- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.201
evet canım zevklerimiz benziyor galiba 1-2farklılık dışında aynı:86:
olabilir canım sadece bebekler farklı olsun güzel ama rengarenk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım zevklerimiz benziyor galiba 1-2farklılık dışında aynı:86:
yarışmada bol şans diliyorum canım sana![]()
olabilir canım sadece bebekler farklı olsun güzel ama rengarenk![]()
cnm sağlıcakla al kucağına yavrunu inşbenimde adım tuğba izmirden yaş 25 bir melek annesiyim kasımda 22haftalık kızımı kaybettim inşallah bu defa kavuşurum bebeğime![]()
evet yanlış yerden alıntı yapmışımşöyle çifter çifter olsa i olur amacanım önce şunu söleyim benim ikizlerim olmaycak daha belli değil severim ikizi ama ben başka arkadaşa yazmıştım ne güzel diye sen beni anlamışsın
veeee gelelim diğer yazıya seni çooooooooooooooooooooookkkk iyi anlıyrum bende çok sorun yaşadım ilkinde boşver kimse bilmezzse Allah bilir![]()
arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 9. haftasında olacaktıki kalbi durmuş...sizlerle burdan heycanımız paylaşmak çok güzeldi ama ben artık bebeğimi kaybettim kısmına geçiyorum.inşalah hamileliğinizi sonuna kadar sağlıklı problemsiz rahat yaşarsınız. ben pztesi kürtaj olcam.herşey kokutuyo artık beni.mercimeğimi grömeye giderken öyle hevesliydimki.drdan kötü haberi alana kadar.inanmadım ya da inanmak istemedim başka drada gittim ama sonucu değiştiremedim. kasım annesi olamıyacam bakalım artık nasip kısmet.... hoçakalın
slm arkadaşlar
iyi pazarlar![]()
gunaydınnnnn izmirli baya varız ne guzel :))
canm sen benden 1 gün öndesn ben daha kese gözükmez diye gitmek istemiyorum 1 2 hafta sonra gitcm ama senn yinede görrsen bana haber ver ebnde gideyimgıtmem kı ben bı yere hehe kasımda dogurucam ben
babası gıbı akrep olmayacak ama yaya yetısıcek kesın :)
ben pazartesı sabah ac karnına gıdıp tahlıllerımı verıcem ama gec mı cıkıyor cok
beta ya da bakarlar mı tekrar
keseye bakalım der mı acaba doktor
heyecanlıyım cok![]()
inşş canm tez zamnda bekliyoruzİyi akşamlar kasım annelerinasılsınız görüşmeyeli ne var ne yok? Ben ovulasyon testimin çift çizgilerini görüp ona göre hareket ettim bakalım beklemedeyiz bu ay inşallah tutar bebeciğim ben de katılrıım aranıza
![]()
ayyy kızlar sohbeti okudum alemsiniz valla ama iyi ediyonuz nazlanın ohhhhhhh sefamız olsun bende ilk hamileliğimi hiç yaşamamıştım ama bunda tadını şimdiden çıkarıyorum![]()
slm nagıhan ne kadar gencsın oyle :)
ıkı cocuklu :) ben doktora kan testlerım ıcın gıdecegım keseye bakar mı doktor bılmıyorum kı ..
çelikkkkkk bak bızden kucukte varmıs kız :)