2011 İkiz Anneleri ve Adayları

yok cnm normalmiş benimde 1 gün vardı taa ki 13.haftaya kadar sonra gelişmelerine göre arttı tabi şuan erkekte 27.haftaya başladım kız geriden geliyo ama çok fazla değil 25.hafta içindeyim 10 gün araları var ama 3.haftaya kadar olanlarda varmış...
tşk.ederimm çok saolll

benimde ikisi arasında 2 gün var problem oluyomu kii ???

yok cnm normalmiş benimde 1 gün vardı taa ki 13.haftaya kadar sonra gelişmelerine göre arttı tabi şuan erkekte 27.haftaya başladım kız geriden geliyo ama çok fazla değil 25.hafta içindeyim 10 gün araları var ama 3.haftaya kadar olanlarda varmış...

tşk.ederim canım insan yeni olunca telaşlanıyor ister istemez

merhaba ikiz anneleri dün doktorumuza gittik bebeklerimin biri diğerinden 5 gün geride gidiyor vede büyük olan küçük olanı kenarda sıkıştırmış ve ara ara lekelenmeler yaşıyorum ilaç kullanıyorum ve devamlı istirahat bu şekilde yaşamış olan arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz:26:

Benimde senin gibi dun gittiğim kontrolde 5 gun fark vardı aralarında ve bir tanesi kenarda fazla göstermedi kendini.ayrıca senin gibi 8.haftalarda 3-4 gun lekelenmem oldu Protestan hapının dozunu arttırdı ve igne yaptırdı. Banada 1 ay rapor vermişti doktor.mutlaka dinlenmeye ozen göster

2 haftada bir doktordaydık mümkün olsa her hafta giderim yani:32::32:şimdilerde göbeğimin etrafında ağrı var gerilmeden dolayı göbek fıtığı başlangıcı insan ister istemez telaşlanıyor acile bile gittim ALLAH aşükür yeniyken benim ağrım falan hiç olmadı doktorda çalışmana rağmen iyisin demişti daha yeni ağrılarım olmaya başladı işte oda bebekler büğüdüğü için gerilme yapıyomuş
tşk.ederim canım insan yeni olunca telaşlanıyor ister istemez

Son düzenleme:
cnm sen kaç haftalıktın....
Benimde senin gibi dun gittiğim kontrolde 5 gun fark vardı aralarında ve bir tanesi kenarda fazla göstermedi kendini.ayrıca senin gibi 8.haftalarda 3-4 gun lekelenmem oldu Protestan hapının dozunu arttırdı ve igne yaptırdı. Banada 1 ay rapor vermişti doktor.mutlaka dinlenmeye ozen göster

bende 16.haftama kadar progestan günde 2 adet kullandım türkan hn bırak dedi 16.haftaya başladığımda zaten bende jimeri o haftadan sonra bıraktım ahmet beye geçince haftada 1 proluton depot verdi 32.haftaya kadar nasip olursa inşallah kullanıyorum okadar başka kullanmadım ama zaten progestanın hapını kullanıyosan ne çeşit iğne vuruluyosun çünkü iğnede progestan hapının aynı iğne çeşidi diye biliyom..senin kadarda başka ilaç kulanmadım şuan elevit kan hapı ve magnezyum kullanıyorum...anca idare ediyo ikizlerde bu kadar vitamin:1::1:

Benim 8.haftalarda lekelenmem oldu dıye ılk Proluton depot iğnemi yaptırdım sonra 15 gün sonra gittiğim kontrolde bir tane daha yapıldı. Yine aradan geçen 15 gün sonra dün gittiğim kontrolde doktor 1 kutu daha progestan kullanıp bırakacağımı ama dün itibariyle haftada biri birbiri Proluton iğneye devam edeceğimi söyledi folik asidi bırakıp decavite başla dedi benim lekelenmem oldu diye bu kadar yükleniyo olabilir

2 haftada bir doktordaydık mümkün olsa her hafta giderim yani:32::32:şimdilerde göbeğimin etrafında ağrı var gerilmeden dolayı göbek fıtığı başlangıcı insan ister istemez telaşlanıyor acile bile gittim ALLAH aşükür yeniyken benim ağrım falan hiç olmadı doktorda çalışmana rağmen iyisin demişti daha yeni ağrılarım olmaya başladı işte oda bebekler büğüdüğü için gerilme yapıyomuş

geçmiş olsun canım.. benimde çalışmama ragmen şuan çok ağrım yok öyle inş. sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günleride görürüzzz

iğneyi daha önce bu forumda duymuştum ahmet bey verince sevindim desem yeri yani 32.haftaya kadar vuruluyomuş....
Benim 8.haftalarda lekelenmem oldu dıye ılk Proluton depot iğnemi yaptırdım sonra 15 gün sonra gittiğim kontrolde bir tane daha yapıldı. Yine aradan geçen 15 gün sonra dün gittiğim kontrolde doktor 1 kutu daha progestan kullanıp bırakacağımı ama dün itibariyle haftada biri birbiri Proluton iğneye devam edeceğimi söyledi folik asidi bırakıp decavite başla dedi benim lekelenmem oldu diye bu kadar yükleniyo olabilir

iğneyi daha önce bu forumda duymuştum ahmet bey verince sevindim desem yeri yani 32.haftaya kadar vuruluyomuş....

ben pruloton depot iğneyi hamileliğimin ilk gününden itibaren hafta 1 kez vurunuyordumm düşüğü önleyici bir iğne, şimdi 15 günden 15 güne düşürdü dr. bayada uzun süre kullanılacakmış bebişler için nelere katlanmıyoruz kii

iğnenin ağrısından ağladığım bile oldu artık aynı yere vura vura belli zamandan sonra çok acıyo gene buna şükür napalım....
ben pruloton depot iğneyi hamileliğimin ilk gününden itibaren hafta 1 kez vurunuyordumm düşüğü önleyici bir iğne, şimdi 15 günden 15 güne düşürdü dr. bayada uzun süre kullanılacakmış bebişler için nelere katlanmıyoruz kii

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rumuz Sat
doğum Tarihi Bebeklerin Cinsiyeti İsimleri YaşadığıYer
[/B]1-Arzum34 30.11.2011 05.09.2011 2 Erkek Yusuf Kerem & Fatih Selim İstanbul
2-Moontorrnet 31.01.2011 30.10.2011 1 Kız -1 Erkek Melih & Melis Bursa
3-AsıFırari ---- 01.11.2011 1 Kız -1 Erkek Narin & Yusufcan
4-Rudi 12.03.2011 17.12.2011 1 Kız -1 Erkek ------ İstanbul
5-Kadersizmiyim 17.03.2011 22.12.2011 2011 1 Kız -1 Erkek ----- İzmir
6-Buglem80 30.04.2011 04.02.2012
7-Yeliss 09.05.2011 2 Kiz-Ayca & gökce
8-ilaybrs 05.04.2011--04.02.2012
9-Cerenmerteren 13.06.2011 2 Erkek -Istanbul
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iğnenin ağrısından ağladığım bile oldu artık aynı yere vura vura belli zamandan sonra çok acıyo gene buna şükür napalım....

haklısın baya acı veren bir iğne bende çok acı çekiyorum ama elden birşey gelmiyor bebiş için katlanıyoruz herşeye Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımızada almayı nasip etsin inş...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rumuz Sat
doğum Tarihi Bebeklerin Cinsiyeti İsimleri YaşadığıYer
[/B]1-Arzum34 30.11.2011 05.09.2011 2 Erkek Yusuf Kerem & Fatih Selim İstanbul
2-Moontorrnet 31.01.2011 30.10.2011 1 Kız -1 Erkek Melih & Melis Bursa
3-AsıFırari ---- 01.11.2011 1 Kız -1 Erkek Narin & Yusufcan
4-Rudi 12.03.2011 17.12.2011 1 Kız -1 Erkek ------ İstanbul
5-Kadersizmiyim 17.03.2011 22.12.2011 2011 1 Kız -1 Erkek ----- İzmir
6-Buglem80 30.04.2011 04.02.2012
7-Yeliss 09.05.2011 2 Kiz-Ayca & gökce
8-ilaybrs 05.04.2011--04.02.2012
9-Cerenmerteren 13.06.2011 2 Erkek -Istanbul
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benide listeye ekleyebilirmisiniz rica etsem
sat: 02.06.2011 tdt: 08.03.2012 ikiz ama cinsiyetleri henüz belli değil

iyi günler arkadaslar ben birşey sormak istiyorum ikiz gebelikte çift yumurtaysa hemen iki kesede anlaşılır dimi tek yumurta ikiziyse ancak bebekler görününcemi anlaşılıyor ikiz olduğu merak ettim birde hamilelikte mide bulantısı kusma 8.haftada anca başlıyor benim nerdeyse 5.haftada falan başladı çok çok erken bende suanda 7+3 haftalık hamileyim bebeği görmeye haftaya gidicez doktora arkadasımın biri böyle birsey duymuş bulantı kusma ile ilgili ikiz olurmuki dedi bende merak ettim topiğinizi bir ziyaret etmek istedim

çift yumurta benim 4.haftada 2 tane kese göründü tek yumurtada heralde bebek görününce anlaşılır ama ALLAH a şükür hiç bulantım olmadı ikzi olmasına rağmen bence bünyeyle alakalı
iyi günler arkadaslar ben birşey sormak istiyorum ikiz gebelikte çift yumurtaysa hemen iki kesede anlaşılır dimi tek yumurta ikiziyse ancak bebekler görününcemi anlaşılıyor ikiz olduğu merak ettim birde hamilelikte mide bulantısı kusma 8.haftada anca başlıyor benim nerdeyse 5.haftada falan başladı çok çok erken bende suanda 7+3 haftalık hamileyim bebeği görmeye haftaya gidicez doktora arkadasımın biri böyle birsey duymuş bulantı kusma ile ilgili ikiz olurmuki dedi bende merak ettim topiğinizi bir ziyaret etmek istedim

selam kızlar benimde 10 aylık ikiz erkek bebeklerim var ALLahım hepinizin yardımcıwsı olsun:49:....bende medela swing elektrikli süt sağma makinesi var satıcam bilginiz olsun sütüm 8 aylıkken kesildiği için kullanmıyorum,6 ay kadar anca kullandım.ikizlerde genellikle emme problemleri olduğu için makine lazım oluyo bilginiz olsun- almak isteyenler mesaj atabilirsiniz bana...:6:

bu arada erken doğumdan korkmayın fazla dinlenin bol bol yormayın kendinizi ben 36+0 da doğum yapmıştım darısı sizlere inş...

bu arada erken doğumdan korkmayın fazla dinlenin bol bol yormayın kendinizi ben 36+0 da doğum yapmıştım darısı sizlere inş...

benimki daha çok yeni belki diğer arkadaşların ihtiyacı olabilir... inş. bizde sizin gibi doğdu günleri görebilecekmiyiz acaba

Back
X