2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

arkadaslar geç oldu ama anca girebildim.bebeğim çok iyiymiş 4 cm olmuş.benim hesaplarıma göre 9+6 ydı doktor 10+4 olduğunu söyledi.düşük tehlikem de artık yok çok mutluyum.artık tek dileğim bulantıların geçmesi...ikili test için 2 hafta sonra bidaha görüşecez.arkadaslar benim dr um balık yağı hapına çok takıntılı ilk ayımda kullanmaya basla demişti ben araştırdım ilk üç ay folik asit dışı bişey kullanmayın diyor heryerde bende kullanmamıştım ama bana baya kızdı.ne doğru ne yanlış bilemiyorummmm

cok sevindim canım senin adına haylısıyla atlattınız bundan sonra saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim folikasit ve balık hapını bende kullanıyorum
balık hapını bayadır içiyorum dr demedende
oğluma hergün veriyorummm
bendecede kullan faydası cokkkka.s

gözün aydın tatlım bebğinin gelişimi oldukça iyi ve düşük tehliken geçmiş çok sevindimopuyorumnanaktan bulantılar 12.haftadan sonra yavaş yavaş geçiyormuş diye duymuştum umarım biran evvel geçer hamileliğin keyfini çıkarırsın:lepi: balık yağını doktorun önerdiyde mutlaka kullanmalısın bence balık yağı faydalıdır bebeğe yada sana bi zararı olacağını düşünmüyorumCADIARZU

kızlar balık yağı hapını zaten kullanıcam da 3 aydan sonra.ilk üç ay zararlı diyor internetten araştırdığımda.hangi balık yağı hapını kullanıyorsunuz peki ve kaç tane alıorsunuz günde?

ben balık yağı kullanmıyorum ilk hamileliğimdede kullanmadım çünkü gittiğim hiçbir doktor öyle birşey demedi ama balığı sağlığım için haftada 1-2kere mutlaka yerim hamile olsamda olmasamdabayanssulusmile balık yağının faydalarını duydum ama hiç kullanmadımCADIARZU doktorun neden illa balık yağı hapı kullanman gerektiğini söylüyor merak ettim

gözün aydın canım düşük tehliken geçmiş ne güzel darısı benim başıma benimde yarın kontolüm var bügün 8+6 yız bakalım ne durumda bebiş bizim hesaplarımızla doktorunki neden uymuyorki

geçmiş olsun canım hadi atlattın iyiin darısı diğer arkadaşların başına artık
canım benmde doktorum hiç balık yağı hapı falan önermemişti.bu hamileliğimdede dr önermedi ilk senden duyuyorum
ama balığı çok sevmeme rağmen haftada en az bir kez yemeye çalışıorum.faydalıdır mutlaka ama hiç duymadım dediğim gbi.
internetten araştır bakalım genel olarak ilk üç ay önerilmiosa üç aydan sonra kullanırsın sende.

inşallah cnm senin de geçmiştir.bebek çok küçükken hesaplar tam bilinemiyormuş cnm o yüzden sonradan büyüyünce artık tam kesin doğum haftası ve doğcağı zaman belli oluyormuş.benim ilk başlarda doğumum 28 ocak gözüküyordu şimdi 22-23 ü falan gözüküyor artık bu tarihler kesin heralde

selam kızlaarrr bir haftadır yoktum annemdeydim :))) ikili test için gittim doktora kan tahliline gerek duymadı ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı çok şükür gayet iyi dedi birde cinsiyetini söledi bir KIZIM olucakmış ilk başta çok şaşırmıştım kendimi oğlum olucak diye hazırlamıştım ama çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunda hadi bakalım darısı sizlere merak edenlere bu arada bugün itibariyle 13 hafta 1 günlük olduk :)))

bende duydum folik asit bırakılabilir die ama drum deva et dedi
bnde ediorum belki kendim içindir :))
ama ikili teste gerek yok diyen dr olamaz haksızmıyım canm ?

benim doktorumda yapmadı ikili testi ense kalınlığına baktı birde burun kemiğine okadar birdeee doktorum dediki ikili test çok yanıltıcı oluyor o yüzden sadece üçlü test çoğu doktorda istemiyormuş enazından tanıdıklarımda istemeyen çok :))) bu arada folik asiti ben 4. ayıma kadar kullanıcakmışım vitamine bile başlamadım bende çok şaşırmıştım ama bu şekilde kullananlarda çok ilginç yani :)))

kızlar 6 yıldan sonra geliyo galiba minişim 5 haftalık olcaz pzartesi hem bakılcak çok korkuyorum bi boş gebeliğim oldu kasık ağrım öldürüyo beni benim gibi olanınız varmı sonra düzelirmi? yardım lütfennnnnnnn

merhaba canım ben 11+6 yım bende 8 temmuzda ikili testi yaptırıcam.şimdi senin 9+4 olunca şaşırdım acaba biz geçmi kaldık diye:sm_confused:sen hangi hastaneye gidiyorsun hayatım.bilgi verirsen sevinirim

merhaba canım ben 11+6 yım bende 8 temmuzda ikili testi yaptırıcam.şimdi senin 9+4 olunca şaşırdım acaba biz geçmi kaldık diye:sm_confused:sen hangi hastaneye gidiyorsun hayatım.bilgi verirsen sevinirim

mrb arkadaşım bnde bugün 12+2 günlük hamileim.banada dr temmuzun ilk haftası 5inde gel demişti.
ben 6sına randeu ayarlayabildim.yani 12+5 günlük olucam tam o gün.yani 13.haftanın içinde olucam.
normalde 11-14 testi adı üstünde ve bu haftalar arası yapılıor die biliordum ama geçen sağlık ocağındaki hemşiremiz tam olarak 12.haftada yapılıo falan demişti kafam karıştı.
bnde gittiğimde geç olmasından korkuorum.
sende 12+4 falan olucaksın benm gbi sanırsam!!

mrb canım
ben çok şükür böle bişey yaşamadım bi akıl veremicem ama
moral çok önemli moralini yüksek tut
güzel şeyler düşün güzel olsun herşeyy
çok çok tebrik ederimmm
çok sevindim..allahm her kadına önce isteyenlere sonra herkese nasip etsin,
allah tamamına erdirsin inş. canım:))))

folik asit bnde kullanıorum.hatta bi ara kağan kocatepenin hangi haftaydı bilmiorum haftalık bebek gelişimi takibinde folik asit kullanıosanız bırakın artık hiç bi faydası yok yazmış,bnde buna güvenip sallamıştım kullanmayı.
kontrole gittiğimde dr.a ben uzun süredir alamadım folik asit dedim,o da unutmamaya gayret göster,devam ediosun dedi.
bnde devam ediorum.

şu üçlü test konusuna gelince,
yani bnde tam tersine ikili test yapmayı onaylamayan dr.ve hamilelerle hiç karşılaşmadım.böle bişiyin yanıltıcılığı faydasından çok olsaydı zaten bu bütün kadın doğum uzmanları tarafından,bütün hastanelerde yapılmazdı..
neyse senn tercihin tabii
ama üçlü test için çok dikkat etmelisin,kesinlikle yapacak kişi çok uzman olmalı bu konuda die biliorum.çünkü bebeğin amnio sıvısından alınarak göbekten iğne şeklinde yapılıo die biliorum.bu nedenle biçok kadının bebeğinin farklı yerlerine bu iğne batırılabiliomuş die duydummm.amana dikkatttt
dr.en ufak bi şüphen,güvensizliğin varsa araştır derim ben bu konuyu ve uzman birini:))

bu yazını şimdi gördüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm
wuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww süperrrrrrrrrrrrrrr
çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmm yaaaaaaaaaaaaaa
darısı benim benim benim başımaaaaaaaaaaaaa inşallah hayırlısıysaaaa:)))))))))
alalhm bnmde bi kzıım olsun :)))))))))))))))))
maşallah 13.haftada çok erken göstermiş kızın:)))))))))))))))))))))))))))))))))

ilk bebeğinmi canım??
allah tamamına erdirsinnnnnnn:))))))))))))))
sevgilerrrrrrrrrrrr

teşekkür ederim canımmmm
darısı sana inşallah sen çok kız istiyorsun ama genelde isteklerin tersi olurmuş
umarım gönlündekini nasip eyler mevlam
evet erken gösterdi çikolatayla kızımı kandırdım :)))
ikili test içinde doktoruma güveniyorum ben o doktoru bulana kadarda çok uğraştım
konusunda uzman birisi ama rapor için başka hastaneye gidicem ordada konuşurum :))))
hııı birde ilk bebeğim nasip olursa inşallah bugünde yola çıkıcaz sağ sağlim gider geliriz inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…