bsközberk burdamısın canım gittinmi sende????
benim de 23 nisan.cinsiyeti benim içime erkek gibi doğuyor hayırlısı bilmem.12.hafta erken galiba cinsiyeti için.ah bi gelsek o 12.haftaya hem düşük tehlikem bitecek hem belki de mide bulantılarım geçecek bazen çok kötü oluyorum.antalyada nerde öğretmensin cnm?ben akdeniz ünv.mezunuyum 4 sene oldu tabi.
günaydın annişler ve melekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de yatayım bari kimse kalmadı:çok üzgünüm:
selam kızlar benimde doğum 5 şubat gözüküyor
2 temmuzda tekrar kontrolüm var benim pek midem bulanmıyor neden acaba doktora sorucam bu hafta bir gariplik mi var diye benim kuyruk sokumu denilen yerde ağrılar oluyor zaman zaman sizdede oluyormu merak ediyorum
benimde iki kontrolün arası 3 hafta oluyor çok sabırsızım 13 seneden sonra gelen bebeği hergün görmek istiyorum:))
ne güzel mideniz bulanmıyor keşke bizimde öyle olsaydı ben sürekli çıkartıyorum bu yüzdende ilaç kullanmak zorundayım buda iyi bişey değil şanslısınız yani ben bu bulantılardan çokkk hastanede yattım :))
yaa bu aradaaa
folik asit haricinde bi ilaç vitamin felan kullanıomusunuz ve şuana kadar kaç kontrole gittiniz
doktorum bana folbiol verdi
başka vitamin falan vermedi de
mide bulantilarim simdilerde azalmada...daha dogrusu bulantim oluyor ama bikac hafta onceki gibi kusmalarim olmuyor akannehir bir günde 8 kere kustugumu bilirim. doktorum ilac verdi bu durum icin ama simdilerde öyle asiri rahatsiz etmedigi icin almiyorum..
zaten bikac ilac birden aliyorum akannehir bide bu fazla gelir diye düsündüm...
bende sadece folbiol kullanıyorum 12. haftadan sonra vitamine başlanıyormuş canım merak etme ben hiperemezis olduğum için (yani aşırı kusma ) haftada bir gittimm sanırım bundan sonra ayda bir gidicem :))
slm kızlar bende 2011in ilk günlerinde anne olucam ilk bebeğime hamileyim:ecrin_bebek: doğum 19ocak görünüyo ama normal doğum istediğim için tam olarak gününü bilemiyorum.6 haftalıkken vajinal ultrason ile bebeğimi gördüm,kalp atışını da gördük.9haftalıkken kolları ve bacakları belli olmuştu bile
aslında bende sık sık görmek istiyorum ama doktaorum vajinal ultrasondan bakıyor bebeğe zararı olur belki diye kontrolleri bekliyorum. birde ne zaman karnımdan bakıcak acaba merak ediyorum bu sefer gittiğimde soracağım çok şey var not alıp gidicem yoksa bebişi görünce hiçbirşey soramadan geri dönüyorum.aklımı aldı galiba bu bebiş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?