rudi çok sevindim iyi olmanıza ne zamandır aklımdaydın, firmament sen de canımm.... rudi ne kadar güzel ohaftada doğum yapabilmek bana kısmet değilmiş. canım bebişlerin süt ihtiyacı nasıl karşılandı, sağdın mı, şimdi emiyolar mı sütün nasıl canım?? bi de hangi anesteziyle oldun sen? cevaplayabilirsen zaman bulup sevinirimm... bundan sonra bebişlerle uzun mutlu bi ömür canım

firmament canım çok korktuk senn için, duanlarımız sennleydi, atlattın ya, zamanla bebişlerin de kucağına gelsin, hastaneden kurtulun bi an önce inşallahh...
kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... erken doğum riskiyle geçen hafta nidilata ve yatışa başladımm ve bu hafta sonuççç

OĞURUYORUMMMMMM.....:18::18:.dün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılmam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dedi inanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm.

SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miii.....aman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..