canım ben sezeryan oldum ama şöyle ki
benm oğlum tedaviyle oldu
2haftaya bir kontrole gittim geldim afyondan ıspartaya
dr normal doğum taraftarıyım diodu
bnde normal istiodum ama korkmuoda deildim
sonra 33 haftalık olunca gittim drum 1hafta sonra gel dedi
34haftalık gittim 10 gün sonra gel dedi
gittim emin oldum artık bebeğin gelişimi durmuş iki önceki geldiğinden beri 33 haftalık çıkıo gelişmio dedi
hemen yatışım yapıldı
sürekli nts ye bağlandım dr5 herşey yolunda gittiği sürece 4 gün beklicez dedi 3.gün vajinal muayene yaptı nedenini sordum normal doğum için açılma varmı die dei
ama açılma hiç yokmuş
o yüzde ertesi sabah erkenden sezeryan oldum
iyikide sezeryan olmuşum o gece sabaha kadar uyumadım heyecandan
abdestimi aldım,yasinimi okuum dualar ettim
sabaha karşı duş aldım,yeniden abdestimi aldım girdim sezeryana8de girdim 8:15te oğlum doğmuş 9:15gbi ben çıkmışım ama oğlum öğleden sonra geldi yanıma:))) herzaman sölüorum belki iyi değil ama bir değil 10 çocuum olsa yine sezeryan derim ani olmuyo bikere herşyini hazırlayıp giriosun:))
sen nası düşünüosun peki cnm?
canım ısparta da doktorun kimdi acaba
canım böle diosun tabiki can taşıoruz rabbim kimsetyi o tercihi yapmak zorunda bırakmasın tabide sadece kürtaj oluruz die bakılmıoki tahlillere testlere
mesela bi problem çıksa ve sen bu problemi bilerek doğumuna girsen yada başka bi şehrdeydin doğum başladı hastane gitsen,böle böle sorun var benm bebeğimde ona göre desen,erken teşhis demi yapılamaz?? erken teşhis hayat kurtarır arkadaşlar unutmayın.testler tahliller kürtaj olunsun die değil zaten tercih size kalıor o vakit ama neyle karşı karşıyasınız onu bileceksiniz,neyle nasıl mücadele etmeniz gerekecek bunları araştırmak öğrenmek için bi fırsat değilmidir bu testler tahliller
nolur geniş düşünün arkadaşlar
en başta ve en sonda rabbime emaet yavrularımız tabiki:)))
sen yanlış anladın galiba yazdıklarımı.dedim ki 3lü tarama 2li taramanın daha kapsamlı hali.yani bu 2li test yapılmayınca doğuma kör cahil olarak gitmiyorsun.dediğim gibi erken teşhis hiçbir işe yaramıyor çünkü bunun tedavisi yok. farkındaysan bu testle sadece down sendromu veya daha farklı genetik hastalıklar tespit ediliyor.doğum dahil bilirsen dğiştirebileceğin hiçbir aşama yok.
galiba şubat sonu geliyor benimki :} daha doktora gitmedim evde test yaptım heyecanlanmıyım diyorum olmuyor kısmet :}
zaten bnde sadece ikili veya üçlü test içöin konuşmamıştım ki
ikili test yapılıo bi şüphe görülürse üçlü test yapılıo bunuda ikimizde bilioruz ve dediğim gbi sadece ikili ve üçlü test için konuşmamıştım ben
slm cnm.nerlerdesin bugün sesin çıkmadı hiç
cnm ben girdim bir ara ama sen yoktun zaten saat 13:00e kadar okulda oluyrm şükür bitio yarın.bi de benim çok midem bulanıoooo:çok üzgünüm:
ben bu hafta rapor aldım canım ya gidemedim valla.hergün 40 km yol gidiyorum dolmuşlarda paldır küldür.dayanamadım artık sonuna.nane limon falan kaynatıp içtin mi mide bulantısına?ya da kekik yağı?çok acı ama azıcık bile alsan ağzına rahatlatıyo
cnm anlıyorum seni bende buraya atanmadan önce manisa selendide çalışıodum dağ başında bi köyde kaldım 1,5yıl son zamanlar ilçeden gittim geldim o uzun yolu.ben herşeyi denedim iyi gelmio kusma yok ama öğlen bi başlıo hiç geçmio bulantı.usandımmm valla önceden ağlıordum hergün bebeğim üzülmesin die ağlayamıyorum da artık
ben 1 hafta çektim o bulantıyı ama çok haklısın valla insanı canından bezdiriyor.ama sıcak suya kekik ıslat acıtana kadar bekle öyle iç bakalım.bende işe yaramıştı.çubuk kraker de çok güzel bastırıyor bulantıyı.
şimdi eşim nane-limon yapıverio cnm biraz iyi gelse bari.çubuk kraker bana hiç iyi gelmiyorrr.branşın ne cnm?kaçıncı senen
branş ingilizce.4.senem dolacak.sen akdenizden mezun olduğuna göre sınıf öğretmenisin.doğru mu tahminim?:))
yok cnm anasınıfı benim ben girdiğim sene yeni açılmıştı akdeniz üniversitesinde okul öncesi öğretmenliği.2007de mezun oldum hemen atandım benim de 3.sene doluor
valla çok güzel branşın.şu anda da o kadar rahatsınız ki istediğin her yere çıkar tayinin.evine yakın çalışıyorsundur ne güzel:))ahh ah hayal gibi.şimdi bebekle de yol hiç çekilmeyecek ben ne yapacağım onu düşünüyorum
cnm merkezde çalışıyorum ben ama çok da rahatım diyemem okulun çevresi çingene ve kürtlerden oluşuyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?