2011 İkiz Anneleri ve Adayları

sağol cnm aynen çok şükür bende halimden çok memnunum sağolsun eşim temizlik yapıyo kayınvalidemde yemek hazırlıyo hazıra gidiyorum eve yani :52:iştede açıkcası pek yorulmuyorum iyi geliyo bana erken kalkıp günü dinç geçirmek böle daha iyi moralim evde olsa psiklojik mayyak olurdum gibi geliyo bide iş çok aradım 2 yılda anca buldum neyse herişte vardır bir hayır benimde ekim sonuna dedmişti ilk doktorum direk sezaryan diye söledi ama bu 2.doktorum durumuna göre değerlendiririz dedi banada ekim oratsı gibi geliyo cnm hakkımızda hayırlısı birazdan çıkıcam işten doktora gidicem ordan annemle gezmeye çok seviyorum gezmeyi napayım..:76::76::76:
Ne güzel canim masallah sana hala calisabiliyosun ben agirlastim sanki bu ara hic bisey yapasim yok :97::97:
erkende olur belki gecte ALLAH bilir canim orasini ben halimden memnunum yani meleklerimin göbegimde olmasi bile mutlu ediyor beni :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:helede tekme atmalari sanirim sabirsizlaniyolar artik büyüdükce:43::43:cok mutluyum gercekten RABBIM HERKESE VERSIN insallahh ekim ortalarinda felan gelirler diyor doktorum insallah problemsiz bi sekilde gelirer canim sende dikkat et yorulma cok görüsmek üzere:79::79::79:

Bunca ikiz üçüz doğum yapan varken sana neden böyle birşey söyledi doktorun hiç anlam veremedim
kesinlikle eğer bir sorun yoksa sen çok kolay taşıyabilirsin ,ikiz gebelik herkeste risklidir
nasıl hemen birini seç diyebilirler yaa
bende üç kese olmasına rağmen doktorum belki diye konuşmuştu ama size kalmış demişti o da 3. içindi
Allah herkese göre yük verior sen hiç telaş yapma :)

zaten biz kararımızı verdik ne olursa olsun bebelerimin hic birini almayacagız
ya kızlar kasıklarımın ve belimin agrısından duramıyorum cok felaket acıyorrrrrr ne yapa bilirim acısına?
iş yerinde kac gündür koptu belimm oturarak calışıyorum
şimdi bukadar acıyorsa ilerdeki zaman nasıl olacagım acaba

annede ciddi sağlık sorunu yoksa bebeklerin gelişimleri haftasına uyuyorsa kesinlikle aldırılmamasından yanayım:20:.şu an iki kızım var.düşünüyorumda doktor birini seç deseydi hangisine kıyabilirdim.ikiside canım,ikiside birbirinden tatlı:31:.allah kimseye çekemeyeceği yükü vermez.benim hamileliğim çok normal geçti.30. haftaya kadar tek gebelik gibi hamilelik geçirdim.üstelikte çalıştım.hiç rapor almadım.30. haftadan sonra ağırlaşmaya başladım.daha öncede tek bebek taşımıştım.aynıydı.üçüz dördüz olanlar napsın.

merhaba herkese,

ben 5+4 hamileyim, 2. asilama tedavisinde hamile kaldim ve 2 gun once keseye bakmaya gittigimizde 2 tane kese gozuktu yani ikizim olacak
simdi size bi kac sorum olacak
kalp atislarini ne zaman duydunuz? doktorum beni pazartesi cagirdi ozaman tam 6 haftalik oluyorum kalp sesleri duyulurmuki?
bugun ara ara kasiklarim belim cok kotu agridi oturamiyordum kalkamiyordum yani anlayacaginiz bi yere sigamiyordum sizlerde oldumu bu?
bunlar benim ilk cocuklarim olacak, hic beklemiyorduk ikiz olacagini ama cok sevindik cunku 3 yildir bebek ozlemi cekiyorduk.

kalp atıslarını ben 7+2 de duymustum..kasık agrısı bel agrısı cok normal bebeklr yerını hazırlıyor demıstı bana doktorum...ılerleyen aylarda gecıyor merak etme...son aylarda tekrar bel agrıları baslıyor ama oda agırlıkdan...bende 3 yıl sonra tup bebek ıle hamıle kaldım.....Allah kımseye kaldıramayaagı yuk yuklemez oyle dusunyorum...bı sekılde tasıyorsun mrak etmee allh kuvvet veıyorr..ben 32 haftalıgım ısten yenı ızne ayrıldım dusun..Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns.

merhabaaa arkadaşlarrr
topiginiz arada okuyorum heycanlarınızzz,mutluluklaırnızzzzzz çok keyfi veriyor banaa
umarım hepiniz bebişleirni kucagınıza alırısnız saglıklaaaa
ikiz annesi olmak çok keyifli kızlarrrrr
çok şaslısınızzzz emin olunnnn
tek çocuklara göre meşakatli olsadaaa
keyfi paha biçilemezzzzz:)))

bneimd eiki tane prensimmmm varrrrrr
herşeye degerlerrrrr:))))))

allah sizede kucagınıza aldıgınız gnleir göstersin inşş:)

merhabaaa arkadaşlarrr
topiginiz arada okuyorum heycanlarınızzz,mutluluklaırnızzzzzz çok keyfi veriyor banaa
umarım hepiniz bebişleirni kucagınıza alırısnız saglıklaaaa
ikiz annesi olmak çok keyifli kızlarrrrr
çok şaslısınızzzz emin olunnnn
tek çocuklara göre meşakatli olsadaaa
keyfi paha biçilemezzzzz:)))

bneimd eiki tane prensimmmm varrrrrr
herşeye degerlerrrrr:))))))

allah sizede kucagınıza aldıgınız gnleir göstersin inşş:)

ALLAH prenslerini sana bagislasin insallah darisi bizim basimiza Saglikla gelsinler bebisler bi tane kizcem olacak diger bebis göstermiyor kendini saglik olsun bende cok mutluyum ikiz ANNEsi olacagim icin:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ALLAH prenslerini sana bagislasin insallah darisi bizim basimiza Saglikla gelsinler bebisler bi tane kizcem olacak diger bebis göstermiyor kendini saglik olsun bende cok mutluyum ikiz ANNEsi olacagim icin:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

bitanesiiii hep göstermiyorum mu yahu bu ikizlerdeee
bizde geç ögrenmiştikk:)))

ne heycanlı zmanlar insan özlüyor sonrasınd abu zmanlarıı
tabi büyüdükçe yaşadıgın heycanlar farklıllaşıyor tabiki:)

bitanesiiii hep göstermiyorum mu yahu bu ikizlerdeee
bizde geç ögrenmiştikk:)))

ne heycanlı zmanlar insan özlüyor sonrasınd abu zmanlarıı
tabi büyüdükçe yaşadıgın heycanlar farklıllaşıyor tabiki:)

Ayy cok terbiyeli cocugum göstermiyor kendini olsun biz raziyiz ne olursa olsun cinsiyeti suara hareket ediyolar daha tatli heyecanimiz ALLAH herkese yasatsin :79::79:

benim direk önlerini dönmüşlerdi yahu:1::1::1:

seninkilere masallah canim ne güzel annelerini merakta birakmamislar ne güzel insallahh dogduklarinida görürüz sag salim:79::79:

ilk ikiz olduğunu öğrendiğim gün 6 yaşındaki oğlum ve eşimde yanımdaydı.doktor ultrasonda baktı ve şappadanak bebeklerimiz ikiz dedi:53::53::53:. iki kese vardı üst üste.oğlum iki elini yüzüne götürüp 'olamazzz' dedi.eşime baktım o da şaşkın şaşkın ekrana bakıyo:53:.ben ise şaşkınlıktan ne dediğimi bilemiyorum.doktora 'nasıl yani ikisi de canlı mı' dedim:52::52::52:.soruya bak.cansız mı olacaktı.o günü asla unutmayacağım

ilk ikiz olduğunu öğrendiğim gün 6 yaşındaki oğlum ve eşimde yanımdaydı.doktor ultrasonda baktı ve şappadanak bebeklerimiz ikiz dedi:53::53::53:. iki kese vardı üst üste.oğlum iki elini yüzüne götürüp 'olamazzz' dedi.eşime baktım o da şaşkın şaşkın ekrana bakıyo:53:.ben ise şaşkınlıktan ne dediğimi bilemiyorum.doktora 'nasıl yani ikisi de canlı mı' dedim:52::52::52:.soruya bak.cansız mı olacaktı.o günü asla unutmayacağım

Ne güzel bir sok olmus sizlere ikizler cee ee yapmislar ayy ne tatli lar benim bebisimin teki fzala hareket etmiyor sikayet ediyordum bugün kendisine konusuyoruz yaa biz bebislerimle baktim oynuyor canimin yarisi sanki burdayim der gibi :43::43:

merhabalar.. ben 13 haftalık ikiz bebek bekliyorum.. çift yumurta ikizi.. iki gün önce detaylı ultrasona girdim birinin ense kalınlığı 1.06 mm iken diğerinin 3.1 mm olarak ölçüldü. down sendromlu olma ihtimali açısından riskli olduğu, amniyosentez yapılıp risk doğrulanırsa kalbinin durdurulabileceği söylendi. amniyosentezi reddettim çünkü sonuç ne olursa olsun bebeğimin kalbini durduran sadece Rabbim olabilir.. ben kalp atışlarını duyduğum, elini ayağını gördüğüm yavrumu öldüremem... duyduğuma göre kalınlık 4 mm bile ölçülüp sağlıklı doğanlar da varmış.. şimdi doğumu bekliyoruz.. yapılacak başka bişey yok.. burda bebeklerin cinsiyetlerini öğrenme meraklarını okudukça içim tuhaf oldu.. şükürler olsun ki bebeklerinizin sağlığına dair şüpheleriniz yok.. bu duygunun tarifi zor.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. ama annelik öyle garip ki insan "rahatsız doğarsa nasıl bakarım, ne yaparım" diye düşünmüyor.. "yavrum ne yapar, ne gibi zorluklarla karşılaşır, neler yaşar" diye düşünüyor.. ama burda da Yaradanın varlığı imdada yetişiyor.. "O herşeyin en iyisini bilir.." olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.. Rabbime güvenip dualar ediyorum.. sizden de dua bekliyorum.. beni en iyi sizler anlayabilirsiniz.. Allah hamile arkadaşlarıma sağlıklı doğum, doğum yapmış olanlara yavrularıyla sağlıklı uzun ömür nasip etsin... (sadece paylaşmak istedim)

Son düzenleme:
merhabalar.. ben 13 haftalık ikiz bebek bekliyorum.. çift yumurta ikizi.. iki gün önce detaylı ultrasona girdim birinin ense kalınlığı 1.06 mm iken diğerinin 3.1 mm olarak ölçüldü. down sendromlu olma ihtimali açısından riskli olduğu, amniyosentez yapılıp risk doğrulanırsa kalbinin durdurulabileceği söylendi. amniyosentezi reddettim çünkü sonuç ne olursa olsun bebeğimin kalbini durduran sadece Rabbim olabilir.. ben kalp atışlarını duyduğum, elini ayağını gördüğüm yavrumu öldüremem... duyduğuma göre kalınlık 4 mm bile ölçülüp sağlıklı doğanlar da varmış.. şimdi doğumu bekliyoruz.. yapılacak başka bişey yok.. burda bebeklerin cinsiyetlerini öğrenme meraklarını okudukça içim tuhaf oldu.. şükürler olsun ki bebeklerinizin sağlığına dair şüpheleriniz yok.. bu duygunun tarifi zor.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. ama annelik öyle garip ki insan "rahatsız doğarsa nasıl bakarım, ne yaparım" diye düşünmüyor.. "yavrum ne yapar, ne gibi zorluklarla karşılaşır, neler yaşar" diye düşünüyor.. ama burda da Yaradanın varlığı imdada yetişiyor.. "O herşeyin en iyisini bilir.." olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.. Rabbime güvenip dualar ediyorum.. sizden de dua bekliyorum.. beni en iyi sizler anlayabilirsiniz.. Allah hamile arkadaşlarıma sağlıklı doğum, doğum yapmış olanlara yavrularıyla sağlıklı uzun ömür nasip etsin... (sadece paylaşmak istedim)

canım banada aynısı dendi.tekinin ense kalınlığı fazla çıktı.bunu tespit eden de özel bir hastaneydi.beni araştırma hastanesine gönderdi.orada öle bişey bulunamadı.bence doktorunu değiştir.bazı yerlerdeki ultrason cihazları doğru tetkik yapamıyo.moralini bozma.bende senin gibiydim ama bak şimdi sağlıklı evlatlarım var.doktorların her dediğine de inanma.

canım oncelıkle Rabbım yardımcın olsun...ama ben sorun olacagını sanmıyorum bende bı cok kıısde duydum ama cok saglıklı bebkler oldular...zaten 22. haftanda ayrıntılı ultrasonda netlesır..zor bı durum ama Kalbını ferah tut...

arzum34 maşallah 32.haftatalardasın doktorun ne diyo doğumla ilgili merak ettim

en son 15 gun once kontrolum vardı..hersey normal demıstı.hatta cıger gelıstırıcı ıgne sormustum..suan gerek yok dedı..yarın tekrar kontrolum var..yıne soracagım ne olur ne olmaz vurulmasında fayda var dıe dusunuyorum.33. haftadayım.artık kontroller haftada bır olur sanırım..dogum sezeryan olacak ole soyledı ama tarıh vermedı..yarın belkı bı tarıh verır...

tmm yazarsın bakalım ne diyecek bide benim erkek 10 günde gidiyo kıza göre seninde öle mi yada öle bişey oldumu
en son 15 gun once kontrolum vardı..hersey normal demıstı.hatta cıger gelıstırıcı ıgne sormustum..suan gerek yok dedı..yarın tekrar kontrolum var..yıne soracagım ne olur ne olmaz vurulmasında fayda var dıe dusunuyorum.33. haftadayım.artık kontroller haftada bır olur sanırım..dogum sezeryan olacak ole soyledı ama tarıh vermedı..yarın belkı bı tarıh verır...

Son düzenleme:
Back
X