2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Eşine söle seni öpsün öpsün başının üstünde taşısın elde neler var de adamın burnundan fitil fitil getirenler var . Ben sıkıntıdan akşama kadar ölee somurttum oturdum akşamda eşim içeri girerken niye mermere ayakkabıyla basıyosun benim halimmi var evim ne hale geldi bi işede yaramıyorum diye bi başladım aglamaya adamda ne oldugunu şaşırdı . ben silerim aglama diye ama bende kayış koptu bir saat agladım rahatladım . yer arıyomuşunda bana patladın dedi sustu garibim napsın ne zaman düzelicek benim bu halim yaaa ayıp oluyo adamcazıma :14:

benimki iyiki bi hamile kaldın deyip durdu ilk zamanlar...şimdi kapattı çenesini ama başka şeylere laf ediyor alınıyorum yaaa..o zmn yapmasaydık çocuk ne diim yaaa..benim kardeşim annem çocukla ilgili herşeye bakıyo valla...fiyat araştırmasına girdiler..yazık kardeşim ağzından kaçırdı bebek arabasını ben alcam diye şimdi ikiz olursa onunda fiyatlarına bakmış..abla 560 lira yaaa diyooo..bende dedim bak kardeşim verdiği sözü tutcak herkes madem bişiye yardımcı olcak..anası torun torun diye yırtındı ama hiç şimdi pıs valla sesi çıkmıyo kadının..benim annem dolmuşla bana gelir ütümü yapar,evimi toplar..kaynanam üstte misafiri gelirse evinde bişi eksikse kapımı açar ihtiyacını alır gider...şu kıza yardım olsunda şurası toplansın demez..aayy napcam bilmiyorum benim hormonlarım alt üst olmaya başladı...bana bişi söylemesi yeter..hoş oda ne söylediğini bilmiyor benimkide:((asfalyalar attımı bende geride gelmiyor napcam bilmiyorum vallaaa..dün çıkarmış makas bant ortaya bu arada dün evdeydi benimki doktordan sonra eve gitti evde çalıştı...bırakmış ortaya makası bantı..benim eşofmanlarıma söyleniyor her gün niye koltuğun üstündeymiş diyee..başladım bende söylenmeye ben sabahın köründe servisi kaçırmıcam diye nasıl çıktığımı bilmiyom bizim paşa bırakmış evde olduğu halde..gelde çıldırmaa???ee sen bana eşofmanların ortada diye dırdır yapıyon yaaa???off arkadaşım bilmiyorum:((

kızlar rahim ağzı uzunluna baktımı doktorlarınız ne sıklıkla bakıyolar sonuçlar nasıl????

kızlar benim cinsiyetleri belli oldu bir prens ve bir prenses :nazar::nazar::nazar:
canım gozun aydn...ne gusel ıkı mutllugda yasayacaksın...Rabbım saglıkla dogmalarını nasıp etsın...
gücümüz eşlerimize yetiyor :) bende öyleyim aslında saldıran benim bagıran benim oturup aglayan gene benim yanıma yaklaşsa öff dur diyorum uzak dursa niye soguksun diyorum yapan benim amaaann napim onun çocuklarını taşıyorum az biraz kaprisimi çeksin :)
sen bide bu halde çalışıyomusun helal olsun sana ben düne kadar yatıyodum çokk agrılarım vardı günden güne ii hissediyorum kendimi

aynen gucumuz eslemıze yetıyor valla...benımde tek ona nazım gecıyorr...oda sagolsun sabredıyor bana:)
aynen kuzucum bende bi ağlasam rahatlıcakmışım gibi geliyor ama8,ve 9.haftanın verdiği bi stres galiba diye düşünüyorum..adamı boğasım vaarr onu evde bile görmek istemiyorum...çnk herşeyde para maddiyat çok harcamayalım deyip duruyor..2haftasonu kahvaltıya gittik dönüşte hep kafama kaktı..bende ben çalışmıyomuşum gb davraranıyosun 5tane canla hemde bel rahatsızlığımla işe gidiyorum..hala daha yaranamıyorum diyorum..her yediğin içitiğin kafana kakılırsa olcağı bu gerçi...cinnet geçircem az kaldı sanki...sakin ol sakin ol bebekler sakin olsunn...oldu gel de sen sakin ol hem iş hem ev hem işçiler hemde evde karı gb konuşan bi koca sonra sen cevap verince niye stres yapıyosunki??ama herkes söyliyceğini söylicek bi ben salak söyleyemicem..çnk niye stres yapmıcam içim içimi yemiş yememiş kimin umurunda??

ılk aylarda oluyor boyle fazla kafana takmaa...hormonlarla alakalı sanırım..vucudn hamılelıge alısma surecı...bende oleydım..esınde bıraz anlayışlı olsun canım..sen fazla stres yapmamaya calıs yınede..

bızımde dun seker yuklememeız vardı cok sukur cıkmadı seker...ıdrarda ıntıhap cıktı cok az..antıbıyotıge gerek yok dedı tek kullanımlık bı ılac verdı..bol bol su ıcmemmı soledı..6. ay bıttı ve be 12 kg almısım..

merhaba arkadaslar bızde 28 haftalıgız iki tane prensesım olcak ınsallah:96::96:

Hayirli olsun. Benim de iki kız 23 haftaliğiz. Nasil geçiyor hamileliğin? Benim çooook halsizlik problemim var eleviti 2 ye çıkardi dr banamisin demedi. Ne olacak bilemiyorum.

frtkrdmr ve azur hayırl olsun inşallah bizde sizin haftaları görürüz yukarıda sordum ama arkadaşların bilgisi yok muş rahim ağzı uzunluğunuza bakıldımı erken doğum riski için bakıyolar

yok cnm benim ben şimdiye kadar hiç bi problemle karşılaşmadım çok şükür olcağı varsa olur yani sen neyapsanda ne etsende rabbim ol derse olur düşceği varsada zaten sağlıksız bebekler düşüyomuş üzülür insan tabiki ama dediğim gibi sağlıksızsa yapçak bişey yok ben hiç takmıyorum valla korkumuyorumda rabbim dağına göre kar veriyo zaten taşıyamayacak olsan rahme düşermi 2 tane:nazar::nazar::nazar:
Nerde kızz bu doktor cidden sinirimi bozdu bu doktor yok kanaman olabilir falan dedi şomm agızlı sayesinde paranoya oldum sagıma soluma dönmeye korkar oldum .yok taşımasıda dogumuda bakımıda zor olur bitane olsaydı daha iidi dedi . Allah vergisi yaa eşimde bu adam ne demek istiyo bize birini alalımmı dicek ne dicek diyo dedim yok daha neler .

bızımde dun seker yuklememeız vardı cok sukur cıkmadı seker...ıdrarda ıntıhap cıktı cok az..antıbıyotıge gerek yok dedı tek kullanımlık bı ılac verdı..bol bol su ıcmemmı soledı..6. ay bıttı ve be 12 kg almısım..

Maşallah arzucum 3ayda toplamda 30 kılo alırsın olsun bebişlere yarasın kılolar

merhaba arkadaslar bızde 28 haftalıgız iki tane prensesım olcak ınsallah:96::96:
hayırlı olsun canım..saglıkla dogsunlar ınsalah...
Hayirli olsun. Benim de iki kız 23 haftaliğiz. Nasil geçiyor hamileliğin? Benim çooook halsizlik problemim var eleviti 2 ye çıkardi dr banamisin demedi. Ne olacak bilemiyorum.
canım kansızlık prablemın varmı oda halsızlık yapıyor..gercı kan testlerın yapılmıstır ama..
frtkrdmr ve azur hayırl olsun inşallah bizde sizin haftaları görürüz yukarıda sordum ama arkadaşların bilgisi yok muş rahim ağzı uzunluğunuza bakıldımı erken doğum riski için bakıyolar
benım 22. haftada 2. duzey ayrıntılı ultrason yapıldıgı gun baktı doktor..rahım agzı normal dedı.su anda erken dogum rıskı yok demıstı.
Maşallah arzucum 3ayda toplamda 30 kılo alırsın olsun bebişlere yarasın kılolar
valla canım dıkkat etmeye calısıyorum ama...napıyom bebekler saglıklı dogsunlarda ben kılo almaya razyım..doktorum normal dıyor..
Merhaba arkadaşlar benımde test sonucum bıraz yuksek çıktı 10 gun sonra kese görmeye gıtcez allah nasıp ederse

nurcan ınsalahhh senınde ıkız olacak...hadı hayırlısı canım az kaldı ogrenmeye..

çok şükür canım şeker çıkmasında..:) aman kilolarıda verecez elbet bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda..:)

6 ayda 12 kilomu çok ii bence ben 20 günde 3 kilo aldım oğlumdada 30 kilo almıştım iki tane olunca kaç kilo alırım bilmiyorum :17:

merhaba hanımlar
ben 2010 ağustosta ikiz meleklerimi dünyaya getirdim. şimdi 9 aylık oldular. geçen sene bu vakitler ben de sizin gibi biraz endişeli,biraz korkaktım. ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki....
benden size nacizane 1 , 2 tavsiye...
1. şimdiden ikizlerin bakımı konusunda maddi manevi olarak hiç endişelenmeyin. Gerçekten Allah dağına göre kar veriyor,ikizlerin de gücünü veriyor,içiniz rahat olsun. ikiz anneleri olarak siz çok özelsiniz hiç unutmayın....
2. ikizlerle hayat gerçekten çok eğlenceli dolayısla da zorlukları sizi çok fazla sıkmayacaktır emin olun...
3. yediklerinize içtiklerinize çok fazla takmayın. ben canım ne isterse onu yemiştim,balık, ceviz hiç yiyemedim ama stres de yapmadım, toplamda sadece 5 kilo aldım ve bebeklerim Allah'a milyonlarca kere şükürler olsun ki gayet sağlıklı doğdular...emzirme döneminde ve ilk zamanlar gerçekten çok hızlı bir şekilde kilo veriliyor...
4. mutlaka ama mutlaka bol bol uyuyun ki bebekleriniz de doğduklarında sakin,uykucu bebekler olsun. ben son aylarımda sabah uyanır, kahvaltımı yapar evin içinde biraz dolanıp elimie kitabımı alıp hoooop devrilir yatardım.... öğleden sonra bir daha yatar uyurdum...Allaha şükür gayet sakin bebeklerim var...:nazar:
5. şimdiden erken doğum , küvez durumlarını hiiiç ama hiç düşünmeyin, kafanızı bulandırmayın....
6. bebeklerin aylık gelişim bilgilerinden hariç çok fazla internette araştırma yapıp özellikle de yorum okumayın ki aklınıza kötü kötü şeyler gelmesin.... bazen birsey bilmemek daha iyidir.
7. kimsenin hamileliğinizle ilgili yorum yapmasına izin vermeyin , untmayınki siz ikiz hamilesisiniz, yani çok özel ,farklı hamilelersiniz....
8. bebeklerinizin tadını çıkarın, hep mutlu olun,bırakın işleri , problemleri başkalrı halletsin....

umarım sizi sıkmamışımdır.... hepinize hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum ....
ikizlerle hayat gerçekten cok eğlenceli sizin de bu eğlenceye katılmanıza az kaldı:38:

Back
X