selam kızlarrrrr bnde 2011 ocak annesi olucam inşllahh.bu ikinci bebeğim.bir oğlum var allahIma emanet,34 aylık .ameliyat ve tedaviyle olmuştu.bu ikinci bebeğimse bi ihtimaldi,ama çok şükür biraz geçte olsa tedaviye gerek kalmadan geldi çok mesudum bndeee..benimde doğumum ocak 13 görünüo ama doktor muhtemelen ocak başında alırız dedi:)
rabbim olmayanlarada nasip etsin tez zamanda
sonrada hepimizin gönlüne göre versin inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:)))))))))))))))))))))))))
selam kızlarrrrr bnde 2011 ocak annesi olucam inşllahh.bu ikinci bebeğim.bir oğlum var allahIma emanet,34 aylık .ameliyat ve tedaviyle olmuştu.bu ikinci bebeğimse bi ihtimaldi,ama çok şükür biraz geçte olsa tedaviye gerek kalmadan geldi çok mesudum bndeee..benimde doğumum ocak 13 görünüo ama doktor muhtemelen ocak başında alırız dedi:)
rabbim olmayanlarada nasip etsin tez zamanda
sonrada hepimizin gönlüne göre versin inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:)))))))))))))))))))))))))
selam arkadaşlar bende 8 + 2 hamileyim bebişim 5 şubat ta doğucak allah izin verirse uzun bir yolumuz var hepimiz sağlıkla tamamlarız, bebişlerimizde sağlıkla doğar inşallah !! yanlız benim inanılmaz bir şişkinlik problemim var karnım mı şişmeye başladı bebişten bu ayda i bu imkansız sanırım yoksa başka bir şeymi çok fenayım aynı durumda olan varmı ?
kiloyu dert etmeyin,benim ilk hamişliğimde 26 kilo almıştım(sigarayı bırakmanın etkisi çok oldu)bide tedaviyle olunca kiloyu falan jiç dert etmedim,çok şişmiştim.ama bebeişim küçük doğmuştu.yine sigarayı bıraktım,11+5 günlük hamileyim 6hafta oldu hamişliğimi öğreneli 6haftada 2kilo 700 gram aldım.aynen göbüşüm daha öğrendiğim hafta çıkmış gbi oldu:)))
inşallah bu defa kzı göbüşüdür :)))) ama hayırlsı tabe :)))
hepimizinkini tamamına erdeirir inşallah.
düşük tehliksei olan arkadaşlar dikkat edin,12.haftadan sonrada dikkat edin nolur nolmaz:)
o progestandan bnde kullanmıştım ilk üç ay-son üç ay
cnm bende sigara kullanıyordum hamile olduğumu öğrendim ve 3 gün sonra tiksindim sigaradan hamilelik yaradı bu yönden bana çay,kola,sigara çok severdim artık tiksindim ağzıma koymuyorum.şu bulantılarım geçsin başka birşey istemiyorum öğlen başlıyor gece uyuyana kadar.halim kalmadı sürekli midem bulanıyor demekten.inşallah çok kilo almam hamileliğimde bebeğe yarasın yediklerimm:))
yok canım geç kalmıyorsun ben şuan 12 hafta 3 günlüğüm nasipse çarşambaya gidicem inşallah 11*5 demekte 11. haftanı tamamlamış 12 den gün alıyorsun demekmiş öle dedi doktor banada sıkıntı yapma kendine tam vaktinde gitmiş olucaksın buarada bende elif ankaradan :))
ok canım sağol,ya bnde normalde 11-14testi ya adı üstünde bu arada yapılıo biliorum geçen hemşire tam 12.hafta deyince aklım karıştı benimde onun için sordum..
benim bu hamişliğimde rahat,ilkinden farkı çok hafif ilk haftalarda mide bulantısı yok denecek kadar.ilk hamişliğimdeki gbi tuzlu ekşi seviorum yine ama inşallah bu defa kzım olurr çok istiorum yaa
hani diolar ya bebeğin cinsiyet deişince hamilelik belirtileri de deişio die o yüzden tedirgin oldum ama kzım olursa dünyalar benim olur ama önce hayırlsı ve sağlıkla gelsin inşallah:))))))))))))))))))))
bende yeşil armutlardan çok yiyorum hayırlısı:))Allah gönlünüze göre versin bebişlerinizi:)
cnm bende aydınlıyım yakınım sana manisa/alaşehirde oturuyrm orda öğretmenim.benim de kız kardeşim denizlide okuyordu bu sene mezun oldu artık 2 hafta önce denizlideydim mezuniyetine geldim kardeşimin.sen nerde oturuyorsun?oralı mısın?
yee canım bebişine yarasın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?