2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

benim ablamdada öle olmuştu acayip kalçaları çıkmıştı kız dedik 3. ayda doktor 5. aya kadar kız dedi sonra nur topu gibi bir oğluşumuz oldu
merakta ediyorum ama annesine göstermemekte kararlı sanırım 2 seferdir göstermedi:)) bebişimi severken bi kız diye seviyorum bi erkek diye :))

yo bilmiyorum ki:))inşallah kızın olur cnm bir oğlun varmış zaten ne güzel olurrrr.kızlar ayrı bir tatlı oluyor zaten giydirmesi cicili bicili ne bilim ben kız öğrencilerimi daha çok seviyrm.

inşallah sevmediğim halde bebiş istiyor diye neler yiyorum zaten bir bilsen.damak tadım değişti.bebek babası gibi iyice şeyleri sevcek:)))

afiyet olsun miniğe :))ye annesi ye :) sen şimdi canın ne çekerde yersen bebekde doğduktan sonra o yediklerini çok sevio biliomusun:)))

yo bilmiyorum ki:))inşallah kızın olur cnm bir oğlun varmış zaten ne güzel olurrrr.kızlar ayrı bir tatlı oluyor zaten giydirmesi cicili bicili ne bilim ben kız öğrencilerimi daha çok seviyrm.

ayy ağzından bal damlıo yaaa
inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin tabi
ben lisedeyken toka biriktirme hastalığına tutulmuştum.biriktirdimde biriktirdim.koliye hepsini ayrı kategoriye ayırıp kolileyip bantladım
herkes napıcan derdi bnde kzıım olunca hepsini ona takıcam derdim
allah'ım toklarım kolinin içinde kzıımı beklio
hakkımda hayırlısı olacaksa kzııma kavuştur beni ya rabbim :)))))
sapıttım iyice doğduğu gün takıcam tokayı saçına ehüheheh:)))

afiyet olsun miniğe :))ye annesi ye :) sen şimdi canın ne çekerde yersen bebekde doğduktan sonra o yediklerini çok sevio biliomusun:)))

anammm yandık dürüm,pide,lahmacun,tulum peyniri kısacası hamileliğimden önce zorla yediğim hatta yemediğim şeyler:)))babasıyla oturup yesinler artıkkkkaydirigubbakcemile3

rabbim gönlünüzdeki nasip eyler inşallah canım bi kız bi oğlan tamamdır :))) aslında kız çocukları daha hayırlı oluyorlar anneye daha yakın oluyorlar ama zaman kötü gelecekte nasıl olur bilemiyorum

anammm yandık dürüm,pide,lahmacun,tulum peyniri kısacası hamileliğimden önce zorla yediğim hatta yemediğim şeyler:)))babasıyla oturup yesinler artıkkkkaydirigubbakcemile3

:)) yandın desene
hamişlik bitince yine sevmiceksin onları
evde lahmacun kokusu çekeceksin
ben yemedim hiç ama benm oğlumda kokoreç yiyo babasıyla:)) ıyğğğ

sohbete doyum olmaz benim uyku vaktim geldi haftasonuna kadar yokum kızlar inşallah güzel haberler veririm size kendinize ve bebişlerinize iyi bakın Allaha emanet olun....

göstermiosa kızdır kesin
hep öyle olur
hatta 5,5 6.ayında öğrenenler var
erkekler ikinci ayın sonundan itibaren gösterio
relaxlar yani bu konuda
gizli saklı yok :)))

erkek evlat hastalıkta yanında kız evlatta her zaman lazım allah hayırlı evlat sonrada hayırlı gelinler hayırlı damatlar nasip etsin her ikiside lazım tabi
ama zaman kötü evet kzı erkeği kalmadı tabi ama
nasıl yetiştirmeli nasıl korumalı kötülüklerden kötü niyetlerden değilmi

bende geçen gün nerdeyse bir bütün ekmek kokoreç yedim nolcak benim halim(((

afiyet olsun canım
daha bünye bebeğe yeni alışıo ya ondan bu iştah
ben iki haftada 4kilo almıştım
ama sonra azaldı biraz iştahım sonra 2kilo 700 e geriledi aldıım kilo.bi süre sonra geçicek iştah normale döncektir

yaa bu aradaaa
folik asit haricinde bi ilaç vitamin felan kullanıomusunuz ve şuana kadar kaç kontrole gittiniz
doktorum bana folbiol verdi
başka vitamin falan vermedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…