aaa ne tesadüf ben de teraziyim.ve gerçekten oğlaklarla hiç anlaşamam. kovalara bayılırım en iyi anlaştığım burç.ama oğlaklar inatçı olsa da tuttuğunu koparıyor ya. lider ruhlu oluyorlar.
aaa çok sevindim terazi kadınları çok güzel,çok sosyal,çok sanatsal vs.... olurlar.ben çok mutluyum terazi burcu olduğum için.sen nasıl oldu da bir oğlak erkeğiyle evlendin cnm?nasipten öteye....
11 +5 hamıleyım arkadasım
bulantı falan benmde olsa keşke de cinsiyetten emin olabilsem bi nebzecik :)
merhaba kızlar dün doktora gittim şükürler olsun kalp atışlarını gördüm herşey yolundaymışalkisalkisalkis doktorum sabahtan kan ve idrar testi yaptırmam gerektiğini söyledi bu sabah test işlemlerini hallettim sonuçlar temmuzun 9unda çıkacak o zaman doktorla tekrar görüşeceğimbuarada ikili test için 23 temmuza randevu verdi
umarım hepimiz sorunsuz hamilelik geçirir ve sağlıklı meleklerimizi kucağımıza alırızopuyorumnanaktan
merhaba kızlar dün doktora gittim şükürler olsun kalp atışlarını gördüm herşey yolundaymışalkisalkisalkis doktorum sabahtan kan ve idrar testi yaptırmam gerektiğini söyledi bu sabah test işlemlerini hallettim sonuçlar temmuzun 9unda çıkacak o zaman doktorla tekrar görüşeceğimbuarada ikili test için 23 temmuza randevu verdi
umarım hepimiz sorunsuz hamilelik geçirir ve sağlıklı meleklerimizi kucağımıza alırızopuyorumnanaktan
bu arada günaydın kızlar....tatile girdik ben niye hala sabahın köründe uyanıyorum ya(((bebişim bana çekmez inşallah
günaydın canım. madem erken kalkıyorsun öğlen güzellik uykusuna yatarsın sen de:)) daha bi tatlı oluyor öğle uykusu.
dr.unu tebrik ettm kendimce,son zamanlarda tahlil istedi diye duyduum ilk kişisin canım :)
neden okadar geç çıkıomuş bu sonuçlar,normal kansızlık demir eksikliği,idrar enfeksiyonu gbi basit tarama testi değil mi acaba???
canım bulantı ve kusmayı şu yönden keşke olsa dedim,ilk bebeğimdede bulantım kusmam olmadı hep ekşi ve tuzlu yedim,
şimdiyse ilk haftalarda hafif bulantı,kusma hiç olmadı,bel ağrısı ve yine ekşi ve tuzluya eğilimim varda cinsiyet yine aynımı die kusma bulantı olsun istedim :!!
ama hamilelikleri farklı geçip bebeklerinn cinsiyeti aynı olan annelerimizde var:))
hakkımda hayırlsıın istiyorum,
rabbim elini ayağını kusursuz versinde
varsın bi oğlum daha olsun:)))))))))))))))))))))
cnm çok sevindim gözün aydın.benim de bugün akşamüstü kontrolüm umarım bebiş iyidir ve umarım düşük tehlikem geçmiştirbakalım 2li test için beni ne zaman çağıracak?
arkadaslar ıkılı testını yaptırdınız mı yaptırdıysanız kacıncı haftada yaptırdınız
arkadaslar ıkılı testını yaptırdınız mı yaptırdıysanız kacıncı haftada yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?