kimsecikler yokkk sanırım :)))
bende uyuyorum merak etme sabah kaahvaltıdan sonra akşama doğru akşamda erkenden yatıyorum :)) ev işine gelince yavaş yavaş yapmaya başladım ben halsizim ama kendimide tutamıyorum napim eşyalar siyah olunca çabuk tozlanıyor :)) ana ocağı gibisi yok hele annemin yemekleri bambaşka yavan olsun annemin yemeği olsun haftasonuda düğün varmış tekirdağda acaba yola çıkmak tehlike olabilirmi???
selam kızlar.ben de kısmetse ocak annesi olacağım ama tam doğum zamanımızı doktor söylemiyor. normalde 9+6 olmama rağmen ultrason 1 hafta falan geriden geliyor. çok önemli olmadığını söyledi doktor ama sizin de ultrason tarihinin önden gittiğini duyunca biraz üzüldüm.umarım bir sorun yoktur. daha şimdiden annelik evhamları başladı sanırım :))
hg canım aramıza Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.korkma benim 7. haftadan sonra hep önde gitti ve halada gidiyo bu bebeğin gelişiminin önde olmasına işaretmiş iyi bişeymiş yani :)))
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin.geç döllenme olmuştur belki o yüzden geriden geliyor gibi gözüküyordur.benim de 9+3 oldu.perşembe günü benim de kontrolüm bakalım büyüdü mü miniklik:)))selam kızlar.ben de kısmetse ocak annesi olacağım ama tam doğum zamanımızı doktor söylemiyor. normalde 9+6 olmama rağmen ultrason 1 hafta falan geriden geliyor. çok önemli olmadığını söyledi doktor ama sizin de ultrason tarihinin önden gittiğini duyunca biraz üzüldüm.umarım bir sorun yoktur. daha şimdiden annelik evhamları başladı sanırım :))
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin.geç döllenme olmuştur belki o yüzden geriden geliyor gibi gözüküyordur.benim de 9+3 oldu.perşembe günü benim de kontrolüm bakalım büyüdü mü miniklik:)))
hoşbulduk canım sağol:)) evet geç döllenme.13 nisan sat ama doktorum 1 hafta ileri attı zaten.bundan sonra 20 nisan diyecekmişim.cinsiyet hakkında ne düşünüyorsunuz? 12.hafta gittiğimde birşeyler belli olabilir mi?
bebişim cinsiyetini göstermiyo( kızmı acaba kızlar göstermezmiş artık kilo almaya başladımmmm umarım çok kilo almam (
selam arkadaşlar bende 8 + 2 hamileyim bebişim 5 şubat ta doğucak allah izin verirse uzun bir yolumuz var hepimiz sağlıkla tamamlarız, bebişlerimizde sağlıkla doğar inşallah !! yanlız benim inanılmaz bir şişkinlik problemim var karnım mı şişmeye başladı bebişten bu ayda i bu imkansız sanırım yoksa başka bir şeymi çok fenayım aynı durumda olan varmı ?
merhaba özel den bana yazmışsınız çok teşekkür ederim ama site izin vermedi 50 mesajım dolmamış o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın evet doğumumuz aynı gün gözüküyor hayırlı olsun paylaşalım herşeyi bu uzun ve zor zamanı geçirelim hepberaber alalım bebişleri saşlıkla kucağımıza inşallahhhbende bugun itibariyle 8 haftalik hamileyim :CüvCüv: benimde dogum 5 subat olarak gözüküyorbulantilarim bikac gundur azaldi ama azalirsada korkuyorum acaba bisimi oldu diye bilmiyorumkismile ilk bebek olunca baya telaslaniyorsun:kedi:Allah yardimcimiz olsun......
cnm hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin.valla ben de daha demin onu yazdım benim de bebek 9+3 haftalık ama göbeğim yaklaşık 2-3 haftadır şiş bu kadar erken büyümemesi lazım diyo arkadaşlar ama neden bende anlamadım.hiç göbek de yoktu bende bi tuhaf geliyorum şimdi kendi kendime çok şiş hissediyrm kendimi.yani bi tek sen diilsin cnm bu durumda olan.belki erkek bebekler çabuk büyüyordur bikaç kişi öle dedi bana.hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?