arkadaşlar herkese i bayramlar..ben firmament 34 ün okuldan arkadaşıyım..arkadaşımız cuma günü bebeklerine kavuştu yalnız sezeryandan sonra kanaması durmayınca 2 kere üst üste ameliyata aldılar ve maalesef rahmi alındı..buna rağmen kanama durmayınca tekrar başka bir hastaneye sevkedildi ve tekrar ameliyata alındı.. en son bayramın 2. günü yoğun bakımdan çıkmıştı ama az önce annesiyle konuştum ve tekrar yoğun bakıma alındığını söyledi.. bu seferki sebep yatmaktan dolayı kalp büyümesi ve akciğere pıhtı gitmesi...nefes almakta zorlanıyormuş...bebekler iyi küveze girmediler ama anneyle henüz bir araya gelmediler..anne başka hastanede onlar diğer hastanede...annemizin durumu iyi olmadığı için bebekleri hastaneden çıkarmak istememiş ailesi...yani zor durumdalar..lütfen dua edin ..bol bol ihtiyaçları var çünkü..allah kızlarını annesiz bırakmasız bu bayram gününde inşallah...ben birşey duyarsam yazarım gene size...
galatea bizi bilgilerndirdiğin için teşekkür ederiz..firmamentin durumuna gerçekten çok üzüldüm...dualarımız onunla..