2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimde adım tuğba izmirden yaş 25 bir melek annesiyim kasımda 22haftalık kızımı kaybettim inşallah bu defa kavuşurum bebeğime
cnm sağlıcakla al kucağına yavrunu inş

evet yanlış yerden alıntı yapmışımşöyle çifter çifter olsa i olur ama

diğer konudada sen anlrsın zor yaaa

Ne söyleyeceğimi bilemedim, çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda üzüntünü unutturacak yavrunu göndersin sana inşallah sağlıkla..

pileo, çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Çok zor bir imtihan. Rabbim en hayırlı zamanda yeniden hamile kalmanı ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Bu forumda çok sık duyduğum bir problem maalesef. Biz hepimiz hamile kalmaya odaklandığımız için bazen devamını düşünemeyebiliyoruz. Hamd olsun hamileyiz, ama Allah devamını nasip etsin, önemli olan bu. Sağlıklı olanını, hayırlı olanını Rabbimden istemek lazım. Çok zor bir imtihan, Rabbimden sana yardım etmesini diliyorum. Sabır ve dua ile...

vaayyy 2011 kasım annişleri hayırlı uğurlu olsun gebeşliğiniz hepinizi kutluyorum hayırlı güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum ve sağ salim kucağınıza almayı

bende 2010 kasım anasıyım zaman ne çabuk geçti bizede hep bunu derlerdi tabikide bize zaman geçmek bilmezdi

hadi bakalım hep güzel haberler alırsınız işalla allah yardımcınız olsun bu uzuuuuuunnnn 9 ayda

oo kızlar bakıyorum herkes izmirden....bende izmir,buca da oturuyorum..yaşım 27 tüp bebekle hamiş kaldım,ilk denememdi çok şükür olumlu sonuçlandı...

canm sen benden 1 gün öndesn ben daha kese gözükmez diye gitmek istemiyorum 1 2 hafta sonra gitcm ama senn yinede görrsen bana haber ver ebnde gideyim

inşş canm tez zamnda bekliyoruz

ayyy kızlar sohbeti okudum alemsiniz valla ama iyi ediyonuz nazlanın ohhhhhhh sefamız olsun bende ilk hamileliğimi hiç yaşamamıştım ama bunda tadını şimdiden çıkarıyorum

valla aynen bunda nazdan yarılıyorum aşagı bile eğilmiyorum eşim yapsn diyee

slm nagıhan ne kadar gencsın oyle :)

ıkı cocuklu :) ben doktora kan testlerım ıcın gıdecegım keseye bakar mı doktor bılmıyorum kı ..

çelikkkkkk bak bızden kucukte varmıs kız :)

slm nagıhan ne kadar gencsın oyle :)

ıkı cocuklu :) ben doktora kan testlerım ıcın gıdecegım keseye bakar mı doktor bılmıyorum kı ..

çelikkkkkk bak bızden kucukte varmıs kız :)

ewt canm biraz öleee olduu
valla ben 2. kere kan vedm başkada vermm kolumn hayrı kalmadıı
şimdi küçük kese gzükmez moralim bozulmasn diye gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…