2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

yeni annemize.. hoş geldin..allah tamamına erdirsin inş.
darısı tüüüüm isteyenlerin başına inş.:))

arkadaşlar bütün konularda doktora güven çok önemli bence.güveniorsanız sözüne,içiniz rahatsa sorun yok demektir bence..

kızlar ben bi topik açmak istiyorum,ama nasıl açılacak bilmiorum.benim için topik açmayı bilen arkadaşlarımız varsa aramızda,açmak istediğim konudan ve başlığından bahsetsem topik açabilirler mi acaba????
yardımlarınızı bekliorum:))

aramıza hoşgeldinopuyorumnanaktan gözün aydın Allah sağlığıyla kucağına almanı nasip etsinopuyorumnanaktan

hoşbuldum çok teşekkürler bişi sorcam ya ikili test sadece zeka testimi başka test varmı varsa ne tstleri

ben biliyorum canım nrde açmak istiyorsun

canım bu ikili test down sendromu varmnı die bakılıo?tam açılımını bilmiorum ama özürlülk sanırsam!!
sonra üçlü test yapılıo hemen bir ay sonra,aslında ben ikili test yapıldıında bi şüphe çıkarsa üçlü test yapılıo die biliordum ama bu bebeğimde gittiğim dr.lar ikinciden çok üçlü teste önem ve ağırlık veriolar.bi süre sonra glikoz (gebelik şekeri)testi yapılıo. vs.vs.
aklıma geleneler bunlar..
arkadaşım bide bulunduun yerde sağlık ocağınıza kayıtını yaptır,tetanoz aşıların başlansın yapılmaya,çok önemli,bebeğin ve senn için,doğumda falan risk altında olma...hemen yaptır derim sana tavsiym:))

Kızlar benimde tahmini doğum 18 Şubat bende 2011 'in ilk annelerinden sayılır mıyım? :uhm:

Bütün annelerin kandilini kutluyorum..

arkadaşlar ben bugün 2'li test için gittim..Ense kalınlığı normal çıktı çok şükür..Kan verdim test sonucunu da 4 gün sonra alacağım..Gitmeden önce çikolata yedim ama doktor öğrenmek için erken olduğunu söyledi..Kısmet bi daha ki randevuya kaldı..Yanlız bizim minik nasıl haraketliydi inanamadım..Popusunu hoplatıyodu :dance: Bi sağa dönüyo bi sola..Haraketli olacak bizimki :roflol:

amanda maşşallah guzuma:))
hadi sonuçların da temiz gelsin inş. canım..
demek cinsiyeti sölemedi ha,bence uygun pozisyonda görse yada emin olsa sölerdi.bu haftalarda görüolar ama gbi..gbii ..dememek için emin olasıya kadar sölemiolardır.
hayırlısı olsun canım,bnde öğrenemedim,ayın sonunda sonuçlarımı göstermeye gittğimde öğrenirim inş...

çikolata yiyip gircem bu defa:)9
sen hemen girmeden evvel mi yedin ?
aradan kaç dakika geçti muayeneye girdiğinde yedikten sonra????

Teşekkür ederim canım.Hepimizin hamilelikleri hayırlı olsun canım.

amin canım inşallah burdan bebeklerimizin doğum haberlerini aldıımız günlerde gelir:))birlikte büyttüğümüz fikir alışverişi yaptıımız günler...
:asigim::asigim::asigim:

herkezin kandili mübarek olsun arkadaşlarr ... opuyorumnanaktan

bende 13 haftalık hamileyim doktor banada ya yılbaşı bebegi olur yada yıl sonu dedii bakalımm ne zmna gelcekkk hayırlısıylaa.

Son düzenleme:
kan testlerimin sonuçları çıktı doktora gösterdim ve hıfsısıhha diye bir polikiniğe gönderildim orada bir tüp kan verdim sonuçları en geç haftaya cuma alacakmışım eyvahedigeldismile şuanda kızamıkçık hastalığı geçiriyorum gibi görünüyor ama ne bende ne de kızımda bu hastalığın hiçbir belirtisi yoktu nereden çıktı anlamadım eyvahedigeldismile doktor test sonuçlarını alır almaz gel bebeğe müdahale etmem gerekebilir geç kalmayalım dedi moralim sıfır hayırlısı diyorum ama yinede çok üzülüyorum elimde değil:gitme: internetten baktım anomali bebek doğumuna sebep oluyormuş:gitme:

gebeliğin ilk 3ay içerisinde gebe kadına kızamıkçık teşhisi konulduysa gebeliğin sonlandırılması gerekir yazıyor baktığım tüm açıklamalarda en tehlikeli dönem 3-10hafta arasıymış ve bugün itibariyle 10hafta2günlük hamileyim:gitme:
aklım allak bullak, moralim sıfır haftaya cumayı nasıl beklicem bilmiyorum test sonucuna göre doktor gebeliği sonlandırıcaz derse ne yaparım bilmiyorum dua ediyorum herşey yolunda olsun diye:Saruboceq: ama doktorun söyledikleri internetten okuduklarım kulağımda çınlıyor :gitme:

içini ferat tut canımm dua ett hiçç bişey çıkmaz ..... :ecrin_bebek:

içimi ferah tutmaya çalışyorum bebeğime bişeyolmasın kucağıma alıyım istiyorum doktor teşhisi koydu gerekli açıklamaları yaptı :gitme:daha detaylı tarama için bir test daha yaptırmamı istedi yeni testin sonucuna göre kesin karar vereceğini söyledi herşeye hazırlıklı ol gebeliği sonlandırabiliriz dedi:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…