2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

burdayım canım :)) çok şükür iyi geçiyor bu hafta kontrolüm var annemlere gidicem orda kalıcam çok mutluyum :)) sen nasılsın senin nası gidiyo???

valla haftasonunu hep uyuyarak geçirdim kahvaltı yaptım uyudum,yemek yedim uyudum...tutamıyorum kafamı halsizim nedense çokkk.zaten ev işi yemek falan yapmayalım kaç hafta oluyor:)bizim de seminer 3 gün kaldı 3 gün daha okula gitcem sonra bende memleketime annemlerin yanına.benim de aysonu işte kontrol perşembeye giderim.inşallah iyidir bebeğim çok merak ediyorum onu:)

bende uyuyorum merak etme sabah kaahvaltıdan sonra akşama doğru akşamda erkenden yatıyorum :)) ev işine gelince yavaş yavaş yapmaya başladım ben halsizim ama kendimide tutamıyorum napim eşyalar siyah olunca çabuk tozlanıyor :)) ana ocağı gibisi yok hele annemin yemekleri bambaşka yavan olsun annemin yemeği olsun haftasonuda düğün varmış tekirdağda acaba yola çıkmak tehlike olabilirmi???

ben aşırı titizim ama görmemeye çalışıyrm artık eşimle birlikte haftada bir kez yapıyoruz eskiden öylemiydi 2 günde bir temizliğe girişirdim napalım artık:)iyi ben eşyalarımı açık renk almışım:)ben de 2 hafta önce rapor alıp aydına annemlerin yanına gitmiştim iştahım çok güzeldi orda ben yapmayınca burnumada kokmuyor tabi ben de çok özledim annemin yemeklerini:)yolculuğu miden kaldırıyorsa ve öle düşük tehliken falan yoksa bence yola çıkmanda sakınca olmaz.ama ben mesela artık minibüse,otobüse binmeyi geçtim araba bile kullanmakta zorluk çekiyorum midem bulanıverio(

ben ilaç alıyorumya o yüzden midemde şuan sıkıntı yok ama ilacı içmezsem çok kötü oluyorum eşimle geziyoruz haftasonları arabayla bi sıkıntı görmüyorum düşük sıkıntısı şuana kadar çok şükür olmadı sanırım 3. ayada girdiğimiz için o sıkıntı kalktı herhalde :))) bakalım bi kontolümüz olsunda bi ikili testimiz olcak hayırlısı ben evde yemek yapmıyorum eşim bir ara ecdeydi o hazırlardı zaten kayınvalidemle aynı binadayız Allah razı olsun o hazırladı hep bugüne kadar sadece ben bi kaç gün kendim yaptım okadar geçer canım bu bulantılarda geçer benim 4. hafta başladı 10. haftanın ortasına kadar çok sıkıntı çektim çok şükür 2 haftadır iyiyim ilacımıda günde 2 ye düşürdüm sanırım az daha kullanılırım sonrada geçer

inşallah cnm 12.haftada genelde geçiyor diyorlar ama benim kayınvaldemin 3 çocuktada 9 ay sürmüş bulantı ve kusması doğum yapmaya giderken bile kusmuş.ben artık hap kullanmıyorum bana hiç fayda etmedi çünkü haplar emedur ve zofran kullandım ikisi, de banamısın demedi.sonrada biraz hafifledi zaten.benim midemde ülser var belki o rahatsızlığım olmasa hiç sıkıntı yaşamazdım bilmiyorum ki.aç kalmadıkça fazla sorun olmuyor.inşallh bebeklerimiz kıymetimizi bilirrr:)

selam kızlar.ben de kısmetse ocak annesi olacağım ama tam doğum zamanımızı doktor söylemiyor. normalde 9+6 olmama rağmen ultrason 1 hafta falan geriden geliyor. çok önemli olmadığını söyledi doktor ama sizin de ultrason tarihinin önden gittiğini duyunca biraz üzüldüm.umarım bir sorun yoktur. daha şimdiden annelik evhamları başladı sanırım :))

hg canım aramıza Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.korkma benim 7. haftadan sonra hep önde gitti ve halada gidiyo bu bebeğin gelişiminin önde olmasına işaretmiş iyi bişeymiş yani :)))

sevindim canım.çok sağol.daha çok ufaklar azıcık büyüseler rahatlayacağım da sabır lazım işte:)))

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin.geç döllenme olmuştur belki o yüzden geriden geliyor gibi gözüküyordur.benim de 9+3 oldu.perşembe günü benim de kontrolüm bakalım büyüdü mü miniklik:)))

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin.geç döllenme olmuştur belki o yüzden geriden geliyor gibi gözüküyordur.benim de 9+3 oldu.perşembe günü benim de kontrolüm bakalım büyüdü mü miniklik:)))

hoşbulduk canım sağol:)) evet geç döllenme.13 nisan sat ama doktorum 1 hafta ileri attı zaten.bundan sonra 20 nisan diyecekmişim.cinsiyet hakkında ne düşünüyorsunuz? 12.hafta gittiğimde birşeyler belli olabilir mi?

bebişim cinsiyetini göstermiyo ( kızmı acaba kızlar göstermezmiş artık kilo almaya başladımmmm umarım çok kilo almam (

benim de 23 nisan.cinsiyeti benim içime erkek gibi doğuyor hayırlısı bilmem.12.hafta erken galiba cinsiyeti için.ah bi gelsek o 12.haftaya hem düşük tehlikem bitecek hem belki de mide bulantılarım geçecek bazen çok kötü oluyorum.antalyada nerde öğretmensin cnm?ben akdeniz ünv.mezunuyum 4 sene oldu tabi.

bebişim cinsiyetini göstermiyo ( kızmı acaba kızlar göstermezmiş artık kilo almaya başladımmmm umarım çok kilo almam (

hiç belli olmaz cinsiyeti.cnm daha erken cinsiyet için.16.haftayı beklicez bazen o zaman bile kesin olmuyor.ben de kilo aldım galiba ama benim 2 haftadır göbeğim çok çıktı.hamile kalmadan önce hiç göbek yoktu bu kadar erken göbeğin büyümemesi gerek diyor herkes.bana mı büyük geliyor bilmiyrm:)

selam arkadaşlar bende 8 + 2 hamileyim bebişim 5 şubat ta doğucak allah izin verirse uzun bir yolumuz var hepimiz sağlıkla tamamlarız, bebişlerimizde sağlıkla doğar inşallah !! yanlız benim inanılmaz bir şişkinlik problemim var karnım mı şişmeye başladı bebişten bu ayda i bu imkansız sanırım yoksa başka bir şeymi çok fenayım aynı durumda olan varmı ?

cnm hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin.valla ben de daha demin onu yazdım benim de bebek 9+3 haftalık ama göbeğim yaklaşık 2-3 haftadır şiş bu kadar erken büyümemesi lazım diyo arkadaşlar ama neden bende anlamadım.hiç göbek de yoktu bende bi tuhaf geliyorum şimdi kendi kendime çok şiş hissediyrm kendimi.yani bi tek sen diilsin cnm bu durumda olan.belki erkek bebekler çabuk büyüyordur bikaç kişi öle dedi bana.hayırlısı:)

merhaba özel den bana yazmışsınız çok teşekkür ederim ama site izin vermedi 50 mesajım dolmamış o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın evet doğumumuz aynı gün gözüküyor hayırlı olsun paylaşalım herşeyi bu uzun ve zor zamanı geçirelim hepberaber alalım bebişleri saşlıkla kucağımıza inşallahhh

oh çok şükür yanlız olmadığıma sevindim : ) evet garip bir durum ama sağlıklı olup büyüsünlerde daha çok şişicez : ) burda sizlerle herşeyi paylaşıyor olabilmek büyük zevk zaman sanki çabucak akıp gidicek allah hepimize bebişlerle birlikte sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…