2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

bsközberk burdamısın canım gittinmi sende????

cnm burdayım bana başak diyebilirsin cnm.benim dr balık yağı hapı falan da verdiydi ama bi okudum internette ilk üç ay kullanmayın sakın diyor dr.umu aradım o kullan diyo ben de içmedim.folic plus kullanıorum günde 3 tane 2 hafta anca oluo başlayalı.bebek planlanmadan olduğu için geç başladım.zaten planlasaydık hamile kalmadan 3 ay önce başlardım içmeye.12.haftaya kadar içcem.ben bi de prgynx kullanıyrm düşük tehlikem için

günlerimiz çok yakınmış canım.ben merkezde değil aksu tarafında köyde çalışıyorum.her gün yol sıkıntı oluyor bana da.çok şükür tatil başlıyo da rahat edeceğiz.12. hafta gerçekten benim için de dönüm noktası gibi. bi görsem o günü ohh çekeceğim:)) bulantıların geçer inşallah çok kötü bir şey midenin sürekli karışıp durması.

bilmiyorumkismile
ben de yatayım bari kimse kalmadı:çok üzgünüm:

günaydın başakcım..dün çok bekledim cevap,sonra çıktım atrık,gecede buralardaydım aslında ama nedense yazılarını görmemiştim..
bende folbiol kullanıorum.benmkisi günde bir kez atılıor.
ben aslında planlı hamilelik yaşadım ama ben benim bebeiş olsa bile 6-7 ayı bulur olması diebi dr.a danışıpta folik asit başlamamıştım.
şansımdan ilk ay çıktı geldi minik balıqım:))
bana vitamin falan bişiy vermedi dr.
bırak tahlil bile istemedi.
zaten iki kez gittim,sordum ikinci gidişimde tahlil falan gerek yokmu die,sağlık ocağınıza hem kayıt olun,hem tahlillerinizi yaptırın demişti
bnde sağlık ocağında yaptırdım
biraz kansızlık birazda israr yolu enfeksiyonu çıktı ama tedavi için erkenmiş.
doktorumda hamileydi-doğum iznine ayrıldıı için tam ikili test vakti kaldım ortada
nihayet bi dr buldum ya bakalım hafta salıya randevu alabildik
iple çekiorum şimdi bebişimi görcem
ikili test yapılcek bide
hayırlısı artıkım yaa:))))

yaa keşke benimde bulansa midem kussam falan yaaa
ben kız bebiş is-ti-o-rum allah'ımmmmmmmmmmmmmmmbilmiyorumkismile

selam kızlar benimde doğum 5 şubat gözüküyor
2 temmuzda tekrar kontrolüm var benim pek midem bulanmıyor neden acaba doktora sorucam bu hafta bir gariplik mi var diye benim kuyruk sokumu denilen yerde ağrılar oluyor zaman zaman sizdede oluyormu merak ediyorum

slmlar benimde dogum 5 Subat gözüküyor olumunekankayizsmile
Neguzel senin kontrolüne az kalmis benimki en son 15 hazirandi.simdide 15 temmuzda eyvahedigeldismile 4 hafta da bir cok uzun geliyor acikcasi bilmiyorumkismile ..
kuyruk sokumu agrin icin yardimci olamicam hamileligin ilk haftalarinda olurmu bilmiyorum iyisimi doktora sor senbilmiyorumkismile

ne güzel mideniz bulanmıyor keşke bizimde öyle olsaydı ben sürekli çıkartıyorum bu yüzdende ilaç kullanmak zorundayım buda iyi bişey değil şanslısınız yani ben bu bulantılardan çokkk hastanede yattım :))

mide bulantilarim simdilerde azalmada...daha dogrusu bulantim oluyor ama bikac hafta onceki gibi kusmalarim olmuyor akannehir bir günde 8 kere kustugumu bilirim. doktorum ilac verdi bu durum icin ama simdilerde öyle asiri rahatsiz etmedigi icin almiyorum..
zaten bikac ilac birden aliyorum akannehir bide bu fazla gelir diye düsündüm...

yaa bu aradaaa
folik asit haricinde bi ilaç vitamin felan kullanıomusunuz ve şuana kadar kaç kontrole gittiniz
doktorum bana folbiol verdi
başka vitamin falan vermedi de

bende sadece folbiol kullanıyorum 12. haftadan sonra vitamine başlanıyormuş canım merak etme ben hiperemezis olduğum için (yani aşırı kusma ) haftada bir gittimm sanırım bundan sonra ayda bir gidicem :))

aslında bende sık sık görmek istiyorum ama doktaorum vajinal ultrasondan bakıyor bebeğe zararı olur belki diye kontrolleri bekliyorum. birde ne zaman karnımdan bakıcak acaba merak ediyorum bu sefer gittiğimde soracağım çok şey var not alıp gidicem yoksa bebişi görünce hiçbirşey soramadan geri dönüyorum.aklımı aldı galiba bu bebiş:)))

slm kızlar bende 2011in ilk günlerinde anne olucam ilk bebeğime hamileyim:ecrin_bebek: doğum 19ocak görünüyo ama normal doğum istediğim için tam olarak gününü bilemiyorum.6 haftalıkken vajinal ultrason ile bebeğimi gördüm,kalp atışını da gördük.9haftalıkken kolları ve bacakları belli olmuştu bile

ben hiperemezisim canım (aşırı kusma:) mide asitim bile kalmıyor günde 10-15 defa arası oluyordu ama şuan 12. haftadayım azaldı ama yinede kullanıyorum yoksa bişey yiyemiyorum doktor 14. haftada geçer dedi ama bakalım hayırlısı aman tek sağlıklı olsunlarda ben razıyım diyorum kusmalara :))

bende sadece folbiol kullanıyorum 12. haftadan sonra vitamine başlanıyormuş canım merak etme ben hiperemezis olduğum için (yani aşırı kusma ) haftada bir gittimm sanırım bundan sonra ayda bir gidicem :))

bende folbiol kullanıyorum ama yarım tablet birde elevit diye vitaminim var günde birkez kullanılan.ayrıca düşük telikesine karşı önlem olarak crinone jel ve fragmin diye iğnem var ama çok şükür 8.haftadayız henüz bir sorunla karşılaşmadık.

ayy süper yaa siz neguzel 9. haftasini felan görmü$sünüz...benim ilk randevu 7+2 haftalikkendi...bidahaki randevuda 11 haftalik felan olmus olucam Allahin izniyle bilmiyorumkismile keske evdede bi ultrason aletimiz olsada hic olmazsa kalp atislarini felan duysak kaydirigubbakcemile3

benimde vajinalden bakıyor kendi doktorum ama tıp merkezinde hep karnımdan baktılar sıkışık gidersen karnındanda görebilirsin bende unutuyorum yarın ikili testim var nasipse bi kağıda yazıcam bütün sorularımı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…