Eşine söle seni öpsün öpsün başının üstünde taşısın elde neler var de adamın burnundan fitil fitil getirenler var . Ben sıkıntıdan akşama kadar ölee somurttum oturdum akşamda eşim içeri girerken niye mermere ayakkabıyla basıyosun benim halimmi var evim ne hale geldi bi işede yaramıyorum diye bi başladım aglamaya adamda ne oldugunu şaşırdı . ben silerim aglama diye ama bende kayış koptu bir saat agladım rahatladım . yer arıyomuşunda bana patladın dedi sustu garibim napsın ne zaman düzelicek benim bu halim yaaa ayıp oluyo adamcazıma![]()
benimki iyiki bi hamile kaldın deyip durdu ilk zamanlar...şimdi kapattı çenesini ama başka şeylere laf ediyor alınıyorum yaaa..o zmn yapmasaydık çocuk ne diim yaaa..benim kardeşim annem çocukla ilgili herşeye bakıyo valla...fiyat araştırmasına girdiler..yazık kardeşim ağzından kaçırdı bebek arabasını ben alcam diye şimdi ikiz olursa onunda fiyatlarına bakmış..abla 560 lira yaaa diyooo..bende dedim bak kardeşim verdiği sözü tutcak herkes madem bişiye yardımcı olcak..anası torun torun diye yırtındı ama hiç şimdi pıs valla sesi çıkmıyo kadının..benim annem dolmuşla bana gelir ütümü yapar,evimi toplar..kaynanam üstte misafiri gelirse evinde bişi eksikse kapımı açar ihtiyacını alır gider...şu kıza yardım olsunda şurası toplansın demez..aayy napcam bilmiyorum benim hormonlarım alt üst olmaya başladı...bana bişi söylemesi yeter..hoş oda ne söylediğini bilmiyor benimkide