2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

duaaa et canımmmmm kendinide sitrese sokmaa ... eyvahedigeldismile bi bakmışsın test sonuçlarınn iyi çıkmış allahtan unut kesilmezz ben 13 haftalık hamileyim başıma gelmeyen kalmadıı resmen düşmesini bile bekledim dersem yalan olmaz ...

yasakkelime
çok üzgünüm arkadaşım çok şaşırdım böle bişiy hiç duymamıştım.hakkında hayırlısı olsun öncelikle.moralini bozma,rabbime sığın.rabbim herşeyin en iyisini bilir,sen hayırlısını iste.bak bgün kandil,bol bol dua et,bnde ederim senn için,rabbim evlatlarımızı korusun her türlü kazadana beladan müsaibetten hastalıklardan..rabbim duanı kabul etmiorsa ya daha iyisi olacağı içindir,yada gerçekten hakkında olmaması gerektiği içindir canım..hakkında hayırlıysa yiycek ekmeği varsa bu dünyada zaten allahm korur onu meraketme..sen bol bol dua et,sonrada allah'a tevekkül et canım..dualarımdasın..yasakkelime

arkadaşım bu kandil gününde tüm dualarım seninle Allah büyüktür inşallah sonucun iyi çıkar

gözün aydın canım benimde 24 temmuzda ikili testim var inşallah benimkide normal çıkar

Yaaaa teyzesi çok tatlı bebişim maşallah ona Teyzeleri bebişim arkadaşlarının da sağlıkla sıhatle büyümelerini diledi kaydirigubbakcemile3

Canım benim randevum 9.30 daydı ben yarınsını 9.00 gibi yarısını da 9.15 gibi yedim üstüne de içim yandığı için 1 bardak su içtim :) Ama arkadaşların dediği gibi çikolatayı yiyince bizim ufaklık resmen kendini bir o tarafa bi bu tarafa atıyodu eşimle çok güldük :)))

Canım lütfen üzme kendini umarım bişiy yoktur bebeğine sağlıkla kucağına alırsın..Ama istersen test sonuçlarını bikaç yere daha götür en azından için rahat etmiş olur..Hepimiz duacıyız canım..

mrhba arkadaşlar benim bebeğimde 12 haftalık oldu.dün 2li tarama testi için gittik doktora.ense kalınlığı normal çıktı çok şükür.1mm miş.kan verdim onu bekliyorumm ayrıca hiç beklememe rağmen cinsiyetini bile öğrendimm bir oğlum olucak

tebrik ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin başına:))
ne güzel öğrenmişsin sıra bizde artık hayırlısıyla inş.))
allahm kucağımıza almayıda nasip etsin sağğ sağlim inşallah:)))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bilgi için teşekkür topik için bende sana mail attım inş. geç olmamıştır yeni girdim

selam kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor hamilelik?
benim durumum aynı rubella avidite testimin sonuçlarını bekliyorum kızamıkçık hastalığını geçirdiğim dönemin hamilelik dönemime denk gelip gelmediği araştırılıyor eyvahedigeldismile inşallah hastalığı hamilelik dönemimden önce geçirmişimdir de bebeğime sağlıkla kavuşurum:Saruboceq:

cnm ne zamandır yoktum yazlıkta annemlerin yanındaydım.amannn ben yokken neleer olmuş üzüldüm çok fena inşallah yoktur birşey dua ediyrm senin ve bebeğin için.benimde yarın kontrol var 2litest olcak inşallh iyi haberlerle dönebilirim.

iyi haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

inşallah canım bozma moralini inanıyorumki sağlıkla kavuşacaksın bebeğine..benim bugünlerde ayaklarım şişiyor şimdiden böyle olursa hamilelik ilerleyince naparım bilmiyorum onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür mide bulantısıda olmayınca unutuyorum nerdeyse hamile olduğumu

kızlar merhabalar bugün iyiydi herşey ense boyu 0,5mm normal çıktı kan sonuçları 10 gün sonra çıkacak .ay sonu da 3lü test için çağırdı hayırlısı olsun.zıpladı bugün minik ultrasonla bakarken gözlerim doldu sevinçten

dualarımız sizinle beraber canım inşallah bi sorun çıkmaz rabbimin izniyle sonuçların çok iyi çıkarda bizlerede güzel haberler verirsin...

ooo o kadar büyümüşmü yaramaz ::))) bende ay sonu gidicem 3 lü test için hayırlısı olsun bakalım

doktorumun istediği rubella avidite testimin sonucu %98çıktı internetteki bilgilere göre hastalık tarihi eski yani hastalığı hamilelikten önce geçirmiş olabilirim:Saruboceq: ancak son durum hakındaki bilgiyi doktorum değerlendirecek yarın sabah için randevumu aldım:lepi: umarım herşey yolunda ve bebişim sağlıklıdır sonunda rahat bir nefes alıp hamileliğin keyfini çıkarsam iyi olacak son bir aydır süren gerginlik yarın sona ersin başka birşey istemiyorum:Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba..Bende ikili testlerimi yaptırdım çok şükür herhangi bir problem çıkmadı..Bazı arkadaşlar 3'lü test yaptıracaklarını yazmışlar..Bu 3'lü test neyle ilgili acaba? Mutlaka yapılması gerekiyor mu? Benim doktorum bunla ilgili herhangi birşey söylemedi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…