2011 İkiz Anneleri ve Adayları

tebrik ederim canım seni
hem 39 a kadar tutabilmişsin hemde kiloları çok iyi maaşallah
allah sağlık versin bebişlerine inşallah
sen niye kan kaybetmişsin ki onu anlamadım

cnm ikiz olduğu için rahim aşırı genişleyip kendini birden bıraakıyomuş bide 39.haftada artık iyice şişmiştim ama yinede şanslıyım benden 1 hafta önce aynı şekilde olan bi arkadaşın aşırı kanamadan rahmini almak zorunda kalmışlar şükür ki biz yaşamadık aynı şeyi

merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım umarım herkes iyidir
5 ekimde 39+1 de sezeryanla doğum yaptım kızım 2960gr oğlum 3150 gr dünyaya geldi Allaha şükürler olsun bi problem yaşamadık sadece ben doğumda çok kan kaybetmişim biraz geç toparlandım ufaklıklar bizi parmağında oynatıyo kayınvalidemle bakıyoruz 2 ayımız dolmak üzere kilo alımımız falan iyiymiş doğum yapacak arkadaşlarıma tavsiyem ben doktorumun dediklerini haarfiyen yerine getirdim bol bol dua ettim son 1 ay kala uzun yürüyüşlerden kaçındım ama evde hareket halindeydim beslenmeme dikkat ettimm bol su tükettim Allahım bütün isteyenlere nasip etsin küveze girmek zorunda kalan bebeklerimizin Allah yardımcısı olsun

merhaba eslem senı hatırladım:-) hayırlı olsun tebrik ederim vatana millete hayırlı evlatlar olur inşALLAH.
masallahın varmıssssssss ıkız olupta 39.afta ne demek masalahhhhhh tebarekeALLAHHH.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Benimkiler de oldu 6ay senden tam 4ay öndeiz sekerim:37:

merhaba eslem senı hatırladım:-) hayırlı olsun tebrik ederim vatana millete hayırlı evlatlar olur inşALLAH.
masallahın varmıssssssss ıkız olupta 39.afta ne demek masalahhhhhh tebarekeALLAHHH.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Benimkiler de oldu 6ay senden tam 4ay öndeiz sekerim:37:

saol cnm inşallah hayırlı evlatlar olurlar ayyy şu 6.aya bizde gelsek gaz sancılarından bi kurtulsak senin bebişlerin zor zamanlarını atlatmış ARTIK MAAŞALLAH .:nazar::nazar::nazar::nazar:

hepinize hayırlı geceler diliyorum
bebişleri doğanlar hayırlı olsun ve kolay gelsin :))
doğacak olanlara da Allah sağlıkla miatlarında doğmalarını nasip etsin :))

bende bugün itibariyle 35+5 haftalık ikizlerimi bekliyorum
bir kızım ve bir oğlum olacak Allah'ın izniyle
sizlerin paylaşımlarınıza ortak olmak istedim bende
kısmet olursa pazartesiden sonra gün belirleyeceğiz
herşey hakkımızda hayırlı olsunnn

kızlarr rudiden haberi olan var mı doğum yapacaktı, nasıl oldu acaba umarım herşey yolundadır??

Merhaba Fatosyy ben 26 kasım da doğum yaptım.
bebeklerimden biri 3 diğeri 1 gün küvezde kaldı.maşallah kilolarıçok iyi fakat solunum düzensizliği vardı.
37.haftada doğdular.
Sezeryan sonrası ben ancak yeni yeni kendime geliyorum sayılır. bizi düşündüğün merak ettiğin için teşekkür ederim.

sen nasılsın ?

Arkadasim durumumdan bahsetmis.cok zor seyler atlattim halen daha da sorunlar yasiyorum. 2 hafta once eve cikmistim ama ameliyat sonrasi yasanan sikintilar yuzunden tekrar hastaneye yattim halen hastanedeyim. Ama iyiyim doktorlar riske atmak istemiyolar o yuzden kontrol altinda tutuyolar cikarmiyolar. Yasadiklarimi anlatmicam sizleri korkutmak istemiyorum.yani ben de ayni seyler yasarmiyim diye tedirgin olmayin.sadece sunu bilin bu olabilecek bi durummus ve maalesef benim basima geldi. kismet boyleymis. Hayatta oldugum icin sukrediyorum. sadece bebeklerimden ayri olmak buyuduklerini yakindan gorememek beni uzuyo anne oldugumu bile anlayamadim. ama sabrediyorum. insallah burdan sorunsuz olarak cikar ve bi daha geri donmem. dualariniza ihtiyacim var.

rudi,bebeişlerin hayırlı olsun,inşallah bir an önce toparlanırsın canım.. maşallah bebeişlerine ve sana..o haftaya kadar dayanmışsın,ne güzel..darısı başımıza inşallah.. doğumun nasıl oldu,yaşadıklarını kısaca bizimle paylaşır mısın,inan merak içinde kalıyoruz(m) özellikle ben..

firmament canım çok geçmiş olsun,buraya fazla yazmasam da sizi hep takip ediyorum,inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeklerinle bire bir olursun güzelim..şu mübarek günde Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah..kendine çok dikkat et..yaşadıklarını okudum,çok zor günler atlatmışsın ,,inşallah bundan sonrası iyi olur canım..tekrar geçmiş olsun..

komedi sana da maşallah,aramıza hoşgeldin..acaba bizde o günleri görür müyüz kız :) şimdiden bir heyecan sardı beni,,hamilelik nasıl gidiyor tatlım..doğumdan sonra da yaz inşallah..bizi habersiz bırakma ...

rudi çok sevindim iyi olmanıza ne zamandır aklımdaydın, firmament sen de canımm.... rudi ne kadar güzel ohaftada doğum yapabilmek bana kısmet değilmiş. canım bebişlerin süt ihtiyacı nasıl karşılandı, sağdın mı, şimdi emiyolar mı sütün nasıl canım?? bi de hangi anesteziyle oldun sen? cevaplayabilirsen zaman bulup sevinirimm... bundan sonra bebişlerle uzun mutlu bi ömür canım:emir_bebek::emir_bebek: firmament canım çok korktuk senn için, duanlarımız sennleydi, atlattın ya, zamanla bebişlerin de kucağına gelsin, hastaneden kurtulun bi an önce inşallahh...

kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... erken doğum riskiyle geçen hafta nidilata ve yatışa başladımm ve bu hafta sonuççç:DOĞURUYORUMMMMMM.....:18::18:.dün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılmam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dedi inanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm. :14:SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miii.....aman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..

rudi,bebeişlerin hayırlı olsun,inşallah bir an önce toparlanırsın canım.. maşallah bebeişlerine ve sana..o haftaya kadar dayanmışsın,ne güzel..darısı başımıza inşallah.. doğumun nasıl oldu,yaşadıklarını kısaca bizimle paylaşır mısın,inan merak içinde kalıyoruz(m) özellikle ben..

firmament canım çok geçmiş olsun,buraya fazla yazmasam da sizi hep takip ediyorum,inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeklerinle bire bir olursun güzelim..şu mübarek günde Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah..kendine çok dikkat et..yaşadıklarını okudum,çok zor günler atlatmışsın ,,inşallah bundan sonrası iyi olur canım..tekrar geçmiş olsun..

Darısı başınıza olsun canım, Doğumum Genel anestezi ile sezeryan oldu,1 hafta kadar rahat yürüyemedim tam olarak dün normal yürümeye başladım,ama hala yataktan kalkarken belim iki büklüm:(
Umarım toparlarım kısa sürede çünki bebişlerimin bana çoook ihtiyacı var..

rudi çok sevindim iyi olmanıza ne zamandır aklımdaydın, firmament sen de canımm.... rudi ne kadar güzel ohaftada doğum yapabilmek bana kısmet değilmiş. canım bebişlerin süt ihtiyacı nasıl karşılandı, sağdın mı, şimdi emiyolar mı sütün nasıl canım?? bi de hangi anesteziyle oldun sen? cevaplayabilirsen zaman bulup sevinirimm... bundan sonra bebişlerle uzun mutlu bi ömür canım:emir_bebek::emir_bebek: firmament canım çok korktuk senn için, duanlarımız sennleydi, atlattın ya, zamanla bebişlerin de kucağına gelsin, hastaneden kurtulun bi an önce inşallahh...

kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... erken doğum riskiyle geçen hafta nidilata ve yatışa başladımm ve bu hafta sonuççç:DOĞURUYORUMMMMMM.....:18::18:.dün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılmam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dedi inanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm. :14:SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miii.....aman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..
Bebişlerden bir tanesini hemenn emzirdim sarı iltihap renkli bir sıvı var ya hemen o geldi ve emdi diğeri gözetim altında idioradan direk küveze alındı ve mama ile beslendi ancak 3 gün sonunda sütümü içebildi malesef..Süt arttırıcı çay aldım,dereotu ve bol su içiyorum. ama yinede iki bebeğe yetmiyor mama kullanıyorum
1 süt,1 mama şeklinde besliyorum..
Canım senin bebişlerinde kilosu iyi ciğer geliştirici iğnede olacaksın Allah ın izni ile birşey olmaz dualarım seninle..Mümkün olduğu kadar son halinin resmini çekmeni tavsiye ederim birde rahat ol desemde heyecan epeyce olacaktır en azından evden çıkarken şöyle düşün dönüşte 2 bebğimle geleceğim evime diye mutlu oluyor insan..
Doğum şeklin ve hastane tercihin nedir?

komedi sana da maşallah,aramıza hoşgeldin..acaba bizde o günleri görür müyüz kız :) şimdiden bir heyecan sardı beni,,hamilelik nasıl gidiyor tatlım..doğumdan sonra da yaz inşallah..bizi habersiz bırakma ...

hoşbuldum saolasınnnn

Rabbim hayırlısı ile sizleride sağlkla tamamına erdirsinnn
bugün son kontrolüm var kısmetse tabiii dr fikir değiştirip de biraz daha kalsınlar demezse yada nst de sancı çıkmazsa bekletir 3-4 gün daha bakalım hayırlısı

bugün itibariyle 36+2 oluyorum ama bu gidişle ben 40 ı bile görürüm gibi geliyor....bebişlerin keyfi yerinde annelerine soran yok içerde parti var ama ev sahibine soran yok :))

Arkadasim durumumdan bahsetmis.cok zor seyler atlattim halen daha da sorunlar yasiyorum. 2 hafta once eve cikmistim ama ameliyat sonrasi yasanan sikintilar yuzunden tekrar hastaneye yattim halen hastanedeyim. Ama iyiyim doktorlar riske atmak istemiyolar o yuzden kontrol altinda tutuyolar cikarmiyolar. Yasadiklarimi anlatmicam sizleri korkutmak istemiyorum.yani ben de ayni seyler yasarmiyim diye tedirgin olmayin.sadece sunu bilin bu olabilecek bi durummus ve maalesef benim basima geldi. kismet boyleymis. Hayatta oldugum icin sukrediyorum. sadece bebeklerimden ayri olmak buyuduklerini yakindan gorememek beni uzuyo anne oldugumu bile anlayamadim. ama sabrediyorum. insallah burdan sorunsuz olarak cikar ve bi daha geri donmem. dualariniza ihtiyacim var.

cnm bnm iyi olmana çok svindim inşallah bebeklerine de kavuşursun cnm bnm inanki dualarım hep seninleydi inanki şimdi bile korkuyorum erken doğum yapmak istemiyorum ama kendimi de çok kötü hissediyorum doğum iznine çıkıcam ocak başında hayırlısı bebeklerimize ve bize rabbim uzun ömürler nasip etsin:))))

kızlar bu ciğer geliştirici iğne her ikiz gebelikteki anne adayına yapılıyor mu
birde kaçıncı hafta yapılıyor

kızlar bu arada doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 toplam 16 hafta izin hakkı var ya
ikiz gebeliklerde 10 hafta önce 8 hafta sonra ymış yani doğumdan sonra da 10 hafta değilmiş

Back
X