ÜFF YAA keşke benmde olsa :)))
valla çok güzel branşın.şu anda da o kadar rahatsınız ki istediğin her yere çıkar tayinin.evine yakın çalışıyorsundur ne güzel:))ahh ah hayal gibi.şimdi bebekle de yol hiç çekilmeyecek ben ne yapacağım onu düşünüyorum
cnm merkezde çalışıyorum ben ama çok da rahatım diyemem okulun çevresi çingene ve kürtlerden oluşuyor(
hmm kötüymüş o zaman.Allah kurtarsın canım.inşallah gönlümüzdeki gibi bir okula düşeriz.bebişlerimiz uğurlu gelir inşallah.
bebişiniz istediğiniz ilk ay geldi mi?sanki öyle okumuştum doğru mu hatırlıyorum?
ne seninde olsa????
hmm kötüymüş o zaman.Allah kurtarsın canım.inşallah gönlümüzdeki gibi bir okula düşeriz.bebişlerimiz uğurlu gelir inşallah.
bebişiniz istediğiniz ilk ay geldi mi?sanki öyle okumuştum doğru mu hatırlıyorum?
cnm biz ağustosda evlendik daha 1 sene bile olmadı yani.eşim bu yaz gezelim sonra düşünürüz çocuk diyordu hatta yaza antalya planları yaptık.annem de beni korkuttu telefonda çocuk hemen olmuo o kadar kolay deil ,korunmayın falan diye.bende eşime bir kez korunmayalım dedim oymuş yani hemen kalmış bebiş.sürpriz oldu.seninki nası oldu?
bulantı falan benmde olsa keşke de cinsiyetten emin olabilsem bi nebzecik :)
bulantı falan benmde olsa keşke de cinsiyetten emin olabilsem bi nebzecik :)
cnm biz ağustosda evlendik daha 1 sene bile olmadı yani.eşim bu yaz gezelim sonra düşünürüz çocuk diyordu hatta yaza antalya planları yaptık.annem de beni korkuttu telefonda çocuk hemen olmuo o kadar kolay deil ,korunmayın falan diye.bende eşime bir kez korunmayalım dedim oymuş yani hemen kalmış bebiş.sürpriz oldu.seninki nası oldu?
tatil planlarınıza hemen dahil olmak istemiş zıpır:)) 2007 şubatta evlendik biz.eşim de ben de asla çocuk istemiyoruz dedik yıllarca.kesinlikle zamanı gelince Allah sevgisini içine akıtmaya başlıyormuş insanın. doğum kontrol hapı kullandığımdan eylül gibi bıraktım vücuttan etkileri atılsın diye. ocak gibi de korunmamaya başladık. ama haptan sonra benim yumurtalıklar düzelemedi bir türlü.alışmış tembelliğe 45-60 günü buluyordu adetlerim.o yüzden bebiş de gecikti.eşim hep ocakta doğsun benim gibi diyordu.onun sözünü dinlemek için beklemiş demekki:))
tatil planlarınıza hemen dahil olmak istemiş zıpır:)) 2007 şubatta evlendik biz.eşim de ben de asla çocuk istemiyoruz dedik yıllarca.kesinlikle zamanı gelince Allah sevgisini içine akıtmaya başlıyormuş insanın. doğum kontrol hapı kullandığımdan eylül gibi bıraktım vücuttan etkileri atılsın diye. ocak gibi de korunmamaya başladık. ama haptan sonra benim yumurtalıklar düzelemedi bir türlü.alışmış tembelliğe 45-60 günü buluyordu adetlerim.o yüzden bebiş de gecikti.eşim hep ocakta doğsun benim gibi diyordu.onun sözünü dinlemek için beklemiş demekki:))
hmmm eşin kova burcumu cnm?ben de hep çocuğum kova burcu olsa keşke derdim en zeki burç çünkü uğraşsam denk getiremezdim.öğrendiğimde buna çok sevinmiştim.birde ocakta anne olcak olmamız güzel annem iyiki sıcaklara denk gelmedin en güzel zamanda doğcak bebek diyor
hmmm eşin kova burcumu cnm?ben de hep çocuğum kova burcu olsa keşke derdim en zeki burç çünkü uğraşsam denk getiremezdim.öğrendiğimde buna çok sevinmiştim.birde ocakta anne olcak olmamız güzel annem iyiki sıcaklara denk gelmedin en güzel zamanda doğcak bebek diyor
eşim oğlak ama bebişimizin burcu şimdilik sürpriz.ya oğlak ya kova olacak.sat göre oğlak ama geriden geliyoruz o yüzden kova görünüyor. ama aslında ben de kova olmasını istiyorum. eşim diye söylemiyorum oğlaklarla hiç anlaşamam:))))
ama 22 ocaktan önce doğarsa kova olmucak((((benim 28 ocak gözüküyor doğum ama bellimi olur normal mi sezeryanmı olacaına göre değişebilir.inşallh bekler 22 ocaktan sonrayı
ben çıkıyorum güzelim.eşim geldi. zemuszemus
bende hiç anlaşamam teraziyim ben oğlak en zıt burcum.siz zıt kutuplarmı çektiniz birbirinizi yoksa?
ah güzzelim kıyamam ama alakası yok bulantıyla.benim okulda öğretmen arkadaşların bir oğlu bir kızı olan var ikisindede bulantı olmamış.dua edicem bebişinin kız olması için.iyiki de bulantın yok inan zor dayanıyorummm
merhaba arkadaslar bende 2011 ın ılk bebegıne sahp olacagım allah ızın verırıse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?