2011 İkiz Anneleri ve Adayları

arkadaşlar herkese i bayramlar..ben firmament 34 ün okuldan arkadaşıyım..arkadaşımız cuma günü bebeklerine kavuştu yalnız sezeryandan sonra kanaması durmayınca 2 kere üst üste ameliyata aldılar ve maalesef rahmi alındı..buna rağmen kanama durmayınca tekrar başka bir hastaneye sevkedildi ve tekrar ameliyata alındı.. en son bayramın 2. günü yoğun bakımdan çıkmıştı ama az önce annesiyle konuştum ve tekrar yoğun bakıma alındığını söyledi.. bu seferki sebep yatmaktan dolayı kalp büyümesi ve akciğere pıhtı gitmesi...nefes almakta zorlanıyormuş...bebekler iyi küveze girmediler ama anneyle henüz bir araya gelmediler..anne başka hastanede onlar diğer hastanede...annemizin durumu iyi olmadığı için bebekleri hastaneden çıkarmak istememiş ailesi...yani zor durumdalar..lütfen dua edin ..bol bol ihtiyaçları var çünkü..allah kızlarını annesiz bırakmasız bu bayram gününde inşallah...ben birşey duyarsam yazarım gene size...

galatea bizi bilgilerndirdiğin için teşekkür ederiz..firmamentin durumuna gerçekten çok üzüldüm...dualarımız onunla..

kızlar firmament arkadaşımız yoğun bakımdan çıktı..biraz nefes almada sorun yaşadığını söylediler..ama yürüyebiliyormuş..daha ii yani...bebekleri hala hastaneden almadılar..ama kızlar sağlıklı...dualarınız için teşekkürler..inşallah yakında kızlarınıda kucağına alacaktır..

ben 30.haftamda doğum yapmıştım 1 hafta oksijen aldılar ama kısmet böleymiş yapcak bişey yok duadan başka benimde sınavım evlatlarım olacakmış

çok geçmiş olsun canım.allah yardımcın olsun.dualarımız seninle.bu günler de geçecek merak etme.rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah.

kızlar firmament arkadaşımız yoğun bakımdan çıktı..biraz nefes almada sorun yaşadığını söylediler..ama yürüyebiliyormuş..daha ii yani...bebekleri hala hastaneden almadılar..ama kızlar sağlıklı...dualarınız için teşekkürler..inşallah yakında kızlarınıda kucağına alacaktır..

ohh çok şükür.çook sevindim.allah onu evlatlarına bağışlasın.

ay cnm bnm şükür yarabbi allahım çok dua ettim çok sevindim allhım onu çocuklarına bağışladı
rabbim kimseye yaşatmasın birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim:)))

Iyi geceler arkadaslar ben ikiz anne adayiyim 12. haftadayim mide bulantim var gün boyu günümü hep evde
geciriyorum ama mutluyum

Selam arkadaşlar yıl sonu yaklaştıkça doğum yapacak kimse mi kalmadı neeee??????
ne kadar da sessiz
ya da arkadaşlar başka yerelere takılıyor.
Herkes iyidir umarım
Doğum yapanlar da yoğunluktan yazamıyorlar sanırım!!!!!!!!!

Selam arkadaşlar yıl sonu yaklaştıkça doğum yapacak kimse mi kalmadı neeee??????
ne kadar da sessiz
ya da arkadaşlar başka yerelere takılıyor.
Herkes iyidir umarım
Doğum yapanlar da yoğunluktan yazamıyorlar sanırım!!!!!!!!!

aLeykumseLam. Evet bayağı bi sessizleşti e ben burayı actıgımda bukadar 2011-2012vs. die topiklerde yoktu hani binevi dağılmada ondanda oldu :-))
Kendi adıma biz iyiyiz:emir_bebek: Hamilelik gibi boş olupta buraya takılamıyoruz, neticede artık evimizde iki bebek var
onların bakımları yogunluklrı yettiği için buraya sık gelemiyoruz tabiki..
Sen hala doğurmamışsın yaaa masallah. Eee nasıl gidiyo? Son durum nedir? Doktorun ne diyoo
..

aLeykumseLam. Evet bayağı bi sessizleşti e ben burayı actıgımda bukadar 2011-2012vs. die topiklerde yoktu hani binevi dağılmada ondanda oldu :-))
Kendi adıma biz iyiyiz:emir_bebek: Hamilelik gibi boş olupta buraya takılamıyoruz, neticede artık evimizde iki bebek var
onların bakımları yogunluklrı yettiği için buraya sık gelemiyoruz tabiki..
Sen hala doğurmamışsın yaaa masallah. Eee nasıl gidiyo? Son durum nedir? Doktorun ne diyoo
..

biz iyiyz şu andda bir sıkıntımız yok. Dr. 37 hafta dedi benm hedefim ve gönlümden geçen 38 hafta kadar dayanabilmek.
Bebekler ne zaman gelmek isteyecekler yaşayıp birlikte göreceğiz.
Maş. senin bebeklerin büyümüşler kolay gelsin

merhaba kızlar,

herkes iyidir inşallah.
3 gün sonra doğumum olacak Allahın izni ile.Doğum yapan anneler neden uğramıyor çok mu yoruyor bebişler:18:

biz iyiyz şu andda bir sıkıntımız yok. Dr. 37 hafta dedi benm hedefim ve gönlümden geçen 38 hafta kadar dayanabilmek.
Bebekler ne zaman gelmek isteyecekler yaşayıp birlikte göreceğiz.
Maş. senin bebeklerin büyümüşler kolay gelsin

Canım bende 38 lere kadar dayanmak istiyorum içten içe dayanır mıyım diye soruyorum kendime.ama işte plansız olmasındansa planlı olmak iyidir diye 37.hafta dolunca sezeryan olacağım. İnan şu an oturupkalkmak,uzandığın yerden kalkmak o kadar zor ki ama buna da şükür her güzelliğin zor bir yanı vardır. Bebişlerimiz için herşeye değer.
Umarım herkes sağlıcakla vakitlice bebişlerine kavuşur..

Uzun zamandır giremiyordum topige nasilsiniz biz 5.ayımızı bitirdik çok Şükür sebze çorbasına yoğurt muz yemeye başladık sizler napiyorsunuz nasıl gidiyor

Cümleten merhabalar. Bizde hayirlisiyla 32. Haftamiza geldik. Bugun gordum ogullarimi kocaman olmuslar :) ortalama kilolari 2.200 gr. Ciger gelistirici ignemizi olduk Sabah. Birtane de aksama olacakmisiz. Hersey yolundaymis cok sukur. Gun sayiyoruz artik kavusmak icin :) sadece yogun bit sekilde el ve kol agrisi yasiyorum. Birde gogus altinda siddetli bir batma var. Geceleri uyutmuyor desem yalan soylememis olurum. Allah hepimizin yardimcisi olsun :)

merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım umarım herkes iyidir
5 ekimde 39+1 de sezeryanla doğum yaptım kızım 2960gr oğlum 3150 gr dünyaya geldi Allaha şükürler olsun bi problem yaşamadık sadece ben doğumda çok kan kaybetmişim biraz geç toparlandım ufaklıklar bizi parmağında oynatıyo kayınvalidemle bakıyoruz 2 ayımız dolmak üzere kilo alımımız falan iyiymiş doğum yapacak arkadaşlarıma tavsiyem ben doktorumun dediklerini haarfiyen yerine getirdim bol bol dua ettim son 1 ay kala uzun yürüyüşlerden kaçındım ama evde hareket halindeydim beslenmeme dikkat ettimm bol su tükettim Allahım bütün isteyenlere nasip etsin küveze girmek zorunda kalan bebeklerimizin Allah yardımcısı olsun

merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım umarım herkes iyidir
5 ekimde 39+1 de sezeryanla doğum yaptım kızım 2960gr oğlum 3150 gr dünyaya geldi Allaha şükürler olsun bi problem yaşamadık sadece ben doğumda çok kan kaybetmişim biraz geç toparlandım ufaklıklar bizi parmağında oynatıyo kayınvalidemle bakıyoruz 2 ayımız dolmak üzere kilo alımımız falan iyiymiş doğum yapacak arkadaşlarıma tavsiyem ben doktorumun dediklerini haarfiyen yerine getirdim bol bol dua ettim son 1 ay kala uzun yürüyüşlerden kaçındım ama evde hareket halindeydim beslenmeme dikkat ettimm bol su tükettim Allahım bütün isteyenlere nasip etsin küveze girmek zorunda kalan bebeklerimizin Allah yardımcısı olsun

tebrik ederim canım seni
hem 39 a kadar tutabilmişsin hemde kiloları çok iyi maaşallah
allah sağlık versin bebişlerine inşallah
sen niye kan kaybetmişsin ki onu anlamadım

Back
X