amiiin cnmm:) bnde tek yumurta ikizlerine gebeyim cnm cinsiyetleride belli olu eğer dr yanılmazsa kız mış:) rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin işlhhhayrıca biliyorsunuzdur ama ben yinede doktordan öğrendiklerimi sizinle paylaşayım..
tek yumurta ikizleri birbirlerine ayırt edilemeyecek kadar çok benzerler kan gruplarından karakterlerine kadar herşeyi aynı olabilir..ve aynı kesede büyüdükleri için ,genelde biri fazla gelişirken diğeri daha az gelişebiliyor....
ayrı yumurta ikizleride farklı keselerde büyüyorlar..kan grupları karakterleri herşeyi farklı oluyor...iki kardeş ne kadar benzerse birbirine ayrı yumurta ikizleride okadar benziyor...yani birbirine hiç benzemiyorlar diyebiliriz...yine ayrı keselerde oldukları için gelişimleri aynı olabiliyor..yani boyları ağırlıkları v.s.
Allah herkese zamanında ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
hg cnm aramıza allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin ikizlerine işlhhSelam hanımlar...
Öncelikle hepimizin yardımcısı Rabbım olsun diyorum. İnşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız ve büyümelerini de buradan paylaşabiliriz...
Benim 2005 doğumlu bir kızım var. Tekrar annelik heyecanı sardı. Şimdi oğullarımın yolunu gözlüyorum.
Ben de ikiz annesi olma yolunda hazırlanıyorum. 30. haftam dayım.
Çok zor bir gebelik süreci geçirdim. Aş ermelerim bulantılarım çok zordu tam kurtuldum derken şimdi de kasık ve bel ağrısından fazla hareket edemiyorum.
Hele son bir haftadır ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 10 gündür evimi bıraktım annemde kalıyorum ve artık geri dönmem gerekli döndüğümde ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Tek olsan o kadar önemli değil ama 6 yaşında bir kızım var ne kadar olsa sorumluluk artıyor.
Son dönemde iştahım daha da arttı. az yediğimden sanırım sık sık acıkıyorum. Çabuk doyuyorum yemeklerde. bebekler midemi rahat bırakmıyorlar sağ olsunlar:)
Gelişimleri ve sağlıkları çok şükür iyi. 14 şubatta nst başlayacak. Son 7-8 hafta diye düşünüyorum...
Yolun başındaki tüm hamişlere kolaylıklar diliyorum
Sevgiyle kalın...
AsU
ewet cnm ikizlerde böle oluyoo bnmde 4 oldu ama 6 gibi çok büyüdü wallaa 6 ya gelince nolcak bilmiyoruumKızlar benim 5 aylık oldu ama gören 7 aylık sanıyor..karnım öne doğru sipsivri çıktı :90:
Sizn nasıl ? Galiba ikiz hamilelikler böyle oluyor...
wallahi cnm gene sen bilirsin ama bnm drum 2li yapmadı 3 lü yapacak hayırlısı bakalım ama 2 li yaptıran çok arkım warherkese slm.ben de ikiz yumurcaklarımı bekliyorum.çift yumurta ikizleri daha 10 haftalık oldukları için cinsiyetlerinide bilmiyorum.12 haftalık olunca ikili test yapacaklarmış.biraz araştırdım çoğul gebeliklerde doğru sonuç vermiyormuş.acaba yaptırsam mı yaptırmasam mı?
slm cnmmslm vermek istedim ikiz anne adayları benimde tek yumurta ikizlerim var şuan 13 aylıklar ikiside erkek.2li test de 3lü teste yapılmıştı.yapılmıyor demişiniz ama yapılıyor ya.kızlar benim 7.aya kadar karnım hiçbelli deildi.az biraz karnım vardı gören hamile olduğuma heleikiz olduğuna hiç inanmıyorlardı kızlar allah sorunsuz bi hamilelik kısmet etsin ve sağsalim kucanıza almayı nasip etsin öptüm hepinizi
cnm gözün aydın bnmde yrn yapılck 3lü testim ayrıntılı ultrasona ne zmn giriliyo kaçıncı haftada yada testlerden snr mı? bnm dr um daha bana bşy demedii kaçıncı haftandasın kelebek?BENİM DETAYLI ULTRASON BAYA UZUN SÜRDÜ....YARIM SAAT 45 DK FİLAN...
3 LÜ TARAMA TESTİMİN SONUÇLARIDA ÇIKTI KIZLAR..HERŞEY NORMALMİŞ...ÇOK ŞÜKÜR
BUNDAN SONRA RUTİN KONTROLLER VAR ARTIK..
BİR ARKADAŞIM CİNSİYETLERİNİ SORMUŞ EVET İKİSİDE ERKEK CANIM..
ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR...
HADİ GELİN TOPİĞİ BOŞ BIRAKMAYALIM
slm cnmm
allah bağışlasın ikizlerini cnm ne gzl karnın hiç çıkmamış vallahi bnm şimdiden 6 aylık gibii
erkekmi bebklerin
cinsiyetleri bellimi cnm yani erkekler geç hareket eder derle yaa:)merhaba, bende ikiz annesi olucam işallah şuanda 19 haftalıklar:) ayrıntılı ultrasona gırıcem haftaya çok merak ediyorumm:) genelde 20-24. haftalar arasında detaylıya giriliyomuş. Birde bişe sormak istiyorum bebeklerimin hareketini pek hissedemiyorum normal mi bu dönemde ? allah hepimize yardım etsin:)
ewet cnm kız bnmkiler:)saol cnm cümlemizinkini.evet çıkmadı ama 7.ayda hızla büyüdü yatakta bir yandan bir yana dönemiyodum.evet cnm erkek seninkilerin cinsiyeti beli oldumu
ewet cnm tek yumurta bnmkilerde:)işte aralarında bizar war sadece aynı kesedeler senindemi öleydinazcım allah bağışlasın inşallah tek yumurtydı dimi seninde benimki gibi?
senzek cnm erkekler geç hareket ederler benimde 6 aylıkken falan hareketlerini algılamay başlamıştım merak etme sen
naz bana tarama testleri yapılmadı. Salı günü detaylı ultrasana gireceğim. Onuda 16.aftadan sonra başlıyor yada 18. fark etmiyor... Henüz sana erken, bi kaç afta daha beklemen gerekiyor.
kelebek renkli mi aynı zamanda merak edip sormuştum ama cevap gelmedi?
senzek topiğe hoşgeldin. Bak bende 17. aftadayım bende hissetmedim ki beklemiyorumda 20 ila 22 arasında hissediliyormuş. Ama tecrübeli anneler şu sıralar hissedebilirmişSeninkilerin cinsiyetleri nedir? çift mi tek yumurta ikizleri mi? Amin allah seninde yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?