olsun canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o evet herkesin gönlünde mutlaka bişey yatıyor rabbim hayırlısını versin bende şimdi doktordan geliyorum rapor almak için gittim çalıştığım için rapor hakkımı tamamladım heyet raporu almam gerekiyor benim doktorum doçent o gerek duymadı ikili testi bugünde özel hastaneye gittim ordaki doktorda doçent öle dediyse doğrudur dedi içim rahat 17. haftada üçlü test için gidicem bugün doktor kendi görmek istedi ama bebişim bacaklarını bağdaş kurduğu için bişey diyemedi utangaç bi bebek sanırım hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hiç farketmez ama insanın gönlündeki farklı oluyor işte :)) bugünde yedim ama biraz geç yedim sanırım çikolatayı :))))
geçmiş olsun canım bu rapor işleri sıkıcı uzun süreli işler heralde :!!!
benmde ilk gittiğim dr.gerek görmedi,içim rahat etmedi başka dr.a gittim o da tercih sizin ben tavsiye ederim dedi bnde zaten yaptırmak istiodum,yaptırdım,allah'ın izniyle sonuçlar güzel gelir inş.
sorma yaaa bi sabah girdim dr.a bi öğleden sonra girdim.heryerlerini oynattı,harketler yaptı bi bacaklarını açmadı,aynı senn bebiş gbi bağdaşı kurmuş içerde bi türlü göremedik.
kısmet aynın 26sında inş.
:)))))))9
hepimizin hakkındada hayırlısı olsun inşallaaaah :):hulya::CüvCüv:
Hayırlı olsun canım..Allah sağlıkla sıhatle kucağına almak nasip etsin
Walla hergün hamile kalmak isteyen, çocuk özlemi çeken herkese dua ediyorum..Allah isteyenlerin gönlüne göre versin..
Arkadaşlar ben yarın ikili teste gireceğim sabah 9.30 da randevum var..Çok heyecanlıyım ilk doktora gittiğimizde kesenin içinde nokta gibi bişiydi şimdi nasıl oldu çok merak ediyorum..Bende hamile kalmadan önce tatlılının dibine vururdum artık pek canım istemiyo:1no2: Ama yarın mutlaka yiyip gireceğim bakalım bizimki utangaç çıkacak mı
aramıza hoşgeldinopuyorumnanaktan gözün aydın Allah sağlığıyla kucağına almanı nasip etsinopuyorumnanaktan
yeni annemize.. hoş geldin..allah tamamına erdirsin inş.
darısı tüüüüm isteyenlerin başına inş.:))
arkadaşlar bütün konularda doktora güven çok önemli bence.güveniorsanız sözüne,içiniz rahatsa sorun yok demektir bence..
kızlar ben bi topik açmak istiyorum,ama nasıl açılacak bilmiorum.benim için topik açmayı bilen arkadaşlarımız varsa aramızda,açmak istediğim konudan ve başlığından bahsetsem topik açabilirler mi acaba????
yardımlarınızı bekliorum:))
merhaba kızlar bende 2011 ocak annesi olucam 7 ocak doğumum
hoşbuldum çok teşekkürler bişi sorcam ya ikili test sadece zeka testimi başka test varmı varsa ne tstleri
ben biliyorum canım nrde açmak istiyorsun
merhaba kızlar bende 2011 ocak annesi olucam 7 ocak doğumum
Bütün annelerin kandilini kutluyorum..
arkadaşlar ben bugün 2'li test için gittim..Ense kalınlığı normal çıktı çok şükür..Kan verdim test sonucunu da 4 gün sonra alacağım..Gitmeden önce çikolata yedim ama doktor öğrenmek için erken olduğunu söyledi..Kısmet bi daha ki randevuya kaldı..Yanlız bizim minik nasıl haraketliydi inanamadım..Popusunu hoplatıyodu :dance: Bi sağa dönüyo bi sola..Haraketli olacak bizimki :roflol:
Kızlar benimde tahmini doğum 18 Şubat bende 2011 'in ilk annelerinden sayılır mıyım? :uhm:
Teşekkür ederim canım.Hepimizin hamilelikleri hayırlı olsun canım.aramıza hoşgeldiiiinn cnm,tabii sayılırsın neden olmasın:))ha ocak ha şubat :))
tebrik ederim ayrıca a.s.a.s.
Teşekkür ederim canım.Hepimizin hamilelikleri hayırlı olsun canım.
içini ferat tut canımm dua ett hiçç bişey çıkmaz ..... :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?