slm kızlar bende 2011in ilk günlerinde anne olucam ilk bebeğime hamileyim:ecrin_bebek: doğum 19ocak görünüyo ama normal doğum istediğim için tam olarak gününü bilemiyorum.6 haftalıkken vajinal ultrason ile bebeğimi gördüm,kalp atışını da gördük.9haftalıkken kolları ve bacakları belli olmuştu bile
Aranizda galiba en cok ilac kullanan benim akannehir
demir vitamini icin ilac,
tiroid icin ayri ilac,
folik asit,
magnezyum
akannehir
tiroid icin ayri ilac,
folik asit,
magnezyum
akannehir
tiroid icin ayri ilac,
folik asit,
magnezyum
akannehir
off işimizz çok zor valla.bende gastrit var ztn normaldede yaşıyodum mide yanması.ama 1 haftadır çok bulanıyo midemm akşam yemeklerini çorbayla geçiştiriyorum cnm hiçbişey istemiyoo.ama bebeğimi düşününce kızıyorum kendime inş. bir an önce geçerr şu bulantılarr
bende süt içemiyorum canım ama içim hiç rahat değil sütün adını bile duymak istemiyorum
slm kızlar. kullandığınız bütün bu ilaçları doktor mu verdi?benim doktor folik asit bile vermedi.ilaç taraftarı değilim yediklerine dikkat et besinlerle almaya çalış dedi.10 haftalık olduk daha hiç test falan da yapılmadı.ama 12.haftaya kadar gebelik paneli diye bi bölüm var formda onları yaptır dedi. bi de 2li taramayı yapmayacakmış sadece ense kalınlığına bakacağım o kadar dedi. ne kadar rahat bir adam bu böyle ya.
slm kızlar. kullandığınız bütün bu ilaçları doktor mu verdi?benim doktor folik asit bile vermedi.ilaç taraftarı değilim yediklerine dikkat et besinlerle almaya çalış dedi.10 haftalık olduk daha hiç test falan da yapılmadı.ama 12.haftaya kadar gebelik paneli diye bi bölüm var formda onları yaptır dedi. bi de 2li taramayı yapmayacakmış sadece ense kalınlığına bakacağım o kadar dedi. ne kadar rahat bir adam bu böyle ya.
Minozcum benim doktorum folik asit bide haftanın 3 günü kullanayım diye Elevit diye bir multivitamin verdi..Doktorom bir sürü tahlil de verdi ona göre vücudumda ne eksik var bakacakmış..Seninkinin hiçbirşey istememesine anlam veremedim..Mesela haftaya da down sendromu için ikili teste gireceğim..Başka bir doktora gözükme ihtimalin varsa bir kontrole gitsene canım..
bu arada vajinal ultrasondan korkmayın kızlar bebeğe hiçbir zararı yok
evet.baya fazla ilaç alıyomuşsun gerçekten.ben birtek folic plus kullanıyodum şuan 11.haftamdayım bıraktım içmeyi.bende acayip şişlik yaptı bu ilaç sizde de yaptımı kızlar bıraktım şimdi 3günde indi karnım 4aylık gibiydim -tatlicadiarzu- şimdi besinlerle almaya çalışıyorum folic asiti.ztn ilk 12 hafta kullanılıyo.
bilmiyorumkismile
günaydın başakcım..dün çok bekledim cevap,sonra çıktım atrık,gecede buralardaydım aslında ama nedense yazılarını görmemiştim..
bende folbiol kullanıorum.benmkisi günde bir kez atılıor.
ben aslında planlı hamilelik yaşadım ama ben benim bebeiş olsa bile 6-7 ayı bulur olması diebi dr.a danışıpta folik asit başlamamıştım.
şansımdan ilk ay çıktı geldi minik balıqım:))
bana vitamin falan bişiy vermedi dr.
bırak tahlil bile istemedi.
zaten iki kez gittim,sordum ikinci gidişimde tahlil falan gerek yokmu die,sağlık ocağınıza hem kayıt olun,hem tahlillerinizi yaptırın demişti
bnde sağlık ocağında yaptırdım
biraz kansızlık birazda israr yolu enfeksiyonu çıktı ama tedavi için erkenmiş.
doktorumda hamileydi-doğum iznine ayrıldıı için tam ikili test vakti kaldım ortada
nihayet bi dr buldum ya bakalım hafta salıya randevu alabildik
iple çekiorum şimdi bebişimi görcem
ikili test yapılcek bide
hayırlısı artıkım yaa:))))
yaa keşke benimde bulansa midem kussam falan yaaa
ben kız bebiş is-ti-o-rum allah'ımmmmmmmmmmmmmmmbilmiyorumkismile
doktorunu deiştirmeni öneririm hiçbir dr yoktur ki ikili test taraftarı olmasın ve hiç bir besinle günlük alman gerekn folik asiti karşılayamazsın delimi bu bence deiştir enazından bi kere başka dokr,tra git kıyasla sölediklerini
ikili testinide mutlaka yaptırmanı öneririm:)
cnm kussan nolcak biz 3 kız kardeşiz annemin 3 müzde de midesi bulanmamış bir de bulanırsa kızdır diolar.bende hiç anneme çekmemişim öğlen başlayıp yatana kadar sürekli bulantı.Allah bilir artık cinsiyeti ama inşallah kızdır esracım gönlüne göre olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?