• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ok bakıyorum. 5 gün neyse de 20 gün yıkanmadan nası durcak? nasıl yıkanıyormuş ay merak ettim? durulanmayan şampuan pürel gibi yani :)

canım kadıncagız gayet kütür kütür yıkayın diye anlatmısı hatta sonrasında gobek bagına biokadin surun diye anlatmıstı bazı web sitelerinde yazarsan bulursun ayse oner diye arat ..
ama dusmeye yalkın su degdirmeyin gobege dedi..
simdi ben bunu ayırt edemem anladın mı dusuyor mu dusmuyor mu ne bileyim :9::9: direkt dustukten sonra yıkarım...
yalnız bu durulanmadan kullanılan sampuanı bi eczaneye soracagım tr mustela'da var mı diye.. yada direkt web sitesindeki numaraya
benim eltim amerika'da cunku orada vardır belki bizde yoktur

banada demezler valla,hastanedeyken aramazlarsa iyi pefff:41:

beni doğumda bire arar bunlar
dur ıkınıp geliyorum derim eminim :)
bebege kım bakacak:26:
ben bakıcı da buldum bugun:27:
benımkı dogmamıs bebeye don dikmekten öteye gitti sanırım:61:

benim anam bakacak
Allah başımdan eksik etmesin

Bebemin göbeği düştükten sonra göbeğini ODTU'ye atacaz:27:
ya da London School of Economics'e :27:
batıl inanç ama yapacağım bunu:49:

bende yollıcam bi yere diom
koca kız çocuğunun göbeğievde saklanaaa diye buyurdu :)

bende perşembe günü doktordan sonra alışverişe bakırköye gittim.gitmişken lohusashop sitesi varya ordaki adrese gittim baktım sitedki aynı ürünler

var ama yer çok dardı birde satıcı adamı beğenmedim.ama ordaki pasajda birkaçtane daha var alt kattada var.ben alt kattan aldım

https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=36 daha öcede dagiden almıştım.bir tane daha alıcam galiba

serracım pasajın adı ne acep öğrenebilirmiyiz

beni doğumda bire arar bunlar
dur ıkınıp geliyorum derim eminim :)

benim anam bakacak
Allah başımdan eksik etmesin

bende yollıcam bi yere diom
koca kız çocuğunun göbeğievde saklanaaa diye buyurdu :)

amin annelerimiz eksik olmasın ama bizimkiler ankarada,
kendi düzenleri var ne kadar gelip bakabilir ki:26:

kardeşimin göbeğini annem odtu'ye atmıs,
kardesım ordan mezun:49:
unıversıteye atıverın barı aynı sehırdekı,
bogazıcıne atıver sende:49:

göbek hikayesinin gerçekliğine inanıyorum bende
benimki hala annemin defterinin arasındadır
ve ben hayvani derecede anneciyimdir

Sevgili erran,
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun bebeklerimizi, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende 3 hafta kadar önce düşmüştüm. Ama karnımın üzerinde değil. Ayağım takıldı ve mutfağa doğru düşerken kafamı duvara çarpmıştım. Nasıl oldu anlamadım. Doktora gittik bizde hemen. Çok şükür bişey yok dedi. Ama o gece nasıl geçti birde bana sorun.

Anlık birşey gerçekten ama yine de dikkatli olmakta fayda var. Tekrar geçmiş olsun.

tamam hamile kıyafetleride varmış duyduğuma göre bayram için bişeyler bakamam lazım hzır gitmişken senin dediğin yerlerede bakayım sağolasın :13:

kızlar sizi cok cesur buldum ben cesaret edemiyorum gecelik pijama ve sutyen olayına daha lohusalik icin.. yani 3 ay var daha sismeyecegimizin garantisini kim verebilir ki?
benim icinde yuzdugum tum lcw hamile komik t-shirtler artık karpuz yutmus durumda hem one dogru karpuz hem arkaya dogru :))

bu arada fatma nerede bugun sanki hic yazmadı di mi?

amin annelerimiz eksik olmasın ama bizimkiler ankarada,
kendi düzenleri var ne kadar gelip bakabilir ki:26:

kardeşimin göbeğini annem odtu'ye atmıs,
kardesım ordan mezun:49:
unıversıteye atıverın barı aynı sehırdekı,
bogazıcıne atıver sende:49:

kız atmayın Allah sizi iyi etsin kedi köpek yicek gömüceksiniz ilerde çocuğunuzun nerde okumasını veya mevki sahibi olmasını istiyorsanız oranın bahcesine toprağa gömüceksiniz :)

Back
X