2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

bulantı falan benmde olsa keşke de cinsiyetten emin olabilsem bi nebzecik :)

ah güzzelim kıyamam ama alakası yok bulantıyla.benim okulda öğretmen arkadaşların bir oğlu bir kızı olan var ikisindede bulantı olmamış.dua edicem bebişinin kız olması için.iyiki de bulantın yok inan zor dayanıyorummm

ama 22 ocaktan önce doğarsa kova olmucak((((benim 28 ocak gözüküyor doğum ama bellimi olur normal mi sezeryanmı olacaına göre değişebilir.inşallh bekler 22 ocaktan sonrayı

ama 22 ocaktan önce doğarsa kova olmucak((((benim 28 ocak gözüküyor doğum ama bellimi olur normal mi sezeryanmı olacaına göre değişebilir.inşallh bekler 22 ocaktan sonrayı

ben kesinlikle sezeryan istediğim için erken alınabilir.ne yapalım kısmet artık.inşallah ikimizinki de kova olur. bu arada çin takvimine göre benimki de erkek. eşim erkek olmasını çok istiyo.ben de kız istiyorum. benim ailem ikiye ayrıldı yarısı kız diyo yarısı erkek herkes iddiaya girdi:)) ben şimdiye kadar hiç yanılmadım diyenlerin bazılar kız diyo bazıları erkek. aman top ettiniz çocuğumu rahat bırakın artık diyorum:))

aslında bişi diyimmi cnm hiç çok benzer özelliktekiler birbirini bulmuolar zaten bulsalar bile evlenmiolar evlenseler bile geçinemiolar.farklı karakterler ilgiler olunca birbirini tamamlıyorlar galiba.benim de eşim bana çok zıt karakter:)))ben kıpır kıpırımdır deli doluyumdur eşim tam aksime benim monoton yatmayı,uzanmayı,dinlenmeyi çok sever.hatta hamilelik tam bana göreymiş diyip duruo ne de olsa yatıp durmak ona göre çok hoş bişi:)))

bende hiç anlaşamam teraziyim ben oğlak en zıt burcum.siz zıt kutuplarmı çektiniz birbirinizi yoksa?

aaa ne tesadüf ben de teraziyim.ve gerçekten oğlaklarla hiç anlaşamam. kovalara bayılırım en iyi anlaştığım burç.ama oğlaklar inatçı olsa da tuttuğunu koparıyor ya. lider ruhlu oluyorlar.

tşkler canım hakkımızda hayırlısı olsun ben çok doğuracam bu cinsiyet belli olana kadar bu gidişle zaten:))))
umarım benmde öyle arkadaşınıki gbi olur,hamilelik gidişatları benzer ama cinsiyet farklı olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…