Aynenn.. Ellerde uyuşma bende de var, geceleri had safhada. Parmaklarım da şiş oluyo ve uyandığımda bükerken zorlanıyorum parmaklarımı, kaskatılar. Sonra açılıyo burda klavyede

İlginç ya ben bu aya kadar hamilelikle ilgili pek belirti hissetmedim vücudumda, sanki aynıyım diyordum ama 6.ayla birlikte başladı el ayak şişmeleri vs. Bir de arkadaşlar, sizlerde de oluyor mu, diz kapaklarım eğilirken falan, mesela çamaşır makinesine bişeyler atıcam ve çömeldim, kalkarken resmen ağrıyo ve kitleniyo. Eşim ödem vardır orda da dedi ama dr.a da hiç sormadım açıkçası. Sanki yaşlı kadın gibi oyy dizlerim demek garip geldi açıkçası :) Şimdi benim fahri doktor olarak yorumum şu oldu ; biz Clexane kullanıyoruz ya, kan sulandırıcının uzun süre kullanımında annede kemikler falan zarar görüyormuş, acaba diyorum birbiriyle bağlantılı bişey mi ? Tabi bunu benim doktora sorsam, adam diplomayı çıkarıp bana verecek bizim bilmediklerimizi biliyosun diye

:))) Ya niye, olamaz mı ? Ekstra kalsiyum falan mı almak lazım ki diye düşünüyorum. Haa bi de coraspin kullanan hamişler, 34.haftadan sonra aspirin kullanımı bebeğin kalp sağlığında olumsuz etkisi olabiliyormuş diye okudum, aklınızda olsun, doktorlara soralım bi bence..
Bu kadar çene yaptım, daha günaydım demedim :) Günaydınnn herkeseee....