2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

hg canım Allak sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin :)))

Aranizda galiba en cok ilac kullanan benim akannehir
demir vitamini icin ilac,
tiroid icin ayri ilac,
folik asit,
magnezyum
akannehir

Aranizda galiba en cok ilac kullanan benim akannehir
demir vitamini icin ilac,
tiroid icin ayri ilac,
folik asit,
magnezyum
akannehir

evet.baya fazla ilaç alıyomuşsun gerçekten.ben birtek folic plus kullanıyodum şuan 11.haftamdayım bıraktım içmeyi.bende acayip şişlik yaptı bu ilaç sizde de yaptımı kızlar bıraktım şimdi 3günde indi karnım 4aylık gibiydim -tatlicadiarzu- şimdi besinlerle almaya çalışıyorum folic asiti.ztn ilk 12 hafta kullanılıyo.

off işimizz çok zor valla.bende gastrit var ztn normaldede yaşıyodum mide yanması.ama 1 haftadır çok bulanıyo midemm akşam yemeklerini çorbayla geçiştiriyorum cnm hiçbişey istemiyoo.ama bebeğimi düşününce kızıyorum kendime inş. bir an önce geçerr şu bulantılarr

bende süt içemiyorum canım ama içim hiç rahat değil sütün adını bile duymak istemiyorum

bende süt içemiyorum canım ama içim hiç rahat değil sütün adını bile duymak istemiyorum

evt aynen bende süt içemiyorum.hem tadından hemde gaz yapıyo çokkkafamçokkarıştı ama onun yerine yoğurt yiyebiliyorsan ye çünkü oda sütün yerini tutuyoo ben öyle yapıyorum hergün büyük bi kase yoğurt yiyiyorum ara öğün olarak.

slm kızlar. kullandığınız bütün bu ilaçları doktor mu verdi?benim doktor folik asit bile vermedi.ilaç taraftarı değilim yediklerine dikkat et besinlerle almaya çalış dedi.10 haftalık olduk daha hiç test falan da yapılmadı.ama 12.haftaya kadar gebelik paneli diye bi bölüm var formda onları yaptır dedi. bi de 2li taramayı yapmayacakmış sadece ense kalınlığına bakacağım o kadar dedi. ne kadar rahat bir adam bu böyle ya.

Minozcum benim doktorum folik asit bide haftanın 3 günü kullanayım diye Elevit diye bir multivitamin verdi..Doktorom bir sürü tahlil de verdi ona göre vücudumda ne eksik var bakacakmış..Seninkinin hiçbirşey istememesine anlam veremedim..Mesela haftaya da down sendromu için ikili teste gireceğim..Başka bir doktora gözükme ihtimalin varsa bir kontrole gitsene canım..

yok cnm sen doktoruna bak.benimki de hiçbir ilaç vermedi çünkü benim hiç bir eksik çıkmADI KANSIZLIK,DEMİR EKSİKLİĞİ VS. multivitamin verdiydi başka doktor ben de arştırdım ilk üç ay folik asit dışı hiçbir ilaç kullanmamak gerekiyor.folik asiti de şu yüzden vermemiş olabilir hamileliğinden 3 ay önce baslaman gerkiyor ve folik asitin 8.haftaya kadar etkisi var.ben de hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı 2-3 haftadır kullanıyrm folik asit ama 8.haftadan sonra etkisi yokkk.sen ilaç vermiolar diye korkma 3.aydan sonra verecek artık gör bak:)

cnm bence bir araştır banada bir dr multi-tabs vermişti ama ilk üç ay folik asit dışı hiçbirşey kullanılmamalı ben çok araştırdım sordum kaç tane doktora gittim.doktorlar ilaç şirketleri ile anlaşıyorlar o yüzden yazıyorlar bu vitamin haplarını.3.aydan sonra zaten kullanıcaz.ilk üç ay çok tehlikeli

bu arada vajinal ultrasondan korkmayın kızlar bebeğe hiçbir zararı yok

olur mu cnm zararı yok arkadaşım tabiki var.bebek küçükken ilk aylarda yani çok sakıncalı değil ama vajinal ultrasonu çok iyi bilen bir doktorun yapması gerek onuda.kaç doktor bugüne kadar vajinal ultrasonu yapamayıp keseye dokundurup kaç annenin bebeklerini kaybetmesine sebep oldu biliyor musun?

cnmm iyi yapmışsın artık zaten folik asitin bi yararı yok.8.haftadan sonra.ben de aynı beni de o mu şişiriyor acaba

cnm kussan nolcak biz 3 kız kardeşiz annemin 3 müzde de midesi bulanmamış bir de bulanırsa kızdır diolar.bende hiç anneme çekmemişim öğlen başlayıp yatana kadar sürekli bulantı.Allah bilir artık cinsiyeti ama inşallah kızdır esracım gönlüne göre olsun:)

doktorunu deiştirmeni öneririm hiçbir dr yoktur ki ikili test taraftarı olmasın ve hiç bir besinle günlük alman gerekn folik asiti karşılayamazsın delimi bu bence deiştir enazından bi kere başka dokr,tra git kıyasla sölediklerini
ikili testinide mutlaka yaptırmanı öneririm:)

ama hayatım 8.haftadan sonra folik asitin bi yararı yok biliyosundur.ama tabiki ikli test yapılmalı.en iyisi ben onuda bi araştırayım

cnm benim benim ilk hamilelğim okadar rahattıki,hiç bulantım kusmam tiksintim olmadı,çok çok rahat geçmişti
hani diolar ya cinsiyet farklı olduunda hamilelik bir öncekinden deişik olur die
bunda çok hafif bulatılarım oluodu ama kuscak kadar deil
bide hamile kaldıımı öğrenmeden iki hafta öncesi bel ağrısı başladı bende o da bebekten mi acaba die düşünüorum
hani bu defa kusma falan olursa cinsiyetten yana sevincem de onun için diorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…