıgız iki tane prensesım olcak ınsallah:96::96:
Nerde kızz bu doktor cidden sinirimi bozdu bu doktor yok kanaman olabilir falan dedi şomm agızlı sayesinde paranoya oldum sagıma soluma dönmeye korkar oldum .yok taşımasıda dogumuda bakımıda zor olur bitane olsaydı daha iidi dedi . Allah vergisi yaa eşimde bu adam ne demek istiyo bize birini alalımmı dicek ne dicek diyo dedim yok daha neler .
bızımde dun seker yuklememeız vardı cok sukur cıkmadı seker...ıdrarda ıntıhap cıktı cok az..antıbıyotıge gerek yok dedı tek kullanımlık bı ılac verdı..bol bol su ıcmemmı soledı..6. ay bıttı ve be 12 kg almısım..
hayırlı olsun canım..saglıkla dogsunlar ınsalah...merhaba arkadaslar bızde 28 haftalıgız iki tane prensesım olcak ınsallah:96::96:
canım kansızlık prablemın varmı oda halsızlık yapıyor..gercı kan testlerın yapılmıstır ama..Hayirli olsun. Benim de iki kız 23 haftaliğiz. Nasil geçiyor hamileliğin? Benim çooook halsizlik problemim var eleviti 2 ye çıkardi dr banamisin demedi. Ne olacak bilemiyorum.
benım 22. haftada 2. duzey ayrıntılı ultrason yapıldıgı gun baktı doktor..rahım agzı normal dedı.su anda erken dogum rıskı yok demıstı.frtkrdmr ve azur hayırl olsun inşallah bizde sizin haftaları görürüz yukarıda sordum ama arkadaşların bilgisi yok muş rahim ağzı uzunluğunuza bakıldımı erken doğum riski için bakıyolar
valla canım dıkkat etmeye calısıyorum ama...napıyom bebekler saglıklı dogsunlarda ben kılo almaya razyım..doktorum normal dıyor..Maşallah arzucum 3ayda toplamda 30 kılo alırsın olsun bebişlere yarasın kılolar
Merhaba arkadaşlar benımde test sonucum bıraz yuksek çıktı 10 gun sonra kese görmeye gıtcez allah nasıp ederse
inşallah hayırlısıyla görürsün keseciklerini canımMerhaba arkadaşlar benımde test sonucum bıraz yuksek çıktı 10 gun sonra kese görmeye gıtcez allah nasıp ederse
bızımde dun seker yuklememeız vardı cok sukur cıkmadı seker...ıdrarda ıntıhap cıktı cok az..antıbıyotıge gerek yok dedı tek kullanımlık bı ılac verdı..bol bol su ıcmemmı soledı..6. ay bıttı ve be 12 kg almısım..
çok şükür canım şeker çıkmasında..:) aman kilolarıda verecez elbet bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda..:)
elbet veririz emzirme döneminde de dikkat edersek biraz tamam atarız yaaa..:) herşey kilo olsa..:)evet evet kıloları hıc dusunmuyorum ınan valla...onların pesıne kosmakdan verırız heralde....
inşallah hayırlısıyla görürsün keseciklerini canım
6 ayda 12 kilomu çok ii bence ben 20 günde 3 kilo aldım oğlumdada 30 kilo almıştım iki tane olunca kaç kilo alırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?