2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

slm bende 5 yıllık evliyim ilk bebeğim olcak 6 ay önce boş gebeliğim oldu benimde şu an 10 haftalığım benimde 5 .ci haftada başladı bulantım kusmam falan hiç olmadı hep kasık ağrısı ve bayılcak gibi oldum halada devam ediyo kişiden kişiye değişiyo bu tabii inş devam etmez seninki hayılısı olsun

hayırlısı olsun diorum canım..ne diyim ki ben zaten hakkımd hayırlıysa öle olsun diorum
çok istiorum ama bi yanımda erkek duymaya hazırlıorum kendimi :))
ne biçim bi duyguysa bu :// :))
bişiy olmaz inş.sağ sağlim varır gelirsiniz.yol tutmuosa yda gebeliğin rahatsa
arada molada verebilirseniz inş. gidr gelirsiniz:))
dua ederek çık yola allah'ın izniyle bişiy olmaz:))
çikolatayı kendi canın istediği içinmi yedin,tatlı şeyler bebeği hareketlendirdiği içinmi yedin?
kaç dk önce yedin ultrasona girmeden yazda bnde uyguliim salı günü:)))
hamile kaldıımdan beri canım çikolata tatlı falan istemio valla yaaa :)))

merhaba canım ben 11+6 yım bende 8 temmuzda ikili testi yaptırıcam.şimdi senin 9+4 olunca şaşırdım acaba biz geçmi kaldık diye:sm_confused:sen hangi hastaneye gidiyorsun hayatım.bilgi verirsen sevinirim

Canım yok geç değil doktor 11-14.hafta arasında olması gerektiğini söyledi benim tam 8 Temmuzla bi tarih aralığı verdi bende çok fazla beklememek için hemen 8 Temmuza randevu aldım..Ben koşuyolu Medipole gidiyorum..Ama genel testlerimi ve ikili testimi Delta Hastanesinde yaptıracağım..Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? Allah kısmet ederse doğum ne zamanmış?

Canım hayırlı olsun kızın olacakmış..Allahım bana da sağlıklı,sıhatli bi kız evlat nasip eder inşallah o kadar çok istiyorum ki kaydirigubbakcemile3.. 8 Temmuzda ikili testim var inşallah bizimki de cinsiyetini gösterir teyzeleri..

hayırlısıyla benmde dleğim bu arkadaşaım ama erken gbi gelio bana.benimde 6sında ikili testim var sorucam cinsiyet bellimi die ama bilmiorum pek öğrenicekmişim gbi glmio bana.kız olursa erken gbi gelio yani..arkadaşımın yöntemi çokkkk mantıklı geldi ama,
çikolata yiyip gircem ultrasona aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bence senin öğrenme şansın benden daha yüksek çünkü o zaman 13.haftaya girmiş olacaksın bence gittiğinde öğrenirsin..Güzel haberlerini bekliyoruz..Bu arada çikolata yeme olayını bir arkadaş yazmış ama tam açıklamamış çikolata yiyip girince gösteriyormuymuş ki? :uhm:

valla bilmiorum canm, dr.a sorucam ama sanmıorum içimden bi ses bu hafta belli olmaz dio.bu dr.a ilk kez gidicem 4 boyutlu ultrasonu varsa rica ederim belki öyl belli olur dimi??
çikolata yeyince bebeğin de tıpkı anne gbi kan akış hızı yükseldiğinden o0lsa gerek hareketlenmesi artıormuş.
yani son aylarda bebeğin sağlığını anlamak için dr.belli bi saat içinde şukadar sayı kıpırdarsa iyidir dio.kıpırdama olmadıında yada sayı tamamlanmadıında tatlı bişiyler içip yada yiyip sola dönük yatmak bebeğin çok kıpraşmasını sağlıormuş.
burdaki tatlı meselesi yani olay,anlatabildimmi?
denicem belki,çok hareket ederse belki cinsiyet öğrenme şansımda artar die düşündüm.
yaazan arkadaşım da13 haftalık hamile,kızım olcak demiş.bnde erken göstermiş dedim,o da çikolata yiyip girdim ultrasona kandırdım onu gösterdi:)) demiş:))
denicem yani, bi ihtimal :))))

ben zaten şuan 13.haftamın içindeyim canım,yarından sonra gidicem o zamanda 12+5 günlük olacak. tam 13.haftanın içi:))
bakalım hayırlısı neyse rabbim o olsun inş.gönlümdekidir:))
sağlıklı olsunda hepimizinkide inş.:)))

sağol bebişh22 ve zaycane teşekürler herşey güzel olcak biliyorum bırakmıcak minişim beni:))

sağol bebişh22 ve zaycane teşekürler herşey güzel olcak biliyorum bırakmıcak minişim beni:))

gözün aydın tatlım Allah sağlığıyla kucağına alıp sevdiğin günleri de nasip etsinopuyorumnanaktan merak etme bebeğin bırakmaz seni bu kadar yıl beklediğini senin için ne kadar değerli olduğunu biliyor meleğin sen hiç endişelenme yüreğini ferah tutopuyorumnanaktan

umarım doktora gitmeden yazımı okursun :))
hamile olduğumdan bu yana tatlıyı pek aramadım aslında hiç aramadım
ama birisi çikolata yeyince bebek mutlu olurmuş dedi :))
bende doktora gitmeden 1 saat önce yedim kana karışsın diye
kızımda çok seviyor herhalde gösterdi hemşire hatta çok güzel bir poz vermiş dedi :))
yani kızımı çikolatayla kandırdım :)))
ben hep erkek bekledim kendimide şartlamıştım ama rabbim kızı hayırlı gördü
gerçi doktor dediğinde tepkisiz kaldım şaşırdım herşeye hazırla kendini canım
güzel haberlerini bekliyorum.....

sağol canım hepimize inş rabbim gönlündekini nasip eylesin çikolata yeyin gösteriyor :)))

en sonunda buldm topiğimi bende 2011 annesi olcam inşallah hesaplamadım ama şubat sonu olcak galiba Allah herkese kolay doğum nasip etsin

en sonunda buldm topiğimi bende 2011 annesi olcam inşallah hesaplamadım ama şubat sonu olcak galiba Allah herkese kolay doğum nasip etsin

Hayırlı olsun canım..Allah sağlıkla sıhatle kucağına almak nasip etsin
Walla hergün hamile kalmak isteyen, çocuk özlemi çeken herkese dua ediyorum..Allah isteyenlerin gönlüne göre versin..

Arkadaşlar ben yarın ikili teste gireceğim sabah 9.30 da randevum var..Çok heyecanlıyım ilk doktora gittiğimizde kesenin içinde nokta gibi bişiydi şimdi nasıl oldu çok merak ediyorum..Bende hamile kalmadan önce tatlılının dibine vururdum artık pek canım istemiyo:1no2: Ama yarın mutlaka yiyip gireceğim bakalım bizimki utangaç çıkacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…