allah senide bzleride kurtarsın sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin işlhhhHoşgeldin diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hoşbulduk... Zaman öyle hızlı geçiyor ki merak etmeyin siz de kısa zaman sonra bir bakmışsınız 30. haftanız dolmuş olur benim gibi...
Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
Kasık ağrılarım benim hamileliğimin ilk haftasından bu yana oluyordu elbnette ama şu sıralar öyle sancılar oluyor ki o ağrıları arar oldum:)
Test yaptıracak olan arkadaşlara tek bir diyeceğim var...... LÜTFEN AMA LÜTFEN İÇİNİZİ FERAH TUTUN...
Yavrunuz için moralinizi yükseltin. Geçtiğimiz kurban bayramına 2 gün kala usg kontrolümde sağ taraftaki bebeiğimin kafasında kist olduğu ve %75 kromozom anomalisi (down sendromu ) olacağı teşhiisi koyuldu ve bayram bana geçmek bilmedi. Bayram ardı aldığım 4lü test sonuçlarım temiz çıktı ve ardından girdiğim detaylı usg taramasında masada geçirdiğim 1 saati size tarif etmem mümkün değil....
Sonuç olarak çektiğim sıkıntı ve gözyaşı içerisinde geçirdiğim 2 hafta yanıma kar kaldı.
Tek bir doktorlar yetinmeyin derim. Şimdi çok şükür sağlıklı olduklarını biliyorum ve zevkle hazırlıklarını tamamlıyorum.
Yazılacak çok şey var elbette... Şimdilik hepinize sevgilerimi yolluyorum..
Asu
naz bana tarama testleri yapılmadı. Salı günü detaylı ultrasana gireceğim. Onuda 16.aftadan sonra başlıyor yada 18. fark etmiyor... Henüz sana erken, bi kaç afta daha beklemen gerekiyor.
kelebek renkli mi aynı zamanda merak edip sormuştum ama cevap gelmedi?
senzek topiğe hoşgeldin. Bak bende 17. aftadayım bende hissetmedim ki beklemiyorumda 20 ila 22 arasında hissediliyormuş. Ama tecrübeli anneler şu sıralar hissedebilirmişSeninkilerin cinsiyetleri nedir? çift mi tek yumurta ikizleri mi? Amin allah seninde yardımcın olsun.
cnm gözün aydın bnmde yrn yapılck 3lü testim ayrıntılı ultrasona ne zmn giriliyo kaçıncı haftada yada testlerden snr mı? bnm dr um daha bana bşy demedii kaçıncı haftandasın kelebek?
slm kelebek nasılsın cnmm
iyim cnm şükür bnde:)naz sen kaç haftalık hamilesin canım.
Merhaba nilu hanım, topiğe hoşgeldin. Sizinde kandiliniz mübarek olsun. allah sizede bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin 05den 12e kadar dile kolay 7yıldır uğraşmakkk... gözünüz aydın olsun hayırlı hamilelikleriniz olur inşallah allah sizinde yardımcınız olsun. Kaç haftalık hamilesiniz?
Arkadaşım bugün sende benim gibi, ayrıntılı ultrasona girecektin. Sonuç nedir? Bebeklerin sağlıklı mı? Kaç haftalık olmuşlar? Cinsiyetleri neymiş?hoşbuldumm:) benimkiler çift yumurta ikizi cinsiyetleri kesin olmamakla birlikte biri kız biri oğlan ama salı günü ayrıntılı ya gırcem ozamn kesinleşir sanırım:)
Çok şükür herşey yolunda. Ayrıntılı ultrasonum 2li ve 4boyutlu ultrasondu. Yaklaşık bi 30dk kadar sürdü sürmedi. Normal usg den farkı renkli oluşu heryerini tek tek incelemek. BDP-AC-FL-HL vs. inceleyip gördük eşimle. Değişik bir duygu o an ancak yaşanır anlatılamazCinsiyetini tee 1ay önce 14haftalıkken söylemişti ama ayrıntılı ultrasona kdr hem büyürler hemde daha net olur diiye kesin gözüyle bakmıyordum. 2tane oğluşum olacakmış
Çok şükür herşey yolunda. Ayrıntılı ultrasonum 2li ve 4boyutlu ultrasondu. Yaklaşık bi 30dk kadar sürdü sürmedi. Normal usg den farkı renkli oluşu heryerini tek tek incelemek. BDP-AC-FL-HL vs. inceleyip gördük eşimle. Değişik bir duygu o an ancak yaşanır anlatılamazCinsiyetini tee 1ay önce 14haftalıkken söylemişti ama ayrıntılı ultrasona kdr hem büyürler hemde daha net olur diiye kesin gözüyle bakmıyordum. 2tane oğluşum olacakmış
Oyy oyy maşallah baana göre sen biraz daha geç girmişsin ayrıntılıya. Sonunda netleşti desene. Hadi bakalım hayırlı evlatların olsun inş. Bu arada senzek bebeklerin hareeketlerini hissediyor musun?Çok sevindim herşeyinn yolunda gittiğine:)benim bebişlerimde iilermiş çok şükür. 20. haftadayım bende cinsiyetleride bir kızım bide oluşum olcak mış:)
İyiyim naz sen nasılsın? Bilmem anlayamıyorum ee malum içersi biraz kalabalık damar atmalarımı bebeklerin atışlarımı netleştiremiyorum, bazen birşeyler oluyor ama. Sonuçta tecrübeli değiliz hemen anlayalım. Sabır arkadaşım 20.aftadan sonra olur artık. Yoksa sen hissettin mi?nurum nasılsın cnm kuzuların nasıll warmı harekeet?
yok cnm yaa bnde hala hissedemedim dediğin gibi bşler oluyoo içerdde ama bağırsak hareketi gibii tekme gibii diilOyy oyy maşallah baana göre sen biraz daha geç girmişsin ayrıntılıya. Sonunda netleşti desene. Hadi bakalım hayırlı evlatların olsun inş. Bu arada senzek bebeklerin hareeketlerini hissediyor musun?
İyiyim naz sen nasılsın? Bilmem anlayamıyorum ee malum içersi biraz kalabalık damar atmalarımı bebeklerin atışlarımı netleştiremiyorum, bazen birşeyler oluyor ama. Sonuçta tecrübeli değiliz hemen anlayalım. Sabır arkadaşım 20.aftadan sonra olur artık. Yoksa sen hissettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?