hımm ne güsell
olsun ama izmirde süper şehir
şanslısın hem uzak değil arası değilmi
çok memnun oldum:)
ben burdayım:teytey: nasıl gidiyor hamilelik?
nası gitsin cnm yarın kontrol var umarım cinsiyeti öğrenirimmmm:)
kızlar bişi sorcam göbişleriniz ne alemde benim göbiş aldı başını gidiyor henüz 13haftalık ama en az 5aylık gibi duruyor benim gibi olan varmı?
ilk hamileliğimde de böyleydi 7aylıkken doğuma kaç gün kaldı diye soruyorlardı şimdide her gören cinsiyet belli olmuştur her halde diyor:CüvCüv:
slm kızlar yarın 3 lü test için doktora gidicem umarım bi sıkıntı yoktur bu arada benimde karnım acayip çıktı şuan tam 17 hafta olduk vayy bee zaman ne çabuk geçiyo geçenlerde 9 lardan bahsediyorduk dimi ama :))))
kızlaaaarrrrrrrrrr
merhabalar.....
inatçı bebek sahibesi annlere sabır versin diorummm :))
ben relax'ım:))
bir kızım o0lacakkkkkk inşallah :))))16.hftamın ilk günü öğrenmiştimmm:))) dün üçlü test için kan vermeye gittim ama farklı bi doktora gittiğim için bilmio gbi sordum cinsiyeti ne die
baktı baktı ama göremedi:))
sonucu almaya geldiğinde bakalım dedi:))))merakım geçti ama bi kez daha kız olduunu duyunca başlıcam yavaş yavaş alışverişe inşallah:))
doğum çantasına koycakların listesini yaptım,gözüm korktu valla
kış günü olacağı için herşey kalın ve çok sayıda olacak..üstelik önce ve sonra kaç gece kalıcağımızı bilmediğimiz için şampuan ıvır zıvır götürsemmi bilemiorum...bu konuda fikri olan var mı acaba???
kiloya gelince valla 6aylık gbiyim.5kilo almışım,bacaklarımda göbüşümün yanlarıda açıldı inanın.başladım hamilelik badilerinden almaya..:))ayrıca lcw'nın kısa kollu badileri süpper ötesiymiş tavsiye ederim:)))
biri kilolarıma dur desinnnnnDD
amanın çok sevindim kızın olacağına ne kadar da çok istiyordun.ama cnm çok da alıştırma belli olmuo sonradan erkek falan diyiveriolar sonra hayal kırıklığı olur senin için.erkeklerden yanılma payı çok az da kızlarda çok yanılıo drlar.
kızlar 2li testimin sonuçları iyi çıkmış bebeğim çok sağlıklı.3lü testi bugün yaptı 10 gün sonra alcam sonuçları.moralim bozuk ama bebeğim cinsiyeti göstermedi pozisyonundan görmek imkansızdı.2-3 saat sonra bi daha baktı dr yine göstermedi pozisyonunu hiç bozmuo bizimki...inat valla inat yemediğim çikolata kalmadı ama göstermiyo işte((
kızlaaaarrrrrrrrrr
merhabalar.....
inatçı bebek sahibesi annlere sabır versin diorummm :))
ben relax'ım:))
bir kızım o0lacakkkkkk inşallah :))))16.hftamın ilk günü öğrenmiştimmm:))) dün üçlü test için kan vermeye gittim ama farklı bi doktora gittiğim için bilmio gbi sordum cinsiyeti ne die
baktı baktı ama göremedi:))
sonucu almaya geldiğinde bakalım dedi:))))merakım geçti ama bi kez daha kız olduunu duyunca başlıcam yavaş yavaş alışverişe inşallah:))
doğum çantasına koycakların listesini yaptım,gözüm korktu valla
kış günü olacağı için herşey kalın ve çok sayıda olacak..üstelik önce ve sonra kaç gece kalıcağımızı bilmediğimiz için şampuan ıvır zıvır götürsemmi bilemiorum...bu konuda fikri olan var mı acaba???
kiloya gelince valla 6aylık gbiyim.5kilo almışım,bacaklarımda göbüşümün yanlarıda açıldı inanın.başladım hamilelik badilerinden almaya..:))ayrıca lcw'nın kısa kollu badileri süpper ötesiymiş tavsiye ederim:)))
biri kilolarıma dur desinnnnnDD
inşallah bir dahaki kontrolde öğrenirsin cinsiyetiopuyorumnanaktan
test sonucunun iyi çıkmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?