2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

canım ısparta da doktorun kimdi acaba

canım ısparta da doktorun kimdi acaba

rabbim bir değğil bin kere razı olsun ondan,allahm ccennetini nasip etsin hocamın
ısparta süleyman demirel üni.doçent dr okan özkaya
şiddetle tavsiye ederim özellikle bebek ve kadın hastalıkları konusunda :)))
çok ilgili çokda inançlı bir dr

sen yanlış anladın galiba yazdıklarımı.dedim ki 3lü tarama 2li taramanın daha kapsamlı hali.yani bu 2li test yapılmayınca doğuma kör cahil olarak gitmiyorsun.dediğim gibi erken teşhis hiçbir işe yaramıyor çünkü bunun tedavisi yok. farkındaysan bu testle sadece down sendromu veya daha farklı genetik hastalıklar tespit ediliyor.doğum dahil bilirsen dğiştirebileceğin hiçbir aşama yok.

galiba şubat sonu geliyor benimki :} daha doktora gitmedim evde test yaptım heyecanlanmıyım diyorum olmuyor kısmet :}

zaten bnde sadece ikili veya üçlü test içöin konuşmamıştım ki
ikili test yapılıo bi şüphe görülürse üçlü test yapılıo bunuda ikimizde bilioruz ve dediğim gbi sadece ikili ve üçlü test için konuşmamıştım ben

ikimiz de birbirimizi yanlış anlamışız o zaman:))ben 2li den bahsettiğim için sen de onu kastediyorsun sandım ondan açıklamak zorunda kaldım. değilse haklısın yani normalde annenin vücudundaki eksiklikleri belirleyip ona göre önlem almak için testler şart. bir arkadaşımın tüm gebelik boyunca tiroid testleri yapılmadığı için bebek doğuştan tiroid hastası oldu.el kadar bebek ilaç kullanıyordu. lmaz:

cnm ben girdim bir ara ama sen yoktun zaten saat 13:00e kadar okulda oluyrm şükür bitio yarın.bi de benim çok midem bulanıoooo:çok üzgünüm:

ben bu hafta rapor aldım canım ya gidemedim valla.hergün 40 km yol gidiyorum dolmuşlarda paldır küldür.dayanamadım artık sonuna.nane limon falan kaynatıp içtin mi mide bulantısına?ya da kekik yağı?çok acı ama azıcık bile alsan ağzına rahatlatıyo

cnm anlıyorum seni bende buraya atanmadan önce manisa selendide çalışıodum dağ başında bi köyde kaldım 1,5yıl son zamanlar ilçeden gittim geldim o uzun yolu.ben herşeyi denedim iyi gelmio kusma yok ama öğlen bi başlıo hiç geçmio bulantı.usandımmm valla önceden ağlıordum hergün bebeğim üzülmesin die ağlayamıyorum da artık

ben 1 hafta çektim o bulantıyı ama çok haklısın valla insanı canından bezdiriyor.ama sıcak suya kekik ıslat acıtana kadar bekle öyle iç bakalım.bende işe yaramıştı.çubuk kraker de çok güzel bastırıyor bulantıyı.

şimdi eşim nane-limon yapıverio cnm biraz iyi gelse bari.çubuk kraker bana hiç iyi gelmiyorrr.branşın ne cnm?kaçıncı senen

branş ingilizce.4.senem dolacak.sen akdenizden mezun olduğuna göre sınıf öğretmenisin.doğru mu tahminim?:))

yok cnm anasınıfı benim ben girdiğim sene yeni açılmıştı akdeniz üniversitesinde okul öncesi öğretmenliği.2007de mezun oldum hemen atandım benim de 3.sene doluor

yok cnm anasınıfı benim ben girdiğim sene yeni açılmıştı akdeniz üniversitesinde okul öncesi öğretmenliği.2007de mezun oldum hemen atandım benim de 3.sene doluor

valla çok güzel branşın.şu anda da o kadar rahatsınız ki istediğin her yere çıkar tayinin.evine yakın çalışıyorsundur ne güzel:))ahh ah hayal gibi.şimdi bebekle de yol hiç çekilmeyecek ben ne yapacağım onu düşünüyorum gelecek dönem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…