2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

aaa ne tesadüf ben de teraziyim.ve gerçekten oğlaklarla hiç anlaşamam. kovalara bayılırım en iyi anlaştığım burç.ama oğlaklar inatçı olsa da tuttuğunu koparıyor ya. lider ruhlu oluyorlar.

aaa çok sevindim terazi kadınları çok güzel,çok sosyal,çok sanatsal vs.... olurlar.ben çok mutluyum terazi burcu olduğum için.sen nasıl oldu da bir oğlak erkeğiyle evlendin cnm?nasipten öteye....

aaa çok sevindim terazi kadınları çok güzel,çok sosyal,çok sanatsal vs.... olurlar.ben çok mutluyum terazi burcu olduğum için.sen nasıl oldu da bir oğlak erkeğiyle evlendin cnm?nasipten öteye....

ay sorma canım yaa kaydirigubbakcemile3 valla burç uyumlarına bakardım düşünmeyin bile diyordu bize:)))))) hiç anlaşamayız kafalar tamamen zıt.ama bi şekilde birbirine saygı duymayı öğrenince sorunlar azalıyor. ilk erkek arkadaşım.lise 2 de çıkmaya başladık 6 seneden sonra evlendik.o zamanlar daha çok kavga ederdik.çok şükür birbirimizi anlamaya başladık artık.

merhaba kızlar dün doktora gittim şükürler olsun kalp atışlarını gördüm herşey yolundaymışalkisalkisalkis doktorum sabahtan kan ve idrar testi yaptırmam gerektiğini söyledi bu sabah test işlemlerini hallettim sonuçlar temmuzun 9unda çıkacak o zaman doktorla tekrar görüşeceğim buarada ikili test için 23 temmuza randevu verdi
umarım hepimiz sorunsuz hamilelik geçirir ve sağlıklı meleklerimizi kucağımıza alırızopuyorumnanaktan

bulantı falan benmde olsa keşke de cinsiyetten emin olabilsem bi nebzecik :)

bulantı cinsiyeti belirlemiyorki tatlım her hamilelik kendine özgü benim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı ve bi kızım var aynı dönemde hamile kalan bi tanıdığımız mide bulantısından bi şey yiyemedi ama onunda bir kızı oldu şuan ikinci gebeliğim ve mide bulantım yine yok herşey aynı ama bi tek fark var bu defa tatlı değil sürekli acı yiyorumopuyorumnanaktan
Allah hepimizin gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

dr.unu tebrik ettm kendimce,son zamanlarda tahlil istedi diye duyduum ilk kişisin canım :)
neden okadar geç çıkıomuş bu sonuçlar,normal kansızlık demir eksikliği,idrar enfeksiyonu gbi basit tarama testi değil mi acaba???

canım bulantı ve kusmayı şu yönden keşke olsa dedim,ilk bebeğimdede bulantım kusmam olmadı hep ekşi ve tuzlu yedim,
şimdiyse ilk haftalarda hafif bulantı,kusma hiç olmadı,bel ağrısı ve yine ekşi ve tuzluya eğilimim varda cinsiyet yine aynımı die kusma bulantı olsun istedim :!!
ama hamilelikleri farklı geçip bebeklerinn cinsiyeti aynı olan annelerimizde var:))
hakkımda hayırlsıın istiyorum,
rabbim elini ayağını kusursuz versinde
varsın bi oğlum daha olsun:)))))))))))))))))))))

cnm çok sevindim gözün aydın.benim de bugün akşamüstü kontrolüm umarım bebiş iyidir ve umarım düşük tehlikem geçmiştirbakalım 2li test için beni ne zaman çağıracak?

bu arada günaydın kızlar....tatile girdik ben niye hala sabahın köründe uyanıyorum ya(((bebişim bana çekmez inşallah

günaydın canım. madem erken kalkıyorsun öğlen güzellik uykusuna yatarsın sen de:)) daha bi tatlı oluyor öğle uykusu.

yatmazmıyım cnm sürekli uyuyorum zaten midemi unutmak için ama kendimi bildim bileli hep çok erken kalkarım.kızıyorum bu yüzden kendime.eşim öğlene kadar uyur ben erkenden kalkar sıkılırımmm tek başıma sonra da:))

evet tatlım normal testler troid, şeker, demir eksikliği, kan sayımı, idrar yolu enfeksiyonu için istediği testler) sonuçların çıkma tarihleri değişiyor ayın 9una kadar tümü çıkacak ve doktorla görüşeceğim)
evet tatlım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda cinsiyet farketmez ama yinede insanın yüreği birini daha fazla istiyor mesela benim bir kızım var ikinci bebeğim erkek olursa iyi olur diyorum ama hayırlısı tabiki))

cnm çok sevindim gözün aydın.benim de bugün akşamüstü kontrolüm umarım bebiş iyidir ve umarım düşük tehlikem geçmiştirbakalım 2li test için beni ne zaman çağıracak?

bende herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim)) bebişin iyidir merak etme akşamüstü güzel haberlerini bekliyoruz düşük tehliken inşallah geçmiştiropuyorumnanaktan

arkadaslar ıkılı testını yaptırdınız mı yaptırdıysanız kacıncı haftada yaptırdınız

canım ben şuan tam 12+0 haftalık hamişim.aslında bu hafta bugüne yada yarına gitmeyi düşünüodum ama yeni bi doktora gideceğim için dr.dan bugün ve yarına randevu ayarlayamadık.önümüzdeki salı gidicez allah izin verirse.aslında bnde tedirginim.çünkü 11+0 ile 11+6 günler arası tam 12. hafta oluo.yani ben yarından itibaren 13.haftama girmiş oluorum.salı günü de geç kalmış olmaktan korkuorum..
tam 12.hafta die biliorum.sizler yaptırdınızmı ??

ikili testlerini yaptıran arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlükkken yaptırdınız ve yapılacak sizin ikili testiniz?
yazarsanız çok makbule geçecek :)

arkadaslar ıkılı testını yaptırdınız mı yaptırdıysanız kacıncı haftada yaptırdınız

cnm bende bugün gittim kontrole ikili test için ayın 13 üne gün verdi.13.haftalık oluo o zaman bebek.ikili test 11-14.haftalar arasında yapılıyor ense kalınlığına bakılıor ya bebek o zaman kafasını kaldırıormuş cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…