2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

selam kızlarrrrr bnde 2011 ocak annesi olucam inşllahh.bu ikinci bebeğim.bir oğlum var allahIma emanet,34 aylık .ameliyat ve tedaviyle olmuştu.bu ikinci bebeğimse bi ihtimaldi,ama çok şükür biraz geçte olsa tedaviye gerek kalmadan geldi çok mesudum bndeee..benimde doğumum ocak 13 görünüo ama doktor muhtemelen ocak başında alırız dedi:)
rabbim olmayanlarada nasip etsin tez zamanda
sonrada hepimizin gönlüne göre versin inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:)))))))))))))))))))))))))

kiloyu dert etmeyin,benim ilk hamişliğimde 26 kilo almıştım(sigarayı bırakmanın etkisi çok oldu)bide tedaviyle olunca kiloyu falan jiç dert etmedim,çok şişmiştim.ama bebeişim küçük doğmuştu.yine sigarayı bıraktım,11+5 günlük hamileyim 6hafta oldu hamişliğimi öğreneli 6haftada 2kilo 700 gram aldım.aynen göbüşüm daha öğrendiğim hafta çıkmış gbi oldu:)))
inşallah bu defa kzı göbüşüdür :)))) ama hayırlsı tabe :)))
hepimizinkini tamamına erdeirir inşallah.
düşük tehliksei olan arkadaşlar dikkat edin,12.haftadan sonrada dikkat edin nolur nolmaz:)
o progestandan bnde kullanmıştım ilk üç ay-son üç ay :))))

hg canım aramıza rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder ohh maşallah ikinci valla bunu hayırlısıyla sağlıklı doğurayım daha düşünmüyorum :)) bu arada nasipse seninle aynı tarih te doğum yapabiliriz :)))

cnm hoşgeldin hayırlı olsun.ne güzel 2.bebek sen bizden tecrübelisin.hayırlı olsun hepimizin.Allah hamileliği kolay geçirmemize yardımcı olsun inşallah

hg canım merak etme sanırım hepimizde aynısı var benimde göbeğim şiş adet olamadık ya onun şişliği ee artık bebişlerde büyüyo yavaş yavaş büyücek ikisi bir oluncada bize büyük gözüküyor :))

kızlar benimde ayın 5inde ikili testim yapılcak.bnde 11+5 günlük hamileyim.11+5 deyince 12.haftanın içinde mi oluorum yani 12 haftalıkmı hamileyim yoksa 11 haftalıkmı? ikinci gebeliğim ama bu yazılıştan bişey anlamıorum.
doktora gittiğimde geç akalmış olmaktan korkuorum ikili test için
aksi gbi ayın 1ine yada 2sine randevu ayarlayamadık inşallah geç olmaz :))
ikili test içinde sıkıntıya girmeyin ayrıca
herzamanki gbi bebeğe bakılıo ultrasondan
ense altındaki kara alanın ölçümüne bakıolar sonrada kan tahlili veriosunuz sonra sonuçlar çıkıo
11_14 testi yazıp netten araştırırsanız içiniz rahat edicektir ilk bebeğini bekleyen annelerimizin :)
bu arada esra ben denizliden:)
bana en yakın izmir var sanırım,denizliden hamiş arkadaşımız ykmu burada hiç ? :)))
herkesle memnun oldum şimdiden sevgiler :))))))))))))))))))))))))))))9

teşekkür ederim hepinize sıcaklığınız bile yoldaş olmaya yetior bana:) çok memnun oldum tekrar.evet ikinci bebeğim bu ama ilki adar güzel ve heyecanlıyım.umutlandırmıodum kendimi ya bidaha olmazsa üzülmeyelim die ama çok istiordum :) buradan yazıcaz birbirimize cinsiyetlerini doğum haberlerimizi inşallah:))

yok canım geç kalmıyorsun ben şuan 12 hafta 3 günlüğüm nasipse çarşambaya gidicem inşallah 11*5 demekte 11. haftanı tamamlamış 12 den gün alıyorsun demekmiş öle dedi doktor banada sıkıntı yapma kendine tam vaktinde gitmiş olucaksın buarada bende elif ankaradan :))

evet aynen sigara içmiorum artık nasıl bırakırım derken bıraktım bile bu yüzden devleşiorum hamileykene:) ama değer önemli değil.sadece hantallaşmak zor oluo.bu defa kış bebeği olacak heralde son aylar kış olcağı için çok bunalmayız:))

11_14 testi yazıp netten araştırırsanız içiniz rahat edicektir ilk bebeğini bekleyen annelerimizin :)
bu arada esra ben denizliden:)
bana en yakın izmir var sanırım,denizliden hamiş arkadaşımız ykmu burada hiç ? :)))
herkesle memnun oldum şimdiden sevgiler :))))))))))))))))))))))))))))9[/QUOTE]

cnm bende aydınlıyım yakınım sana manisa/alaşehirde oturuyrm orda öğretmenim.benim de kız kardeşim denizlide okuyordu bu sene mezun oldu artık 2 hafta önce denizlideydim mezuniyetine geldim kardeşimin.sen nerde oturuyorsun?oralı mısın?

ok canım sağol,ya bnde normalde 11-14testi ya adı üstünde bu arada yapılıo biliorum geçen hemşire tam 12.hafta deyince aklım karıştı benimde onun için sordum..

benim bu hamişliğimde rahat,ilkinden farkı çok hafif ilk haftalarda mide bulantısı yok denecek kadar.ilk hamişliğimdeki gbi tuzlu ekşi seviorum yine ama inşallah bu defa kzım olurr çok istiorum yaa
hani diolar ya bebeğin cinsiyet deişince hamilelik belirtileri de deişio die o yüzden tedirgin oldum ama kzım olursa dünyalar benim olur ama önce hayırlsı ve sağlıkla gelsin inşallah:))))))))))))))))))))

ayyy bende hep ekşi ve tuzlu seviyorum yiyorumda bende hayırlıysa bir oğlum olsun istiyorum ama içime hep kız doğuyor bilmem sağlıklı olsunda kız erkek benim için farketmez

cnm bende aydınlıyım yakınım sana manisa/alaşehirde oturuyrm orda öğretmenim.benim de kız kardeşim denizlide okuyordu bu sene mezun oldu artık 2 hafta önce denizlideydim mezuniyetine geldim kardeşimin.sen nerde oturuyorsun?oralı mısın?[/QUOTE]

wuwwww demek daha yeni geldin ha :) bnde denzli kaklıkta oturuorum,aslen afyonluyuz ama iş gereği ben çalışmıorum ev hanımıyım.benimde ağbim alaşehirde okumuştu gelmiştim o sevgi yolu yokmu bayılmıştım oraya:) bellimi olur kader dünya küçük derler :))dimi canım?

wuwwww demek daha yeni geldin ha :) bnde denzli kaklıkta oturuorum,aslen afyonluyuz ama iş gereği ben çalışmıorum ev hanımıyım.benimde ağbim alaşehirde okumuştu gelmiştim o sevgi yolu yokmu bayılmıştım oraya:) bellimi olur kader dünya küçük derler :))dimi canım?[/QUOTE]

dünya küçük belki tanışmak bile nasip olur kimbilir:))güzeldir sevgi yolu bi orası var zaten dimi:)))

ya belli olmuor aslında ben mesela hamişkene her tarafım kilo aldı doktorum dajha ikinci ayımın son haftasında oğlan dedi herkes kızdır o kızdır senn kalçalar falan genişledi diolardı bide acayip tuzlu ekşi yiyordum herkes doğum anına kadar kzı bekliodu:))))
ama belli olmuor işte normalde halk arasında ekşi kız-tatlı erkek derler :)))

armut dedin de
armut ağacı taşlama metodu var
bnde yeni öğrendim
bir armut ağacı bulsam hemen taşlayacam:))
armutu taşladım oğlanı boşladım,kıza başladım ehühehehehe
duymuşmuydunuz hiç :????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…