arkadaslar geç oldu ama anca girebildim.bebeğim çok iyiymiş 4 cm olmuş.benim hesaplarıma göre 9+6 ydı doktor 10+4 olduğunu söyledi.düşük tehlikem de artık yok çok mutluyum.artık tek dileğim bulantıların geçmesi...ikili test için 2 hafta sonra bidaha görüşecez.arkadaslar benim dr um balık yağı hapına çok takıntılı ilk ayımda kullanmaya basla demişti ben araştırdım ilk üç ay folik asit dışı bişey kullanmayın diyor heryerde bende kullanmamıştım ama bana baya kızdı.ne doğru ne yanlış bilemiyorummmm
arkadaslar geç oldu ama anca girebildim.bebeğim çok iyiymiş 4 cm olmuş.benim hesaplarıma göre 9+6 ydı doktor 10+4 olduğunu söyledi.düşük tehlikem de artık yok çok mutluyum.artık tek dileğim bulantıların geçmesi...ikili test için 2 hafta sonra bidaha görüşecez.arkadaslar benim dr um balık yağı hapına çok takıntılı ilk ayımda kullanmaya basla demişti ben araştırdım ilk üç ay folik asit dışı bişey kullanmayın diyor heryerde bende kullanmamıştım ama bana baya kızdı.ne doğru ne yanlış bilemiyorummmm
arkadaslar ıkılı testını yaptırdınız mı yaptırdıysanız kacıncı haftada yaptırdınız
gözün aydın canım düşük tehliken geçmiş ne güzel darısı benim başıma benimde yarın kontolüm var bügün 8+6 yız bakalım ne durumda bebiş bizim hesaplarımızla doktorunki neden uymuyorki
bende duydum folik asit bırakılabilir die ama drum deva et dedi
bnde ediorum belki kendim içindir :))
ama ikili teste gerek yok diyen dr olamaz haksızmıyım canm ?
tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş.:))
medeni durum da bekar yazıo da o dikkatimi çekti bu arada :)
merhaba canım ben 11+6 yım bende 8 temmuzda ikili testi yaptırıcam.şimdi senin 9+4 olunca şaşırdım acaba biz geçmi kaldık diye:sm_confused:sen hangi hastaneye gidiyorsun hayatım.bilgi verirsen sevinirimMerhaba Kızlar..Bende 9+4 oldum..Allah nasip ederse 23 Ocakta bebişi kucağıma alacağım...Doktora gittiğimde benim hesaplarıma göre 6+4 düm ama doktor çabuk büyüdüğünü 7+3 olduğumu söylemişti..İleri olmasını da mm ölçüm yapıyor makine otomatik olarak altta kaç haftalık olduğunu yazıyor..İyi sağlıklı olsunda isterse önden gitsin,isterse geriden gelsin a.s 8 Temmuzda ikili test için gideceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..
merhaba canım ben 11+6 yım bende 8 temmuzda ikili testi yaptırıcam.şimdi senin 9+4 olunca şaşırdım acaba biz geçmi kaldık diye:sm_confused:sen hangi hastaneye gidiyorsun hayatım.bilgi verirsen sevinirim
kızlar 6 yıldan sonra geliyo galiba minişim 5 haftalık olcaz pzartesi hem bakılcak çok korkuyorum bi boş gebeliğim oldu kasık ağrım öldürüyo beni benim gibi olanınız varmı sonra düzelirmi? yardım lütfennnnnnnn
benim doktorumda yapmadı ikili testi ense kalınlığına baktı birde burun kemiğine okadar birdeee doktorum dediki ikili test çok yanıltıcı oluyor o yüzden sadece üçlü test çoğu doktorda istemiyormuş enazından tanıdıklarımda istemeyen çok :))) bu arada folik asiti ben 4. ayıma kadar kullanıcakmışım vitamine bile başlamadım bende çok şaşırmıştım ama bu şekilde kullananlarda çok ilginç yani :)))
selam kızlaarrr bir haftadır yoktum annemdeydim :))) ikili test için gittim doktora kan tahliline gerek duymadı ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı çok şükür gayet iyi dedi birde cinsiyetini söledi bir KIZIM olucakmış ilk başta çok şaşırmıştım kendimi oğlum olucak diye hazırlamıştım ama çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunda hadi bakalım darısı sizlere merak edenlere bu arada bugün itibariyle 13 hafta 1 günlük olduk :)))
bu yazını şimdi gördüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm
wuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww süperrrrrrrrrrrrrrr
çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmm yaaaaaaaaaaaaaa
darısı benim benim benim başımaaaaaaaaaaaaa inşallah hayırlısıysaaaa:)))))))))
alalhm bnmde bi kzıım olsun :)))))))))))))))))
maşallah 13.haftada çok erken göstermiş kızın:)))))))))))))))))))))))))))))))))
ilk bebeğinmi canım??
allah tamamına erdirsinnnnnnn:))))))))))))))
sevgilerrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?