kızlar 6 yıldan sonra geliyo galiba minişim 5 haftalık olcaz pzartesi hem bakılcak çok korkuyorum bi boş gebeliğim oldu kasık ağrım öldürüyo beni benim gibi olanınız varmı sonra düzelirmi? yardım lütfennnnnnnn
teşekkür ederim canımmmm
darısı sana inşallah sen çok kız istiyorsun ama genelde isteklerin tersi olurmuş
umarım gönlündekini nasip eyler mevlam
evet erken gösterdi çikolatayla kızımı kandırdım :)))
ikili test içinde doktoruma güveniyorum ben o doktoru bulana kadarda çok uğraştım
konusunda uzman birisi ama rapor için başka hastaneye gidicem ordada konuşurum :))))
hııı birde ilk bebeğim nasip olursa inşallah bugünde yola çıkıcaz sağ sağlim gider geliriz inş....
merhaba canım ben 11+6 yım bende 8 temmuzda ikili testi yaptırıcam.şimdi senin 9+4 olunca şaşırdım acaba biz geçmi kaldık diye:sm_confused:sen hangi hastaneye gidiyorsun hayatım.bilgi verirsen sevinirim
selam kızlaarrr bir haftadır yoktum annemdeydim :))) ikili test için gittim doktora kan tahliline gerek duymadı ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı çok şükür gayet iyi dedi birde cinsiyetini söledi bir KIZIM olucakmış ilk başta çok şaşırmıştım kendimi oğlum olucak diye hazırlamıştım ama çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunda hadi bakalım darısı sizlere merak edenlere bu arada bugün itibariyle 13 hafta 1 günlük olduk :)))
Canım hayırlı olsun kızın olacakmış..Allahım bana da sağlıklı,sıhatli bi kız evlat nasip eder inşallah o kadar çok istiyorum ki kaydirigubbakcemile3.. 8 Temmuzda ikili testim var inşallah bizimki de cinsiyetini gösterir teyzeleri..
hayırlısıyla benmde dleğim bu arkadaşaım ama erken gbi gelio bana.benimde 6sında ikili testim var sorucam cinsiyet bellimi die ama bilmiorum pek öğrenicekmişim gbi glmio bana.kız olursa erken gbi gelio yani..arkadaşımın yöntemi çokkkk mantıklı geldi ama,
çikolata yiyip gircem ultrasona aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Bence senin öğrenme şansın benden daha yüksek çünkü o zaman 13.haftaya girmiş olacaksın bence gittiğinde öğrenirsin..Güzel haberlerini bekliyoruz..Bu arada çikolata yeme olayını bir arkadaş yazmış ama tam açıklamamış çikolata yiyip girince gösteriyormuymuş ki? :uhm:
sağol bebişh22 ve zaycane teşekürler herşey güzel olcak biliyorum bırakmıcak minişim beni:))
hayırlısı olsun diorum canım..ne diyim ki ben zaten hakkımd hayırlıysa öle olsun diorum
çok istiorum ama bi yanımda erkek duymaya hazırlıorum kendimi :))
ne biçim bi duyguysa bu :// :))
bişiy olmaz inş.sağ sağlim varır gelirsiniz.yol tutmuosa yda gebeliğin rahatsa
arada molada verebilirseniz inş. gidr gelirsiniz:))
dua ederek çık yola allah'ın izniyle bişiy olmaz:))
çikolatayı kendi canın istediği içinmi yedin,tatlı şeyler bebeği hareketlendirdiği içinmi yedin?
kaç dk önce yedin ultrasona girmeden yazda bnde uyguliim salı günü:)))
hamile kaldıımdan beri canım çikolata tatlı falan istemio valla yaaa :)))
Canım hayırlı olsun kızın olacakmış..Allahım bana da sağlıklı,sıhatli bi kız evlat nasip eder inşallah o kadar çok istiyorum ki kaydirigubbakcemile3.. 8 Temmuzda ikili testim var inşallah bizimki de cinsiyetini gösterir teyzeleri..
kızlar benimde 24 temmuzda ikili testim var kesin çikolata yiyip gideceğim belki benimkide gösterir:))
umarım doktora gitmeden yazımı okursun :))
hamile olduğumdan bu yana tatlıyı pek aramadım aslında hiç aramadım
ama birisi çikolata yeyince bebek mutlu olurmuş dedi :))
bende doktora gitmeden 1 saat önce yedim kana karışsın diye
kızımda çok seviyor herhalde gösterdi hemşire hatta çok güzel bir poz vermiş dedi :))
yani kızımı çikolatayla kandırdım :)))
ben hep erkek bekledim kendimide şartlamıştım ama rabbim kızı hayırlı gördü
gerçi doktor dediğinde tepkisiz kaldım şaşırdım herşeye hazırla kendini canım
güzel haberlerini bekliyorum.....[/QUOTE
çok teşekkürler canım ilgin için.bnde senn gbi çikolata manyağı biriyken hamile kaldıımdan beri yiyemiorum hiç tatlı,çikolata görmek bile yetio bana:)9
bugün gittim kontrole.aslında biliordum çikoltanın böle bi etkileşim yapacağını ama sabah erken saatteydi randevum.yol midemi bulandırdı zaten yanımda olmasına rağmen sabah sabah yiyemedim işte,canım hiç istemedi..bugün bebişimi gördüm bnde.çok şükür herşey yolunda dedi doktorlar.ilk gittiğim dr.ikili testi önermeyince,yaptırsam bile özel bi klinikte yüklü miktar para karşılığı yapılır deyince içime sinmedi bnde özel hastaneden randevu aldım öğle sonuna oraya gittim hem tekrar bir kontrol oldum,hem bebğimi gördüm hemde iki doktorun görüşlerini kıyaslamış oldum.ikili test için gerekli kanıda verip geldim.
şimdi p0işmanım çikolata yemediğime yaaa.çünkü biri sabah biri öğleden sonra iki doktordada göstermedi bebeğim cinsiyetini.hatta ikinci gittiğim dr.bacak yapısını görmem lazım die çok bekledi çok uğraştı ama her iki dr.da bağdaş pozisyonunda bacakları dediler:))yoksa öğrenecektim bugün:))))))
neyse kısmet yaaaa.hayrılı sağlıklı olsunda rabbim ne verirse razı gönlüm
kızım olmasında istediğim şeylerde var
oğlum olursa da istediğim şeyler rabbim hayırlısını sağlıklısını kusursuzunu versin inş.
pazartesi çıkıop sonuçlarım,hem dr.a göstermeye gidecektim hemde dr.bacaklarına bakmak için tekrar ultrasonda baıcak_tı hemde cinsiyetini öğrenecektim ama memlekete gideceğimiz için sonuçları taaaa geldiğimde alacağım vede cinsiyetini taaa o zaman öğrenebileceğim:)))
zaten bikaç hafta kadar sonrada üçlü test için gidicem allah'ın izniylee:))))))))))
umarım doktora gitmeden yazımı okursun :))
hamile olduğumdan bu yana tatlıyı pek aramadım aslında hiç aramadım
ama birisi çikolata yeyince bebek mutlu olurmuş dedi :))
bende doktora gitmeden 1 saat önce yedim kana karışsın diye
kızımda çok seviyor herhalde gösterdi hemşire hatta çok güzel bir poz vermiş dedi :))
yani kızımı çikolatayla kandırdım :)))
ben hep erkek bekledim kendimide şartlamıştım ama rabbim kızı hayırlı gördü
gerçi doktor dediğinde tepkisiz kaldım şaşırdım herşeye hazırla kendini canım
güzel haberlerini bekliyorum.....[/QUOTE
çok teşekkürler canım ilgin için.bnde senn gbi çikolata manyağı biriyken hamile kaldıımdan beri yiyemiorum hiç tatlı,çikolata görmek bile yetio bana:)9
bugün gittim kontrole.aslında biliordum çikoltanın böle bi etkileşim yapacağını ama sabah erken saatteydi randevum.yol midemi bulandırdı zaten yanımda olmasına rağmen sabah sabah yiyemedim işte,canım hiç istemedi..bugün bebişimi gördüm bnde.çok şükür herşey yolunda dedi doktorlar.ilk gittiğim dr.ikili testi önermeyince,yaptırsam bile özel bi klinikte yüklü miktar para karşılığı yapılır deyince içime sinmedi bnde özel hastaneden randevu aldım öğle sonuna oraya gittim hem tekrar bir kontrol oldum,hem bebğimi gördüm hemde iki doktorun görüşlerini kıyaslamış oldum.ikili test için gerekli kanıda verip geldim.
şimdi p0işmanım çikolata yemediğime yaaa.çünkü biri sabah biri öğleden sonra iki doktordada göstermedi bebeğim cinsiyetini.hatta ikinci gittiğim dr.bacak yapısını görmem lazım die çok bekledi çok uğraştı ama her iki dr.da bağdaş pozisyonunda bacakları dediler:))yoksa öğrenecektim bugün:))))))
neyse kısmet yaaaa.hayrılı sağlıklı olsunda rabbim ne verirse razı gönlüm
kızım olmasında istediğim şeylerde var
oğlum olursa da istediğim şeyler rabbim hayırlısını sağlıklısını kusursuzunu versin inş.
pazartesi çıkıop sonuçlarım,hem dr.a göstermeye gidecektim hemde dr.bacaklarına bakmak için tekrar ultrasonda baıcak_tı hemde cinsiyetini öğrenecektim ama memlekete gideceğimiz için sonuçları taaaa geldiğimde alacağım vede cinsiyetini taaa o zaman öğrenebileceğim:)))
zaten bikaç hafta kadar sonrada üçlü test için gidicem allah'ın izniylee:))))))))))
olsun canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o evet herkesin gönlünde mutlaka bişey yatıyor rabbim hayırlısını versin bende şimdi doktordan geliyorum rapor almak için gittim çalıştığım için rapor hakkımı tamamladım heyet raporu almam gerekiyor benim doktorum doçent o gerek duymadı ikili testi bugünde özel hastaneye gittim ordaki doktorda doçent öle dediyse doğrudur dedi içim rahat 17. haftada üçlü test için gidicem bugün doktor kendi görmek istedi ama bebişim bacaklarını bağdaş kurduğu için bişey diyemedi utangaç bi bebek sanırım hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hiç farketmez ama insanın gönlündeki farklı oluyor işte :)) bugünde yedim ama biraz geç yedim sanırım çikolatayı :))))
en sonunda buldm topiğimi bende 2011 annesi olcam inşallah hesaplamadım ama şubat sonu olcak galiba Allah herkese kolay doğum nasip etsin
en sonunda buldm topiğimi bende 2011 annesi olcam inşallah hesaplamadım ama şubat sonu olcak galiba Allah herkese kolay doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?