2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

Merhaba..
Bende 2011 annesi olacağım inşallah.10 yıllık hasretim bitsin artık.bu hafta 2 taramam yapılcak çok endişeliyim:sinifsinif:

Merhaba..
Bende 2011 annesi olacağım inşallah.10 yıllık hasretim bitsin artık.bu hafta 2 taramam yapılcak çok endişeliyim:sinifsinif:

hg canım aramıza rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..amin....endişelenme canım Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz inş....

Merhaba..

selam benimde ikili testim bu hafta sonu yapılacak bende tedirginim biraz inşallah güzel sonuçlar alırız canım.bende 12 yıldan sonra kavuşacağım inşallah bebeğime. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

selam kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 25 hazirandı daha doktora gitmedik sadece kan testi yaptırdım 31 temmuzda gidicem inş.

15 Ocak 2011 annelerinden olcağım ben de inşaallah...Herkesin bebeği sağlıkla dünyaya gelir umarım :)

hg canım aramıza benimde normal hesaplarıma göre 15 ocaktı ama şuan görünen 7 ocak :))) rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin bebişlerimizi...

Arkadaşlar bende dün dr gittim 12+4 olmuşum ense kalınlığı 0,6 çıktı bebeğim gayet sağlıklıymış. doktorum %51 kıza benziyor dedi ama ben hala erkek hissediyorum.

haftaya 3 lü testimiz varrr ilk gittiğimde doktor bir kızım olucağını sölemişti şimdi erkek diyorlar bende kız mı erkek mi şaşırdım bende bebişime bişeyler alıyım diyorum ama alamıyorum :))))

öncelikle yeni anne adaylarımız aramıza hoşgeldinizopuyorumnanaktan
benim testlerim tekrarlandı hala bir yerde pozitif diğer yerde negatif çıkıyor doktorlar gebeliğin devamına karar verdiopuyorumnanaktan ızamıkçık virüsü yüzünden bebeğimin zarar görmüş olma olasılığını doktorlar düşük görüyor büyük ihtimalle sağlıklı diyorlar geçen hafta 4doktor gezdim elimde test kağıtlarım hepside bu durumda gebelik devam etmeli dediler :lepi:ve şuan gebeliğime devam ediyoruz herşeyin hayırlısı diyorum moralim düzgün yediğime içtiğime dikkat ediyorum cuma günü bebeğimin ense kalınlığı ölçüldü 1,8mm çıktı ve ikili test için kan verdim
şuan herşey yolunda gibi umarım herşey güzel gider bebğimi sağlığıyla kucağıma alırım:Saruboceq:

anlatamammmm çokk sevindim arkadaşım...
geçtiğimiz hafta bnde çok nadir görülen,ve tedavisi olmayan bi şüpheyle korktum..ama çok çooook şükür ki öle bişiy çıkmadı.bir günde ömrümden ömür gitti sanki...
rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat uzuuuuun ömürler versinn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende senin ve bebeğin adına çok sevindim seni çok iyi anlıyorum 3hafta yaşadım o sıkıntıyı umarım bundan sonra hiçbir sıkıntı olmadan bebeklerimizi sağlığıyla kucağımıza alırızopuyorumnanaktan herkesin hamileliğinin sorunsuz geçmesini ve bebeklerinin sağlıklı olmasını diliyorum :Saruboceq:
buarada denizlilimisin? çünkü ben denizliliyim

allahm yardımcımız olsun hepimizin yaa
çok zormuş valla
üç hafta ne demek?
bir günde ömrüm eridi sanki..
inşallah dahada güzel olcak herşey:)
denizlili değilim ama denzlili gbiyim,2,5senedir burda oturuorum,zaten yabancısı değildim,sık sık gezmeye gelirdik..çook seviorum burayı:)
sen neresindensin?
şuan nerdesin cnm??

inşallah canım:Saruboceq:
ben denizlinin acıpayam ilçesinin çakır köyündenim yıllardır izmirde yaşıyorum sık sık bayramlarda falan denizliye giderim çünkü annem ve babam denizlili olduğu için tüm akrabalarım denizlide yaşıyor

hımm ne güsell
olsun ama izmirde süper şehir
şanslısın hem uzak değil arası değilmi
çok memnun oldum:)

cnm çok sevindim inşallh hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızzzz:)

ben biliyodum zaten cinsiyetin kesin olmadığını çünkü çok erken bi taarihti cnm.16.haftadan önce belli olmuoooo neyse allah gönlüne göre versin benim 16 haftalık oldu neredeyse cumartesi kontrol bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…