sağol cnm aynen çok şükür bende halimden çok memnunum sağolsun eşim temizlik yapıyo kayınvalidemde yemek hazırlıyo hazıra gidiyorum eve yani
iştede açıkcası pek yorulmuyorum iyi geliyo bana erken kalkıp günü dinç geçirmek böle daha iyi moralim evde olsa psiklojik mayyak olurdum gibi geliyo bide iş çok aradım 2 yılda anca buldum neyse herişte vardır bir hayır benimde ekim sonuna dedmişti ilk doktorum direk sezaryan diye söledi ama bu 2.doktorum durumuna göre değerlendiririz dedi banada ekim oratsı gibi geliyo cnm hakkımızda hayırlısı birazdan çıkıcam işten doktora gidicem ordan annemle gezmeye çok seviyorum gezmeyi napayım..:76::76::76:

Ne güzel canim masallah sana hala calisabiliyosun ben agirlastim sanki bu ara hic bisey yapasim yok :97::97:
erkende olur belki gecte ALLAH bilir canim orasini ben halimden memnunum yani meleklerimin göbegimde olmasi bile mutlu ediyor benihelede tekme atmalari sanirim sabirsizlaniyolar artik büyüdükce
cok mutluyum gercekten RABBIM HERKESE VERSIN insallahh ekim ortalarinda felan gelirler diyor doktorum insallah problemsiz bi sekilde gelirer canim sende dikkat et yorulma cok görüsmek üzere:79::79::79: