- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.141
allah yardımcın olsnn bende bulantılarmı hissetmemk için net başında takılıyorum.başındamısın hamileliğinin benm 6. haftadan sonra baş dönmelerim geçti
5+3canım inş.geçer hayırlısı bakalım ama bütün dengem bozuluyo
bende 6 + 4 teym her ayrı bir sıkıntısı var ama yapcak bişi yok bol bol yatıcaz bu süreçte böyle geçicek
Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi (çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
kesinlikle 3 tane. hamileliği planlarken günde 1, hamile kalınca günde 3. bide folbiol var ondan günde 1 tane içiliyor.canım folicplus günde 1 tane alınıyor , emin misin 3 tane alman gerektiğinden :44:
kahvekolik, pıt pıtları duymuşsun.. maşallahhçok sevindim canım...
senin de bulantıların var mı? benim yok ya.. ama medem...senin bebiş 6+3 sanırım bugün değil mi benim ki de 6+2...
sağol canım sende duyarsın artık. ne zaman gideceksin? bende hiç bulantı yok, memişler, uyku hali ve ara sıra sırt ağrısı hariç bi belirtim yok. bunu bugün 2 doktora da sordum. bulantın yoksa sevin bile dediler. hatta kendi doktorum sen deli misin bile dedi :)) bende hep takıyodum kafama acaba bi terslik mi var diyodum ama yokmuş.
olur adaş ederim. inşallah sende duyarsın o tatlı şeyi :)ben haftaya gideceğim canım... salı ya da çarşamba günü... off düşündükçe stres oluyorum... dualrını eksik etme olur mu benim için ....
kıslar bi de ben klomenle hamiş oldum. çatlamayan yumoşlardan biri kist olmuş doktorum çok önemli deil dedi ama benm aklıma takldı. nolcak bu kist kaybolur mu ya da bi zararı olur mu acaba. daha önce byle bşey yaşadınız mıı
Biz sabah çok korktuk doktorun verdiği progestanı hep fitil şeklinde kullandım daha önce bebek tedavisinde öyle kullanmıştım gene aynı olacak sandım ne bileyim oysaki ağızdan alınacakmış bu normal gebelik hemen doktoru aradım iki şekildede kullanılabilir dedi sorun olmaz dedi ama gelde bana anlatt bu akşam doktora gideceğiz bakalımm artıkk çok kızdım kendime
Arkadaşlar aranızda progestan kullanan kimse yok mu??? fitil olarak kullandınızmı hiç...
neden kimse cvp yazmıyoo
canımmm benim ne denir bilemedimmçok üzüldümm.... Rabbim diğer meleğini korusunn , sağlıkla doğurmanı nasip etsin.....
ben kullanıyorum canım. ağızdan alıyorum. fitil şeklini bilseydim öyle denerdim. ilaç içmesi zor geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?