2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

nası gitsin cnm yarın kontrol var umarım cinsiyeti öğrenirimmmm:)

senin mide bulantıların vardı yanlış hatırlamıyorsam şimdi nasıl hala devam ediyormu?
umarım cinsiyeti öğrenirsin ben ilk hamileliğimde 12.haftada öğrenmiştim doktor bu bir kız olacak demişti ve doğru çıkmıştı:lepi:

kızlar bişi sorcam göbişleriniz ne alemde benim göbiş aldı başını gidiyor henüz 13haftalık ama en az 5aylık gibi duruyor benim gibi olan varmı?
ilk hamileliğimde de böyleydi 7aylıkken doğuma kaç gün kaldı diye soruyorlardı şimdide her gören cinsiyet belli olmuştur her halde diyor:CüvCüv:

cnm mide bulantısı mı yanması mı ekşimesi mi anlamadım gitti ama geçmiyorrrrr((benim ilk hamileliğim biliyosun 15+2 oldum göbeğim benim de 5 aylık gibi duruo hemde 2 aydır öyle.dr uma sormuştum 4 aylıkken anca çıkar gaz ,şişkinliktir dedi ama hiç inmiyor bide ben 4-5 kilo aldım onunda etkisi olabilir belki.ama internette yağ dokusu az olan bayanların hamileliğinde göbeği erken çıkıo yazıo...ne bilim 5 aylığım daha göbeğim çıkmadı diyenlere hayret ediyorum ben

slm kızlar yarın 3 lü test için doktora gidicem umarım bi sıkıntı yoktur bu arada benimde karnım acayip çıktı şuan tam 17 hafta olduk vayy bee zaman ne çabuk geçiyo geçenlerde 9 lardan bahsediyorduk dimi ama :))))

yarın benim de 3lü test var hadi hayırlısı bakalım ikimize de.valla ya 8-9 haftalıklardan bahsediyorduk düne kadar şimdi ne durumdayız.yarın haberlerini bekliyrm cnm belki cinsiyet de kesinleşir senin.benim de belli olur inşallah bişiler almak için sabırsızlanıyorummm ben.

3lü test sonuçlarınızın çok güzel çıkmasını diliyorum:Saruboceq: benim 3lü teste daha 3hafta var 2li testimin sonucunuda pazartesi günü alcam:lepi:

kızlar 2li testimin sonuçları iyi çıkmış bebeğim çok sağlıklı.3lü testi bugün yaptı 10 gün sonra alcam sonuçları.moralim bozuk ama bebeğim cinsiyeti göstermedi pozisyonundan görmek imkansızdı.2-3 saat sonra bi daha baktı dr yine göstermedi pozisyonunu hiç bozmuo bizimki...inat valla inat yemediğim çikolata kalmadı ama göstermiyo işte ((

kızlaaaarrrrrrrrrr
merhabalar.....
inatçı bebek sahibesi annlere sabır versin diorummm :))
ben relax'ım:))
bir kızım o0lacakkkkkk inşallah :))))16.hftamın ilk günü öğrenmiştimmm:))) dün üçlü test için kan vermeye gittim ama farklı bi doktora gittiğim için bilmio gbi sordum cinsiyeti ne die
baktı baktı ama göremedi:))
sonucu almaya geldiğinde bakalım dedi:))))merakım geçti ama bi kez daha kız olduunu duyunca başlıcam yavaş yavaş alışverişe inşallah:))

doğum çantasına koycakların listesini yaptım,gözüm korktu valla
kış günü olacağı için herşey kalın ve çok sayıda olacak..üstelik önce ve sonra kaç gece kalıcağımızı bilmediğimiz için şampuan ıvır zıvır götürsemmi bilemiorum...bu konuda fikri olan var mı acaba???

kiloya gelince valla 6aylık gbiyim.5kilo almışım,bacaklarımda göbüşümün yanlarıda açıldı inanın.başladım hamilelik badilerinden almaya..:))ayrıca lcw'nın kısa kollu badileri süpper ötesiymiş tavsiye ederim:)))
biri kilolarıma dur desinnnnn DD

amanın çok sevindim kızın olacağına ne kadar da çok istiyordun.ama cnm çok da alıştırma belli olmuo sonradan erkek falan diyiveriolar sonra hayal kırıklığı olur senin için.erkeklerden yanılma payı çok az da kızlarda çok yanılıo drlar.

opuyorumnanaktan
evet canım yaw haklısın bnde öle diorum henüz bişiy almadım bebişime ama bikaç drdan daha duyim kız olduunu sonra diorum,kızlarda yanılma payı vakalaına çok rastladım ben hala bi yanımda şüphe kaldı,alıştırmadım kendimi diorum ama...sanırım alıştım yaa
asıl şimdi erkek dese şok olurum heralde..
sorma canım,bir gün içinde öyle bi şok yaşadımki iki hafta önce cinsiyetini dr. sölemese inan doğuma kadar sormazdım heralde,sağlıklı olun da ne olursa hayırlı evlat olsun dedim yalnızca:))
çok şükür iyiyiz,herşey yolunda en önemlisi bu,bilemme rağmen bir kez daha anladım :)))opuyorumnanaktan

haklısın cnm hayırlı evlat olsunlarda cinsiyeti ne olursa olsun.bendede şöle bi duygu var öpüp koklayasım geliyo bebeğimi daha el kadar ama...nası geçcek bu aylar bilmem onu öpüp koklamam için baya sabretmem gerek:))

şimdi böyle oluo insan..bikaç ay sonra o tekmeler güçlendiğinde o kadar alışıosun ki,,bence hamişliğinin tadını çıkar,kendine elbiseler al,göbüşünü gere gere gez:) sonra insan hamilelik günlerinide özlüyo yaa:)))
hele doğumdan sonra,hem bebeğine bakıp hemde hala karnındaymış gbi hissedio insan,sanki hala içerde o kıpırdıomuş gbi..
tabi merak bu hepimizde var kime benzeyecek die ama inan şu günlerin tadını çıkarırsan kucağına aldıın gün daha çabuk gelecek :)
allah'ım hepsine sağlık uzun ömürler versin,sağlıklı doğumlar nasip etsin bizlerede inşallah.
rabbim bütün isteyenlere yaşatsın yaa...

inşallah bir dahaki kontrolde öğrenirsin cinsiyetiopuyorumnanaktan
test sonucunun iyi çıkmasına sevindim

bir kızın olacağına inan çok sevindim benim 3yaşında bir kızım var çok sevimli çok tatlı oluyorlar))
ben ilk doğumumu 2007haziranda sezeryanla doğum yaptım hastanede 4gün kaldım devlet hastanesi olduğu için yanımda yastık kılıfı, temiz çarşaf götürmüştüm iyiki de götürmüşümkafamçokkarıştı
ben daha hiç kilo almadım ama göbişime maşallah 5aylık gibi kocamankaydirigubbakcemile3

kızlar benim rüyamda 1 yaşında falan bir oğlum vardı öle gördüm.sabahtan beri rüya tabirlerine bakıyrm tersi oluyormuş herhalde kızım olucak.rüyalarım hep çıkar benim hem de hep tersi çıkar.ama hamile kaldığımdan beri de hep erkek hissediyorum bilmiyorum artık hayırlısı ayın 20sinde bi daha gitcem doktora ya göstermezse yine cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…