içimi ferah tutmaya çalışyorum bebeğime bişeyolmasın kucağıma alıyım istiyorumdoktor teşhisi koydu gerekli açıklamaları yaptı :gitme:daha detaylı tarama için bir test daha yaptırmamı istedi yeni testin sonucuna göre kesin karar vereceğini söyledi herşeye hazırlıklı ol gebeliği sonlandırabiliriz dedi:gitme:
gebeliğin ilk 3ay içerisinde gebe kadına kızamıkçık teşhisi konulduysa gebeliğin sonlandırılması gerekir yazıyor baktığım tüm açıklamalarda en tehlikeli dönem 3-10hafta arasıymış ve bugün itibariyle 10hafta2günlük hamileyim:gitme:
aklım allak bullak, moralim sıfır haftaya cumayı nasıl beklicem bilmiyorum test sonucuna göre doktor gebeliği sonlandırıcaz derse ne yaparım bilmiyorum dua ediyorum herşey yolunda olsun diye:Saruboceq: ama doktorun söyledikleri internetten okuduklarım kulağımda çınlıyor :gitme:
gebeliğin ilk 3ay içerisinde gebe kadına kızamıkçık teşhisi konulduysa gebeliğin sonlandırılması gerekir yazıyor baktığım tüm açıklamalarda en tehlikeli dönem 3-10hafta arasıymış ve bugün itibariyle 10hafta2günlük hamileyim:gitme:
aklım allak bullak, moralim sıfır haftaya cumayı nasıl beklicem bilmiyorum test sonucuna göre doktor gebeliği sonlandırıcaz derse ne yaparım bilmiyorum dua ediyorum herşey yolunda olsun diye:Saruboceq: ama doktorun söyledikleri internetten okuduklarım kulağımda çınlıyor :gitme:
Bütün annelerin kandilini kutluyorum..
arkadaşlar ben bugün 2'li test için gittim..Ense kalınlığı normal çıktı çok şükür..Kan verdim test sonucunu da 4 gün sonra alacağım..Gitmeden önce çikolata yedim ama doktor öğrenmek için erken olduğunu söyledi..Kısmet bi daha ki randevuya kaldı..Yanlız bizim minik nasıl haraketliydi inanamadım..Popusunu hoplatıyodu :dance: Bi sağa dönüyo bi sola..Haraketli olacak bizimki :roflol:
amanda maşşallah guzuma:))
hadi sonuçların da temiz gelsin inş. canım..
demek cinsiyeti sölemedi ha,bence uygun pozisyonda görse yada emin olsa sölerdi.bu haftalarda görüolar ama gbi..gbii ..dememek için emin olasıya kadar sölemiolardır.
hayırlısı olsun canım,bnde öğrenemedim,ayın sonunda sonuçlarımı göstermeye gittğimde öğrenirim inş...
çikolata yiyip gircem bu defa:)9
sen hemen girmeden evvel mi yedin ?
aradan kaç dakika geçti muayeneye girdiğinde yedikten sonra????
gözün aydın canım benimde 24 temmuzda ikili testim var inşallah benimkide normal çıkar
mrhba arkadaşlar benim bebeğimde 12 haftalık oldu.dün 2li tarama testi için gittik doktora.ense kalınlığı normal çıktı çok şükür.1mm miş.kan verdim onu bekliyorumm ayrıca hiç beklememe rağmen cinsiyetini bile öğrendimm bir oğlum olucak
canım bu ikili test down sendromu varmnı die bakılıo?tam açılımını bilmiorum ama özürlülk sanırsam!!
sonra üçlü test yapılıo hemen bir ay sonra,aslında ben ikili test yapıldıında bi şüphe çıkarsa üçlü test yapılıo die biliordum ama bu bebeğimde gittiğim dr.lar ikinciden çok üçlü teste önem ve ağırlık veriolar.bi süre sonra glikoz (gebelik şekeri)testi yapılıo. vs.vs.
aklıma geleneler bunlar..
arkadaşım bide bulunduun yerde sağlık ocağınıza kayıtını yaptır,tetanoz aşıların başlansın yapılmaya,çok önemli,bebeğin ve senn için,doğumda falan risk altında olma...hemen yaptır derim sana tavsiym:))
selam kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor hamilelik?
benim durumum aynı rubella avidite testimin sonuçlarını bekliyorum kızamıkçık hastalığını geçirdiğim dönemin hamilelik dönemime denk gelip gelmediği araştırılıyor eyvahedigeldismile inşallah hastalığı hamilelik dönemimden önce geçirmişimdir de bebeğime sağlıkla kavuşurum:Saruboceq:
cnm ne zamandır yoktum yazlıkta annemlerin yanındaydım.amannn ben yokken neleer olmuş üzüldüm çok fena inşallah yoktur birşey dua ediyrm senin ve bebeğin için.benimde yarın kontrol var 2litest olcak inşallh iyi haberlerle dönebilirim.
benim durumum aynı rubella avidite testimin sonuçlarını bekliyorum kızamıkçık hastalığını geçirdiğim dönemin hamilelik dönemime denk gelip gelmediği araştırılıyor eyvahedigeldismile inşallah hastalığı hamilelik dönemimden önce geçirmişimdir de bebeğime sağlıkla kavuşurum:Saruboceq:
kızlar merhabalar bugün iyiydi herşey ense boyu 0,5mm normal çıktı kan sonuçları 10 gün sonra çıkacak .ay sonu da 3lü test için çağırdı hayırlısı olsun.zıpladı bugün minik ultrasonla bakarken gözlerim doldu sevinçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?